E Eftelia83 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 14 0 1 42 12 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eftelia83 #1 Merhaba, küretaj yöntemi ile yani kapalı olarak polip aldıran veya polip biyopsisi yaptıran arkadaşlar kanamanız kaç gün sürdü?Annemin 15 gün oldu hala hafif kanaması var.Kan inceltici ilaç da kullanıyor, yine de 15 gün çok değil mi?
Merhaba, küretaj yöntemi ile yani kapalı olarak polip aldıran veya polip biyopsisi yaptıran arkadaşlar kanamanız kaç gün sürdü?Annemin 15 gün oldu hala hafif kanaması var.Kan inceltici ilaç da kullanıyor, yine de 15 gün çok değil mi?
reynax Canım oğlum Pro Üye 20 Ocak 2015 9.619 14.063 448 41 12 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eftelia83 #2 Ben polip aldırdım kürtaj sekliyle ama kanama sanırım cok sürmemişti.
E Eftelia83 Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 14 0 1 42 12 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eftelia83 #3 Pop reynax .!.: Ben polip aldırdım kürtaj sekliyle ama kanama sanırım cok sürmemişti. Genişletmek için tıkla... Annem oskapar kan inceltici de kullanıyor.Bu yüzden mi acaba?Doktor olabilir dedi ama doktora ulaşmak da dert.Randevuyu bekliyoruz
Pop reynax .!.: Ben polip aldırdım kürtaj sekliyle ama kanama sanırım cok sürmemişti. Genişletmek için tıkla... Annem oskapar kan inceltici de kullanıyor.Bu yüzden mi acaba?Doktor olabilir dedi ama doktora ulaşmak da dert.Randevuyu bekliyoruz
reynax Canım oğlum Pro Üye 20 Ocak 2015 9.619 14.063 448 41 12 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Eftelia83 #4 Eftelia83 .!.: Pop Annem oskapar kan inceltici de kullanıyor.Bu yüzden mi acaba?Doktor olabilir dedi ama doktora ulaşmak da dert.Randevuyu bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Belkide ondan dolayi .bana bir hafta az az gelir dedi ama sanırım bir haftada olmadi sanırım 3 yıl oldu sanırım
Eftelia83 .!.: Pop Annem oskapar kan inceltici de kullanıyor.Bu yüzden mi acaba?Doktor olabilir dedi ama doktora ulaşmak da dert.Randevuyu bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Belkide ondan dolayi .bana bir hafta az az gelir dedi ama sanırım bir haftada olmadi sanırım 3 yıl oldu sanırım