POLIKISTIKOVERI OLUPTA HAMILE KALAMAYAN ARKADASLAR DERTLESELIM :((

Hamilelik icin her hangi birsey yaptiniz mi ? Yani akisinami biraktiniz cok ozel olucak belki ama hani iliskiye girme durumunda araliklarlami yoksa anlamadn mi hamile kalfiniz ani duzensiz adet gordugunuz icin soruyorum ne kadar surede hamile oldugunuzu anladiniz...cok sukur dualar hep var bende sizin gibi yapiyorum akisina birakiyorum ilaca bahli kalmamak icin 4 aydir kullanmadim kullanmiyorumda vardir herseyde bir hayir diyorum Rabbim buyuk

Soyle soyleym caanm ozel bisey yapmadm ilk evlendgmz ay duzenliydi iliskimz gunasiri yani ama olmamsti sonraki iki ay bazi duzenszliklr oldu cokta onemsemedm ama yine adetm 15 gun fln gecikiyodu sonra karar aldm hastalgm bittiktktn sonra ne olursa olsun duzenli bi sekilde bi gun durup bigun iliski oluck diye ve her yaptgmzdada ayaklrmi kaldrp enaz yarimsaat yattm ve hemen dusa girmedm.. iiste oay adetime 4 gun kala hamile oldgmu ogrendm

Tavsiyelerin ve anlayışın için çok çok teşekkür ederim.Dediği gibi Rabbim büyük inşAllah hepimize hayırlısını verir..Tekrar teşekkür ederim dualarınızda eksik etmeyin..

Tavsiyelerin ve anlayışın için çok çok teşekkür ederim.Dediği gibi Rabbim büyük inşAllah hepimize hayırlısını verir..Tekrar teşekkür ederim dualarınızda eksik etmeyin..
Rica ederim ne demek.. azda olsa faydam olursa cok sevinrm.. Rabbim tum isteynlre hayirli saglikli evlatlr versn insallah.. dualrm sizinle..

klom3n kullanıpta tutmayan var mı arkadaslar yada bılgısı olan yardımcı olabılır mısnz

Bende yillardr pco hastasym bi suru ilac kullndm hatta kistim patladi yumurtalgmi catlatti ve yara olustu cok duzensz adet oluyodm ve cok korkuyodm ya bebegm olmazsa diye ama cok sukur bende 5 aylik evliym ve suan 8 haftalik hamileyim.. bolca dua ettm hixbi ilac tedaviside uygulamadm.. sende fazla kafana takma Rabbimn belirledgi bi zaman vardr elbet..

bende cok ıstdgmden her ay husran uzulmemek elde degıl sureklı dua edıorum allah herkeze nasıp etsın ısteyen herkeze

hemen ısteyınce bırakılmıo kı stres sıkıntı eklenıo bıde ustune bakalım ıkı gunum var adetım e daha belkı ıdrarda cıkmıo bılmıorum kndımo bole motıve edıorum

hemen ısteyınce bırakılmıo kı stres sıkıntı eklenıo bıde ustune bakalım ıkı gunum var adetım e daha belkı ıdrarda cıkmıo bılmıorum kndımo bole motıve edıorum
canım bu rahatszlık ne kadar çok takarsan inadına ters etki yapıyo.Sen duanı et doktorun verdiği ilaç varsa onları kullan sonra Rabbime güven herieyin zamanı var bizede nasip eder mutlaka :)

Ay inanamıyorum yaa ne güzel :))) darısı bizimde başımıza olur inşaallah. Bende 24 yaşındayım 20 aylık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadık ama bi türlü olmadı bebişimiz 17 yaşında falan çıktı bu bende hep Düzensiz reglim. Sol overde 5-6 tane boyutu falan da 19 mm işte. Bu ay ilk kez klomen kullandım 14 aralıkta çatlatma iğnesi yapıldı. Belirtileri nasıl oluyo bilmiyorum ama ben hiçbişey hissetmiyorum. En son 3 aralıkta regl oldum oda ilaçla. Şimdi normal döngüye göre 30 aralıkta regl olmam gerek. Sabırsızlıkla bekliyorum ama bilmiyorum içimi bi ümitsizlik kapladı. Ne diyim herkesin hakkında hayırlısı olsun inşaallah..

aynen ole sıtres yapınca tam teraını yapıo var canm onlarıda kullanıorum beklemedyım belkı odrar testı yanıltmıstr :)

Insallah darisi basiniza.. valla ben hamile kalana kadar hic umudm yoku yani diyodm kesin bikac seneyi bulur diye ama cok sukur Rabbim bekletmedi fazla.. ama sana sunu soyleym boyutnu fln takma kafana benm ilkokul arkadasmdada kocamn bi kist vardi bigun patlams apartopar ameliyata aldilr hatta gerekrse yumurtalgnn tekini alablrz demslr hasar gorms ama almamslr nys arkadasm evlendi ailesi fln cok korkyodu cocugu olmz diye ama ilk ay hamile kaldi simdi 1 yasina gireck.. :) yani kafana takma olmyo diye bide esinle gitmeni tavsiye ederm belki senle alakasi yoktr.. yasla alakasi yok bu durumun..

He yok canm oda yaptırdı test onda bi sorun yok çok şükür. Sorun benm pko malesef Işte bakalım bu ay ilk denemem klomen ve çatlatma iğnesi inşallah tutar. Gerçi doktor bu ay olmazsa bi dahaki ay olur çünkü bir sürü yumurtan olmuş çatlamayı bekleyenler var dedi. Bu ay 2 tane oluştu inşallah tutmuştur..

Selamlar kızlar SekermiNe çok sevindim senin adına :) hayırlı olsun bebisin bende cuma günü doktora gittim cocuk olşmuyor 4 aydır korunmuyoruz felan dıye anlattım ultrasondan baktı pko var dedi düzenli adetlerimi olurum her ay ama pko varmış doktor pek içime sinmedi tatmin etmedi verdiği cevaplar ve ilgisizliği ile bir baska dr dan randevu aldım bakalım ona gideceğim kısmetse bakalım ne olacak umarım darısı basımıza ınsallah

kızlar herkeze merabalar daha ıkı gun once buraya .yazmıstım kımse umudunu yıtrmesın asla olmaz olmuycak demeyın asla ole cok dua edın hergun hergun hergun yer gok duayla ısteyın kı rabbım versın kndınızı yıpratmayın bn ılk once allah snra yaptıqım dualarla sonra dktrum sayesınde kaldım klomen ılk ayımda tuttu ve bugun hamıle oldugumu ogrendm ostynce olmayacak hc brsey yok 7 aylık ewlıyım ve allahıma bınlrrce kez sukrler olsun bana verdı allahım bu dıyguyu herkeze yasatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…