Polip ameliyatı

6×7 diye yazıyor raporda dr konuşamadık yüz yüze küçük dedi tam olarak şu boyutta denmedi sizin
Benim 1.5 cm en büyük ama işlem sırasında küçük küçük bir sürü vardı dedi hepsini temizlemiş , işlem sonrasında bi kaç gün kanamam oldu ama leke tarzında ara ara kasık ağrım oldu adetlerimde 2 aydır kahverengi lekenme olmadı direkt söküldü adetlerim ağrısız artık baya faydası oldu bana

Benim 1.5 cm en büyük ama işlem sırasında küçük küçük bir sürü vardı dedi hepsini temizlemiş , işlem sonrasında bi kaç gün kanamam oldu ama leke tarzında ara ara kasık ağrım oldu adetlerimde 2 aydır kahverengi lekenme olmadı direkt söküldü adetlerim ağrısız artık baya faydası oldu bana
Peki adet düzensizliğiniz var mıydı? Çoğu kişi düzensizlik fazla kanama ağrılı adet vs bir çok şikayet saymış bu ameliyat sonrası hepsi geçti diyolar. Bnmde bu sandıklarımin hepsi var bnde aldırdıktan sonra bu şikayetler azalır mı

Peki adet düzensizliğiniz var mıydı? Çoğu kişi düzensizlik fazla kanama ağrılı adet vs bir çok şikayet saymış bu ameliyat sonrası hepsi geçti diyolar. Bnmde bu sandıklarımin hepsi var bnde aldırdıktan sonra bu şikayetler azalır mı
Adet düzensizliğim , ara kanamam yoktu ama ilişki sonrası lekelenmem oluyordu ilişki esnasında ağrım oluyordu çok pıhtılı adet görüyordum bunların hepsi geçti ben bunlar normal sanıyordum ama polip yapıyormuş

Adet düzensizliğim , ara kanamam yoktu ama ilişki sonrası lekelenmem oluyordu ilişki esnasında ağrım oluyordu çok pıhtılı adet görüyordum bunların hepsi geçti ben bunlar normal sanıyordum ama polip yapıyormuş
Bugün ameliyat oldum çok şükür güzel geçti. Polipin boyutu 8mm idi. Bu ameliyat sınrasında de rahmime çizik aytı 20 gün sonra transfer olunca bebek daha iyi tutunurmuş

Bugün ameliyat oldum çok şükür güzel geçti. Polipin boyutu 8mm idi. Bu ameliyat sınrasında de rahmime çizik aytı 20 gün sonra transfer olunca bebek daha iyi tutunurmuş
Geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Ben bulunduğum şehirde araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz olarak ve anestezi ile
Anladım. Özelde tedavi gördüğüm için doktorumun kontrolünden çıkmak istemedim açıkçası. Ekstra vakit kaybetmek istemedim

Fiyat bilgisi paylaşır mısınız özelde mi devlette mi yaptınız
Aslında devlette olacaktım
Bilkent şehir hastanesinde.
Ancak sevgi Hanım sağolsun oldr ilgisizdi ki bnm düşündüğüm kadarıyla da her işlemden ödenek aldıkları için spiralntakalım sora çıkartırız dedi sora başka bişey daha dedi ama beynim yandığı için gerisini hatırlamıyorum.
Çıktım dışarı sinirden ağlıyorum.
Zaten 3 sene kdr doğum kontrol hapı kullanmışım daha ne sprali yani ve bunları söylerken sorular soruyorum hiç tın yanındaki öğrencilerle konuluyor hatta gülüyor cevap ya veriyor ya vermiyor okdr sinirlendim ki ben de özelde yaptırdım.
Gökhan boyrazda yaptırdım çünkü hiperplazi geçmişim var çok reklam çıkıyordu öyle iyiyiz böyle iyiyiz ama ne zmn muhattab olduysa nezmn parayı gönderirsiniz ne zmn dekont atacaksınız ne zmn nezmn çok sıkıldım
Ve ilgi alaka sıfor kontrol randevum vardı şuan tatilde kendisi.
85 bin tl ye yaptırdım

Bnde bugün öğrendim polip olduğunu haftaya ameliyat olucak ondan sonra transfer olucak.
Bn evime yeni geldim şehir dışıydı malum.kusura bakmayın yeni görüyorum sorunuzu siz nasılsınız transfrw oldunuzmu hangi sehirdesiniz.
Bn tüp bbk içinde sanırım özele gideceğim sevlette bi oturtamadım düzeni yaş da gidiyor

Bn evime yeni geldim şehir dışıydı malum.kusura bakmayın yeni görüyorum sorunuzu siz nasılsınız transfrw oldunuzmu hangi sehirdesiniz.
Bn tüp bbk içinde sanırım özele gideceğim sevlette bi oturtamadım düzeni yaş da gidiyor
Çok geçmiş olsun gerçekten insan doktoruna denk gelene kadar herşey. Bnde acıbadem de ameliyat oldum istanbul da yaşiyorum. Transfer için adeti bekliyorduk bugün oldum. Çarşamba kontrole gidicem ona göre transfer tarihi belirleyecek doktorum. Siz nerde yaşiyorsunuz.

Çok geçmiş olsun gerçekten insan doktoruna denk gelene kadar herşey. Bnde acıbadem de ameliyat oldum istanbul da yaşiyorum. Transfer için adeti bekliyorduk bugün oldum. Çarşamba kontrole gidicem ona göre transfer tarihi belirleyecek doktorum. Siz nerde yaşiyorsunuz.
Ben ankaradayım
Buradaki acıbademden çok iyi yorumlar almıyorum malesef.
İstanbul a geldik ama elzem di o
Ama tüp bebek tedavisine nerede başlarız bilmiyorum.
Medicana ya gidiyordum doktorum ayrışdı sürwkli yer değiştirdi birde alanı daha çok vajinal estetiğe döndürdğ osbeple bir ordayım bir burda yani.
Anatolia y ı tavsiye etti gökhan boyraz ama o sürekli para muhabbetleri çok iğreti etti gidermiyim bilemiyorum.
İşiniz rasgitsin inşAllah ilk mi demiştiniz bu.

Aslında bilkent te Ali Bey için gittim tüp bebek bölümüne ama cerrahi müdahaleyi yapmıorlar o bölümdekiler arkadaşım die sevgi hanıma yönlendirdi ama çileden çıkardı beni yani tamamen maddiyata bağlı hareketler sergiledi .
Bnde öğretmenim ama bana gelen ne öğrenciye ne de veliye maddesel davranmıyorum aklım almıyor.
Kuaura bakmayın tekrar hatırlayınca bi heyheylendim 😁🤭😬

Ben ankaradayım
Buradaki acıbademden çok iyi yorumlar almıyorum malesef.
İstanbul a geldik ama elzem di o
Ama tüp bebek tedavisine nerede başlarız bilmiyorum.
Medicana ya gidiyordum doktorum ayrışdı sürwkli yer değiştirdi birde alanı daha çok vajinal estetiğe döndürdğ osbeple bir ordayım bir burda yani.
Anatolia y ı tavsiye etti gökhan boyraz ama o sürekli para muhabbetleri çok iğreti etti gidermiyim bilemiyorum.
İşiniz rasgitsin inşAllah ilk mi demiştiniz bu.
İstanbul'a gelme şansınız varsa prof. Dr. Cem fıçıcıoğlu ile tedaviye başlayın derim acıbadem kozyatağı hastanesi. Bu ay içinde olumlu bi sonuç alırsam inşallah kusursuz size önerebileceğim en iyi Dr ve ekibi. Fiyat olarak da uygun bence. İki aşılama devlette yaptırdım tutmadı tüp bebek ilk defa denedim. İnşallah güzel sonuç alırız

Aslında bilkent te Ali Bey için gittim tüp bebek bölümüne ama cerrahi müdahaleyi yapmıorlar o bölümdekiler arkadaşım die sevgi hanıma yönlendirdi ama çileden çıkardı beni yani tamamen maddiyata bağlı hareketler sergiledi .
Bnde öğretmenim ama bana gelen ne öğrenciye ne de veliye maddesel davranmıyorum aklım almıyor.
Kuaura bakmayın tekrar hatırlayınca bi heyheylendim 😁🤭😬
Dr çok önemli maddi manevi kayıp oluyor yıpranmayı demiyorum bile.

İstanbul'a gelme şansınız varsa prof. Dr. Cem fıçıcıoğlu ile tedaviye başlayın derim acıbadem kozyatağı hastanesi. Bu ay içinde olumlu bi sonuç alırsam inşallah kusursuz size önerebileceğim en iyi Dr ve ekibi. Fiyat olarak da uygun bence. İki aşılama devlette yaptırdım tutmadı tüp bebek ilk defa denedim. İnşallah güzel sonuç alırız
Malesef sürekli gitgel yapacak durumda değilim manen.
Acıbademde nakdr tuttu şimdilik fiyatlar.
Umarım hep sorunsuz şekilde ilerler🤲 biz tatilden önce bi konuşacağız luan adetliyim zaten geçti yani pcos var bide artık aralıklarda uzamaya başladı.
Tatil öncesi bi konuşucaz ilk etapta bakalım. İlk de karar vermekte zor oluyormuş sanırım.orada yılllaa4 önce bi deniz hanım vardı 10 sene bebeği olmayan kuzenimin doktoru şuan yok ama oradan biliyorum çok kalitelileri seçiorlar herzamn .
Şimdi 5 çocuğu var sonrakiler kendiliğinden

Umarım hep sorunsuz şekilde ilerler🤲 biz tatilden önce bi konuşacağız luan adetliyim zaten geçti yani pcos var bide artık aralıklarda uzamaya başladı.
Tatil öncesi bi konuşucaz ilk etapta bakalım. İlk de karar vermekte zor oluyormuş sanırım.orada yılllaa4 önce bi deniz hanım vardı 10 sene bebeği olmayan kuzenimin doktoru şuan yok ama oradan biliyorum çok kalitelileri seçiorlar herzamn .
Bn sosyal medyada en ünlü olan isimleri düşünüyordum ön görüşmeye gittik gayet iyi karşılandık vs fakat fiyat uçuk çıktı. Malzeme olarak şuan tedavi gördüğüm hastanedeki malzemeleri kullanıyorlarmış ve bunun parasını bizden çıkarcaklardı. Eşim acıbadem deki hastanenin asansör teknisyeni sık sık gidiyorum güzel yer vs dedi tesadüfen gittik bn bi ön görüşme nolcak ama kensinlikle bu olacak gözüyle bakmıyordum. Nasip rüzgarı işte adamla tanuştık tamm dedik bu olacak dedik hem fiyat iyi hmde eşim orada çalıktıgı için ufak bi indirim de yaptılar. İlaçlarla beraber ve hsg, ameliyat ücreti de dahil dersem bi 200 binden biraz fazla tuttu galiba yuvarlama olarak söylüyorum. Ondan sonraki süreçte nasıl olur bilemem

Sizin tedavi geçmişiniz nedir.

Bn sosyal medyada en ünlü olan isimleri düşünüyordum ön görüşmeye gittik gayet iyi karşılandık vs fakat fiyat uçuk çıktı. Malzeme olarak şuan tedavi gördüğüm hastanedeki malzemeleri kullanıyorlarmış ve bunun parasını bizden çıkarcaklardı. Eşim acıbadem deki hastanenin asansör teknisyeni sık sık gidiyorum güzel yer vs dedi tesadüfen gittik bn bi ön görüşme nolcak ama kensinlikle bu olacak gözüyle bakmıyordum. Nasip rüzgarı işte adamla tanuştık tamm dedik bu olacak dedik hem fiyat iyi hmde eşim orada çalıktıgı için ufak bi indirim de yaptılar. İlaçlarla beraber ve hsg, ameliyat ücreti de dahil dersem bi 200 binden biraz fazla tuttu galiba yuvarlama olarak söylüyorum. Ondan sonraki süreçte nasıl olur bilemem
Çok iyi tutmuş çünkü bi tanıdğım izmitte biyerde ocaktan önce 150 ye anlaştı ama jiç yuumurta gelişmedi herseferinde 50ser 50ser verdi üzerinede şimdi fonksiyonelciyle devam ediyorlarmış.ben birde şeydeyim
Hastaneye ne sıklıkta gidiliyor.
Bekleme süreleri nasıl.

Sizin tedavi geçmişiniz nedir.
Bnm ki ilk doktora gidişim
Başkent Hastanesi Göğşen Hoca Tüp bebek merkezine gittim 3 yıllık evliydim ozmn rahim filmi vesair derken polip çıktı 1.5 cm 3 tane ameliyat olucaktım ancak iyi çıkmadı sonuçlarım tam yatış yaptık ozmn onay reddi geldi pandemi zamanı birazdaha didikliyorlardı.nasip ddi doktor belki hayır vardır
Sonra Medicana ya gittim Miray Hanım
Malatya depremin den sonra gelmiş kendisi geçen yıl sayılır 23ün sonuydu polipleri aldı histereskopiyle
Tedaviye başladık progestan verdi sonra tatilde ben enfekaiyon kaptım o 1 sene boyunca tekrar etti
Kendiside yer değiştirdi sürekli bimdüzen oturtamadı yine kaldım ben medicana da poliplerin sonucu çok iyi çıkmadı kanseri tetikleyebilir hücreler mevcut dedi çok moralim bozuldu hemen çocuk olmalı ki rahim temizlensin dedi.
E tmm sonra baktım olmuyor böyle
Bilkent şwhir hastanesine gittim Ali Beye
Çok öldüler diye.
Hakikaten çok iyi bir doktor kendiaine lafım yok ancak devlette süreç çok yavaş
Ve çalıştığım için izin vesair zor oluyordu
Bingidiosun sebepsiz saatlerce bekletiliosun izahat yok.çabucaknolsun die Ali bey aruyordu diğer birimleri ncak genende okdr alışmışlarki sinir kriziyle internetten Gökhan Boyrazı bulduk.
Ama boşaymış oda doğru düzgün dinlemedi bile ameliyat sonrası bana soruyor sana şunuyapmışmıydık diye
Allah kimsenin eline düşürmesin

Anladım. Özelde tedavi gördüğüm için doktorumun kontrolünden çıkmak istemedim açıkçası. Ekstra vakit kaybetmek istemedim
Merhaba, bu ameliyatı kendisi yapması konusunda ısrarcı oluyor mu doktor? Bu ameliyatı dışarda olup sürece devam edilebilir mi?

Back
X