Polip ameliyatı

Gzlnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
13
3
1
35
Merhaba kızlar ben üzüntülüyüm biraz 1 senedir çocuk olmuyor diye uğraştık sebebi polip miş ameliyat olucam özelde pahalıdır devlette yaptırıcam, 35 yaşındayım ve artık bi tane olmasını istiyorum Allah iizn verirse inşallah. Bu ameliyatı olup sonrasında gebeliği olan var mı? Bilgilendirir misiniz beni?

Çok duydum olanları bende 35im deyim ve haftaya polip ameliyatı olacağım .
Umarım güzel sonuçlar alırız ve yazarız burayada hamile olduğumuzu

Bnde bugün öğrendim polip olduğunu haftaya ameliyat olucak ondan sonra transfer olucak.

Bnde dün myom diye ameliyata grdim.meger polip varmış alındı bakalım çocuk istiyoruz hamilelikte dusuklerim olmuştu inşallah artık sorun olmaz

Ben ikinci çocuk istiyordum iki sene korunma olmadığı halde olmamıştı. Sonrasında polip olduğunu biliyordum alındı hemen hamile kaldim, kalbi durmuştu bebeğin ama sonrasinda 8 ay sonra yeniden hamile kaldim saglikla kucağıma aldım
. inşallah sizlerde kolaylikla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

merhabalar bende aralık ayında polip operasyonu gecirdim fakat hala hamile olamadım. evet hamilelik için önemli bir detay polip olması ama 100de 100 sadece ondan kaynaklı da olmuyor. tüm testleri yaptırmanız gerekiyor sonucta.rahim filmi hormon testi vesaire gibi..

Kızlar bende yaklaşık 2 senedir çocuk için uğraşmıştım ama gebe kalamamıştım sebebi polipmiş ameliyat oldum doktor 3 ay korunmam gerektiğini söyledi 4. Ayda hamile kaldım. Şuan kucağımda 10 aylık bebişimle yazıyorum 😊 Gerçekten polip gebelik için çok büyük bi sorun ameliyattan sonra hemen hamile kalırsınız inşallah ☺️❤️

Bnm ameliyatı tüp bebek tedavisi gördüğüm dr yapacak ondan dolayı indirimli olmuş olabilir belkide
İşlem çok kolay genel anestezi veriyorlar bi kaç saat içinde çıkartıyorlar ağrı kesici iğne ve serum taktılar bana birde yemek yedim

Back
X