- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi AyTerapisii
-
Maddi durumun varsa akapunktur yaptırsana canım benım kuzenim 18 kilo verdi akapunkturlaYeme Alışkanlığı derken yani diyetle sadece öyle mi bende diyet yapıyorum ama bi halt olmuyor afedersiniz veriyorum ve alıyorum bu kadar hemde diyetisyenle
İnşAllah canımBekle bekle zamanı var ALLAHIM nasip etsin sana sağlıklı hayırlı evlatlar. İnanıyorum müjdeni alacam. Ama önce psikolojik olarak kendini topla.
Diyet listenizde mi bir sorun var acaba ya da hormonlarınızla alakalı da olabilirYeme Alışkanlığı derken yani diyetle sadece öyle mi bende diyet yapıyorum ama bi halt olmuyor afedersiniz veriyorum ve alıyorum bu kadar hemde diyetisyenle
Hormonlarım normal. Diyet listemden de memnunum zaten her hafta değişiyor. Diyetisyenim işini hakkıyla yapan biri. Sürekli mesaj atıyor ilgileniyor yani sagolsun. Bence sorun bende genel olarak. Hakikaten bazen diyorum al canımı ALLAHIM. Ama sonra daha kötü şeyler yaşayanlara bakiyorum utanıyorumDiyet listenizde mi bir sorun var acaba ya da hormonlarınızla alakalı da olabilir
Öyle düşünmeyin tek derdimiz bu olsun gerçekten öyle dertler var ki ben bazen şikayet ettiğime utanıyorumHormonlarım normal. Diyet listemden de memnunum zaten her hafta değişiyor. Diyetisyenim işini hakkıyla yapan biri. Sürekli mesaj atıyor ilgileniyor yani sagolsun. Bence sorun bende genel olarak. Hakikaten bazen diyorum al canımı ALLAHIM. Ama sonra daha kötü şeyler yaşayanlara bakiyorum utanıyorum
Galiba benim en büyük sorunum geç uyuyup gec uyanmam. Kahvaltıyı saat 3 te yaptım bugünÖyle düşünmeyin tek derdimiz bu olsun gerçekten öyle dertler var ki ben bazen şikayet ettiğime utanıyorumStreste kilo vermeyi engelleyen bir etken diye biliyorum biraz akışına bırakmakta yarar var ben mesela hiç tartılmıyordum diyetisyenden diyetisyene tartılıyordum sağlıklı besleniyorum diye motive ediyordum
O çok kötü oluyor ya diyet listesini ona göre uyarladı mı diyetisyeniniz? Bende öyle oluyorum arada sonra az uyuyp denge kuruyorum sonra gene bozuluyo ama gece oturmasını daha çok seviyorum napimGaliba benim en büyük sorunum geç uyuyup gec uyanmam. Kahvaltıyı saat 3 te yaptım bugün
Ayni benO çok kötü oluyor ya diyet listesini ona göre uyarladı mı diyetisyeniniz? Bende öyle oluyorum arada sonra az uyuyp denge kuruyorum sonra gene bozuluyo ama gece oturmasını daha çok seviyorum napim
Aslında söyleyebilirsiniz listeyi ona göre düzenler. Ben geç kalkıyorum diyordum kızıyodu felan ama listeyi ona göre ayarlıyordu sağolsunAyni benyok diyetisyene 11 de uyanıyorum dedim. Aslında 11 de uyanıyorum ama sorun şu ki kahvaltı yapmiyorum canım istemiyor afedersiniz midem almıyor. Bende akşam yemiyorum çok acıkırsam mesela bu akşam çok acıktım karnabahar vardı hasladim limon sıktım yedim
Olmadi söylerimAslında söyleyebilirsiniz listeyi ona göre düzenler. Ben geç kalkıyorum diyordum kızıyodu felan ama listeyi ona göre ayarlıyordu sağolsun2 ana öğün yapıyordum gece ara öğününü de geç yiyordum
Gecmis olsun canm asilamadan hic korkma anlamiyorsn bile ben 2. Asilamami Olucam pazartesi gunu korkma sakin 2 .3 dk anca süruyor ama klomenen cevap verdiysen ilk ilacla denemeni tavsiye ederm baktn olmuyor aşılama yaptirirsnMerhaba arkadaslar. Uzun zamandır giremiyordum hesabıma ama takip ediyordum konuları. 4 yıl oldu evliliğim maalesef hala nasip olmadı gebelik. En son 2019 da falan doktora gitmiştim ama yeni bi doktor buldum çok iyi çok memnunum. Hsg çekildi tekrar ve sol tüp tıkalı çıktı. Aşılama yapalım dedi doktor. Ben daha önce sadece 2 kez klomen denedim. Birinde doktor burada değildi diğerinde ailem gelmişti ilişki falan pek olmadı. Ama ikisinde de klomene cevap verdi ve yumurtalarım oluştu ama dediğim gibi şartlar pek el vermedi. Doktor aşılama dedi bilemiyorum ne yapmalıyım? Kilom da var diyete girdim yine 97 kiloyum. Vermeye çalışıyorum. İlaçsız adet göremiyorum. Killanma falan cabası yani pkonun tüm belirtileri mevcut.
1.sorum sizce klomen denemeli miyim ?
2.sorum yanıklar baharattan kür istedim kullanan var mı ? Faydasını gordu mu ?
3. Sorum aşılama denemeli miyim ? Ve aşılama nasıl oluyor? Agri sizi çok oluyor mu ?
Şimdiden teşekkür ederim. RABBİM dileyen herkesin kucağını doldursun
Ay tesekkur ederim size de geçmiş olsun RABBIM tez zamanda kucaginizi doldursun. Klomene cevap verdim evet iki kullanımda da yumurtalarım oldu ve hatta kendiliğinden çatladıGecmis olsun canm asilamadan hic korkma anlamiyorsn bile ben 2. Asilamami Olucam pazartesi gunu korkma sakin 2 .3 dk anca süruyor ama klomenen cevap verdiysen ilk ilacla denemeni tavsiye ederm baktn olmuyor aşılama yaptirirsn
Gebelik oluştu mu canım, bende klomene başladım aşılama.olacagim.bir sorun olmazsa inşallahAy tesekkur ederim size de geçmiş olsun RABBIM tez zamanda kucaginizi doldursun. Klomene cevap verdim evet iki kullanımda da yumurtalarım oldu ve hatta kendiliğinden çatladı
merhaba öncelikle diyetisyene gidin kilo verin bu hamileliği çok etkiliyor sonrasında doktorunuzla görüşün tıkalı olan tüpünüzle ilgili benimde sağ tüpüm tıkalıydı ameliyat oldum bu durumda hamilelik oranını düşürüyor.eğer doktoruna güveniyorsan onun dediklerinin dışına çıkma.yanıklar baharat biraz gereksiz pahalı.aşılama ya da başka bir tedavi yöntemi neyse deneyin derim.bütün tedavilerinizi olun gerisini de allaha bırakın.herşeyin hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.bi de ağrı onusunda ya da tedaviye cevap verme gibi şeylerde her kadının vücudu bünyesi farklı olduğu için herkeste farklı reaksiyon gösterebilir.Merhaba arkadaslar. Uzun zamandır giremiyordum hesabıma ama takip ediyordum konuları. 4 yıl oldu evliliğim maalesef hala nasip olmadı gebelik. En son 2019 da falan doktora gitmiştim ama yeni bi doktor buldum çok iyi çok memnunum. Hsg çekildi tekrar ve sol tüp tıkalı çıktı. Aşılama yapalım dedi doktor. Ben daha önce sadece 2 kez klomen denedim. Birinde doktor burada değildi diğerinde ailem gelmişti ilişki falan pek olmadı. Ama ikisinde de klomene cevap verdi ve yumurtalarım oluştu ama dediğim gibi şartlar pek el vermedi. Doktor aşılama dedi bilemiyorum ne yapmalıyım? Kilom da var diyete girdim yine 97 kiloyum. Vermeye çalışıyorum. İlaçsız adet göremiyorum. Killanma falan cabası yani pkonun tüm belirtileri mevcut.
1.sorum sizce klomen denemeli miyim ?
2.sorum yanıklar baharattan kür istedim kullanan var mı ? Faydasını gordu mu ?
3. Sorum aşılama denemeli miyim ? Ve aşılama nasıl oluyor? Agri sizi çok oluyor mu ?
Şimdiden teşekkür ederim. RABBİM dileyen herkesin kucağını doldursun
Hayir ama ben klomen kullandığım zaman ilişki pek olmadı birinde doktorum burda değildi bi diğerinde misafirim vardı kalıcı 1 ay kaldılar nasip de değilmiş demekGebelik oluştu mu canım, bende klomene başladım aşılama.olacagim.bir sorun olmazsa inşallah
Öyle tabi. Şu 1 yıldır hep diyetisyenle çalışıyorum. Kilom elimde olmadan yükseliyor yani yemekten ziyade sanki aniden şişiyorum. Bakalım diyetisyenim her hafta değiştiriyor listemimerhaba öncelikle diyetisyene gidin kilo verin bu hamileliği çok etkiliyor sonrasında doktorunuzla görüşün tıkalı olan tüpünüzle ilgili benimde sağ tüpüm tıkalıydı ameliyat oldum bu durumda hamilelik oranını düşürüyor.eğer doktoruna güveniyorsan onun dediklerinin dışına çıkma.yanıklar baharat biraz gereksiz pahalı.aşılama ya da başka bir tedavi yöntemi neyse deneyin derim.bütün tedavilerinizi olun gerisini de allaha bırakın.herşeyin hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.bi de ağrı onusunda ya da tedaviye cevap verme gibi şeylerde her kadının vücudu bünyesi farklı olduğu için herkeste farklı reaksiyon gösterebilir.
Doğru canım nasip gerçekten, inşallah en kısa zamanda nasip olurHayir ama ben klomen kullandığım zaman ilişki pek olmadı birinde doktorum burda değildi bi diğerinde misafirim vardı kalıcı 1 ay kaldılar nasip de değilmiş demek
dediğim gibi eğer doktorunuza güveniyorsanız onu bilemem.kilo konusunda da mutlaka başka bi sorun vardır bende diyet yaptım.pco için dikkat ettiğin zaman veriyorsun ama ilaç kullanıyorsan zor veriyorsun vücut ödem yapıyor.bence diyetisyeninizi değiştirin.Öyle tabi. Şu 1 yıldır hep diyetisyenle çalışıyorum. Kilom elimde olmadan yükseliyor yani yemekten ziyade sanki aniden şişiyorum. Bakalım diyetisyenim her hafta değiştiriyor listemiyanıklar bsharattan aldım ürünleri. Kullanıyorum doktorum da kullanabilirsin dedi
Değiştirdim tesekkur ederim. Olabilir ilacla sanki daha da şişiyorum. Zaten adet söktürüculer bende pkos yüzünden olan tuylenmeyi arttırıyor.dediğim gibi eğer doktorunuza güveniyorsanız onu bilemem.kilo konusunda da mutlaka başka bi sorun vardır bende diyet yaptım.pco için dikkat ettiğin zaman veriyorsun ama ilaç kullanıyorsan zor veriyorsun vücut ödem yapıyor.bence diyetisyeninizi değiştirin.
bende 2 yıldır hormon ilaçlarını kullanıyorum evet onlar ciddi anlamda kilo yapıyor ödem yapıyor ama mümkün olabildiğince diyet yapın ben öyle yapıyorum eğer pco için kilo verirseniz ilaca gerek kalmıyorDeğiştirdim tesekkur ederim. Olabilir ilacla sanki daha da şişiyorum. Zaten adet söktürüculer bende pkos yüzünden olan tuylenmeyi arttırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?