Hamilelik icin her hangi birsey yaptiniz mi ? Yani akisinami biraktiniz cok ozel olucak belki ama hani iliskiye girme durumunda araliklarlami yoksa anlamadn mi hamile kalfiniz ani duzensiz adet gordugunuz icin soruyorum ne kadar surede hamile oldugunuzu anladiniz...cok sukur dualar hep var bende sizin gibi yapiyorum akisina birakiyorum ilaca bahli kalmamak icin 4 aydir kullanmadim kullanmiyorumda vardir herseyde bir hayir diyorum Rabbim buyukArkadaslr yazdiklrnzi okudm konuyu ben acmstm zaatn hamile kalmadan once ve benm duzenm asiri bozuktu iki uc ay hasta olmadgm oluyodu bende gittm dktra ve dogum kontrol ilaclri kullandm ictigm surece duzenlydi ama birakinca yine bozulyodu en sonnda pes ettm ne olursa olsn dedm ve evlendiktn sonra duzenszlik devm etti bebegide ilk aydan itibaren deniyoduk ama hic doktra fln gitmedm ilacta kullanmadm bol dua ettm ve Rabbim 4.ayda verdi sukur.. yine siz bilirsnz tabi ama ilaclara bagli kalmak cozym degil polikistik icin.. ve polikist cocugada engel degil bicok kisi gordm boyleykn hamile kalan moralinzi yuksek tutun ve olmyck demeyin.. hayirli haberlrnzi duyarm insallah..
Soyle soyleym caanm ozel bisey yapmadm ilk evlendgmz ay duzenliydi iliskimz gunasiri yani ama olmamsti sonraki iki ay bazi duzenszliklr oldu cokta onemsemedm ama yine adetm 15 gun fln gecikiyodu sonra karar aldm hastalgm bittiktktn sonra ne olursa olsun duzenli bi sekilde bi gun durup bigun iliski oluck diye ve her yaptgmzdada ayaklrmi kaldrp enaz yarimsaat yattm ve hemen dusa girmedm.. iiste oay adetime 4 gun kala hamile oldgmu ogrendmHamilelik icin her hangi birsey yaptiniz mi ? Yani akisinami biraktiniz cok ozel olucak belki ama hani iliskiye girme durumunda araliklarlami yoksa anlamadn mi hamile kalfiniz ani duzensiz adet gordugunuz icin soruyorum ne kadar surede hamile oldugunuzu anladiniz...cok sukur dualar hep var bende sizin gibi yapiyorum akisina birakiyorum ilaca bahli kalmamak icin 4 aydir kullanmadim kullanmiyorumda vardir herseyde bir hayir diyorum Rabbim buyuk
Soyle soyleym caanm ozel bisey yapmadm ilk evlendgmz ay duzenliydi iliskimz gunasiri yani ama olmamsti sonraki iki ay bazi duzenszliklr oldu cokta onemsemedm ama yine adetm 15 gun fln gecikiyodu sonra karar aldm hastalgm bittiktktn sonra ne olursa olsun duzenli bi sekilde bi gun durup bigun iliski oluck diye ve her yaptgmzdada ayaklrmi kaldrp enaz yarimsaat yattm ve hemen dusa girmedm.. iiste oay adetime 4 gun kala hamile oldgmu ogrendm
Rica ederim ne demek.. azda olsa faydam olursa cok sevinrm.. Rabbim tum isteynlre hayirli saglikli evlatlr versn insallah.. dualrm sizinle..Tavsiyelerin ve anlayışın için çok çok teşekkür ederim.Dediği gibi Rabbim büyük inşAllah hepimize hayırlısını verir..Tekrar teşekkür ederim dualarınızda eksik etmeyin..
Hem bu kadar kafana takma sen daha bismillah 7 aylık evlisin ...Akışına bırak doğru zamanda olur bebeğin inştamam tsk ler
Bende yillardr pco hastasym bi suru ilac kullndm hatta kistim patladi yumurtalgmi catlatti ve yara olustu cok duzensz adet oluyodm ve cok korkuyodm ya bebegm olmazsa diye ama cok sukur bende 5 aylik evliym ve suan 8 haftalik hamileyim.. bolca dua ettm hixbi ilac tedaviside uygulamadm.. sende fazla kafana takma Rabbimn belirledgi bi zaman vardr elbet..tamam tsk ler
canım bu rahatszlık ne kadar çok takarsan inadına ters etki yapıyo.Sen duanı et doktorun verdiği ilaç varsa onları kullan sonra Rabbime güven herieyin zamanı var bizede nasip eder mutlaka :)hemen ısteyınce bırakılmıo kı stres sıkıntı eklenıo bıde ustune bakalım ıkı gunum var adetım e daha belkı ıdrarda cıkmıo bılmıorum kndımo bole motıve edıorum
Bende yillardr pco hastasym bi suru ilac kullndm hatta kistim patladi yumurtalgmi catlatti ve yara olustu cok duzensz adet oluyodm ve cok korkuyodm ya bebegm olmazsa diye ama cok sukur bende 5 aylik evliym ve suan 8 haftalik hamileyim.. bolca dua ettm hixbi ilac tedaviside uygulamadm.. sende fazla kafana takma Rabbimn belirledgi bi zaman vardr elbet..
Insallah darisi basiniza.. valla ben hamile kalana kadar hic umudm yoku yani diyodm kesin bikac seneyi bulur diye ama cok sukur Rabbim bekletmedi fazla.. ama sana sunu soyleym boyutnu fln takma kafana benm ilkokul arkadasmdada kocamn bi kist vardi bigun patlams apartopar ameliyata aldilr hatta gerekrse yumurtalgnn tekini alablrz demslr hasar gorms ama almamslr nys arkadasm evlendi ailesi fln cok korkyodu cocugu olmz diye ama ilk ay hamile kaldi simdi 1 yasina gireck.. :) yani kafana takma olmyo diye bide esinle gitmeni tavsiye ederm belki senle alakasi yoktr.. yasla alakasi yok bu durumun..Ay inanamıyorum yaa ne güzel :))) darısı bizimde başımıza olur inşaallah. Bende 24 yaşındayım 20 aylık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadık ama bi türlü olmadı bebişimiz17 yaşında falan çıktı bu bende hep Düzensiz reglim. Sol overde 5-6 tane boyutu falan da 19 mm işte. Bu ay ilk kez klomen kullandım 14 aralıkta çatlatma iğnesi yapıldı. Belirtileri nasıl oluyo bilmiyorum ama ben hiçbişey hissetmiyorum. En son 3 aralıkta regl oldum oda ilaçla. Şimdi normal döngüye göre 30 aralıkta regl olmam gerek. Sabırsızlıkla bekliyorum ama bilmiyorum içimi bi ümitsizlik kapladı. Ne diyim herkesin hakkında hayırlısı olsun inşaallah..
Insallah darisi basiniza.. valla ben hamile kalana kadar hic umudm yoku yani diyodm kesin bikac seneyi bulur diye ama cok sukur Rabbim bekletmedi fazla.. ama sana sunu soyleym boyutnu fln takma kafana benm ilkokul arkadasmdada kocamn bi kist vardi bigun patlams apartopar ameliyata aldilr hatta gerekrse yumurtalgnn tekini alablrz demslr hasar gorms ama almamslr nys arkadasm evlendi ailesi fln cok korkyodu cocugu olmz diye ama ilk ay hamile kaldi simdi 1 yasina gireck.. :) yani kafana takma olmyo diye bide esinle gitmeni tavsiye ederm belki senle alakasi yoktr.. yasla alakasi yok bu durumun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?