Polikistikover, aşılama ve kürler

Yeme Alışkanlığı derken yani diyetle sadece öyle mi bende diyet yapıyorum ama bi halt olmuyor afedersiniz veriyorum ve alıyorum bu kadar hemde diyetisyenle
Maddi durumun varsa akapunktur yaptırsana canım benım kuzenim 18 kilo verdi akapunkturla

Diyet listenizde mi bir sorun var acaba ya da hormonlarınızla alakalı da olabilir
Hormonlarım normal. Diyet listemden de memnunum zaten her hafta değişiyor. Diyetisyenim işini hakkıyla yapan biri. Sürekli mesaj atıyor ilgileniyor yani sagolsun. Bence sorun bende genel olarak. Hakikaten bazen diyorum al canımı ALLAHIM. Ama sonra daha kötü şeyler yaşayanlara bakiyorum utanıyorum

Öyle düşünmeyin tek derdimiz bu olsun gerçekten öyle dertler var ki ben bazen şikayet ettiğime utanıyorum Streste kilo vermeyi engelleyen bir etken diye biliyorum biraz akışına bırakmakta yarar var ben mesela hiç tartılmıyordum diyetisyenden diyetisyene tartılıyordum sağlıklı besleniyorum diye motive ediyordum

Galiba benim en büyük sorunum geç uyuyup gec uyanmam. Kahvaltıyı saat 3 te yaptım bugün

Galiba benim en büyük sorunum geç uyuyup gec uyanmam. Kahvaltıyı saat 3 te yaptım bugün
O çok kötü oluyor ya diyet listesini ona göre uyarladı mı diyetisyeniniz? Bende öyle oluyorum arada sonra az uyuyp denge kuruyorum sonra gene bozuluyo ama gece oturmasını daha çok seviyorum napim

O çok kötü oluyor ya diyet listesini ona göre uyarladı mı diyetisyeniniz? Bende öyle oluyorum arada sonra az uyuyp denge kuruyorum sonra gene bozuluyo ama gece oturmasını daha çok seviyorum napim
Ayni ben yok diyetisyene 11 de uyanıyorum dedim. Aslında 11 de uyanıyorum ama sorun şu ki kahvaltı yapmiyorum canım istemiyor afedersiniz midem almıyor. Bende akşam yemiyorum çok acıkırsam mesela bu akşam çok acıktım karnabahar vardı hasladim limon sıktım yedim

Aslında söyleyebilirsiniz listeyi ona göre düzenler. Ben geç kalkıyorum diyordum kızıyodu felan ama listeyi ona göre ayarlıyordu sağolsun 2 ana öğün yapıyordum gece ara öğününü de geç yiyordum

Gecmis olsun canm asilamadan hic korkma anlamiyorsn bile ben 2. Asilamami Olucam pazartesi gunu korkma sakin 2 .3 dk anca süruyor ama klomenen cevap verdiysen ilk ilacla denemeni tavsiye ederm baktn olmuyor aşılama yaptirirsn

Gecmis olsun canm asilamadan hic korkma anlamiyorsn bile ben 2. Asilamami Olucam pazartesi gunu korkma sakin 2 .3 dk anca süruyor ama klomenen cevap verdiysen ilk ilacla denemeni tavsiye ederm baktn olmuyor aşılama yaptirirsn
Ay tesekkur ederim size de geçmiş olsun RABBIM tez zamanda kucaginizi doldursun. Klomene cevap verdim evet iki kullanımda da yumurtalarım oldu ve hatta kendiliğinden çatladı

Ay tesekkur ederim size de geçmiş olsun RABBIM tez zamanda kucaginizi doldursun. Klomene cevap verdim evet iki kullanımda da yumurtalarım oldu ve hatta kendiliğinden çatladı
Gebelik oluştu mu canım, bende klomene başladım aşılama.olacagim.bir sorun olmazsa inşallah

merhaba öncelikle diyetisyene gidin kilo verin bu hamileliği çok etkiliyor sonrasında doktorunuzla görüşün tıkalı olan tüpünüzle ilgili benimde sağ tüpüm tıkalıydı ameliyat oldum bu durumda hamilelik oranını düşürüyor.eğer doktoruna güveniyorsan onun dediklerinin dışına çıkma.yanıklar baharat biraz gereksiz pahalı.aşılama ya da başka bir tedavi yöntemi neyse deneyin derim.bütün tedavilerinizi olun gerisini de allaha bırakın.herşeyin hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.bi de ağrı onusunda ya da tedaviye cevap verme gibi şeylerde her kadının vücudu bünyesi farklı olduğu için herkeste farklı reaksiyon gösterebilir.

Öyle tabi. Şu 1 yıldır hep diyetisyenle çalışıyorum. Kilom elimde olmadan yükseliyor yani yemekten ziyade sanki aniden şişiyorum. Bakalım diyetisyenim her hafta değiştiriyor listemi yanıklar bsharattan aldım ürünleri. Kullanıyorum doktorum da kullanabilirsin dedi

dediğim gibi eğer doktorunuza güveniyorsanız onu bilemem.kilo konusunda da mutlaka başka bi sorun vardır bende diyet yaptım.pco için dikkat ettiğin zaman veriyorsun ama ilaç kullanıyorsan zor veriyorsun vücut ödem yapıyor.bence diyetisyeninizi değiştirin.

Değiştirdim tesekkur ederim. Olabilir ilacla sanki daha da şişiyorum. Zaten adet söktürüculer bende pkos yüzünden olan tuylenmeyi arttırıyor.

Değiştirdim tesekkur ederim. Olabilir ilacla sanki daha da şişiyorum. Zaten adet söktürüculer bende pkos yüzünden olan tuylenmeyi arttırıyor.
bende 2 yıldır hormon ilaçlarını kullanıyorum evet onlar ciddi anlamda kilo yapıyor ödem yapıyor ama mümkün olabildiğince diyet yapın ben öyle yapıyorum eğer pco için kilo verirseniz ilaca gerek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…