• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistikover Olanlar ve Klomen Kullananlar Buraya!!!

Asilamada %15 tutma olasiligi var ama bence 1 KEZ denenmeli bence devlet destekli rapor almak icin zaten 2 tane asilama yaptirmak sart . Tup bebek daha mantikli bencede bende tup bebek dusunuyorum 4 kez asilama yaptirdim ilki tuttu ama 2 ayliken kalbi durdu zor bi surec ALlah yardimcisi olsun herkesin

amin amiin. bana doktor aşılama 3 kez yapılır ondan sonrası tüp bebek dedi zaten :( off o da çok pahalıymış yaa :( :( bu ay şu rahim filmimi çekiliyim de 2 ay ara vericez zaten ondan sonra bakalım nolucak. tüp bebeğin de tutmadığını düşünsene onca para çöpe neredeyse 8-10 bin tl yi buluyormuş. yazık ya nedir o kadar pahalı yani mecburuz ya artık yolsunlar yolabildikleri kadar!

Okadar pahali degil 3 kez asilama yaptirdigina dagir rapor alirsin sonra tup bebek raporu cikartabilirsin her hastane vermiyo ama. 3000 bin tl ye haledilir rapor cikarirsan benim calistigim hastanede raporlu bu.Ne slkintin var bilmiyorum ama rahim filminden sonra tupler acildigi icin hamile kalabilirsin demisti dr bana tabi birazda senin elinde rahat olman lazim stres yapmaman lazim

bende polikistikover var. yarın rahim filmi çekilicem bakalım ne çıkıcak. hastaneyi de aradım aletler yeni teknoloji mi eski dedim bunu eskisi yenisi yok o çekiceğin ağrı çok tatlı bi ağrı olcak senin lehine olcak falan dedi =/ galiba çok canım yanıcak öyle anladım ben bu konuşmadan. eğer yeni ve ağrısız çekebilen bi alet olsa hemen reklamını yapardı :(

Benimde pco iki kez rahim filmi cektirdim Ikiside agrili oldu anestesisiz cektirdim ama agriya dayanikli biriysen cok canin acimaz rahat ol kendini kasma.Insallah hsg sonrasinda hamile kalirsin.Rabbim kimseyi boyle imtehan etmesin.

Merhaba kızlar. Bende dün gittim doktora pko luyum. kilo ve kıllanma yok açlık şekerin azıcık yüksek çıktı ama ilaca gerek duymadı. Klomen verdi 5 gün 1 er tane. Yarın 5. Günü adetin başlayacağım inşallah hapa. İlac Bitince gel salı günü folikül takibi yapalım dedi. Şimdi benim takibi ultrason ile mi yapacak ? Hormon filan mi ölçecek ? Yardımlarınızı bekliyorum.

selam arkadaşlar adetin 19.günü progesteron için kan vermiştim 0.665 çıkmıştı,bugün de istedi doktor 23.günümdü ve 5.00 çıkmış tedavisi kolay mı bu sonuç ne demek oluyor bilen varsa aydınlatabilir mi? 10 ve üstü çıkmadığı için yumurtlamıyormuş muyum ben hiçbir ay ?

Back
X