POLİP SONRASI HAMİLELİK

obsidyeen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
35
4
1
34
Kızlar geçen hafta polip aldırdım son adet tarihim 8 mayıstı regl döngüm de düzenli 28 günde bir. Yumurtlamamda operasyon zamanına denk geliyordu. Dün kontrole gittim doktorum yumurtlaman geçmemiş yumurtan var dedi. Polip aldırmak yumurtlamayı öteler mi? Yumurtan var dediği için değerlendirdim geç yumurtlama ile hamile kalanlar var mı?

Merhaba canım bende iki hafta önce polip aldırdım. Aldırdıgım ayı pas geçtim bu ay için umutluyum. İnşallah seninki bu ay tutmuştur. Ne kadar süredir deniyorsunuz

Aldırdığım ay yumurtlamam geçmişti 2 ayın sonunda hamile kalmıştım darısı başınıza olsun

Merhaba bende 25 nisanda 1.5 cm polip aldırdım yumurtam çatladıktan sonra işlemi oldum o ay hiç gecikme yaşamadım ama çok az kanamam oldu bu ay henüz günüme 4 gün var ama yumurta takibi yapmadım tahminen hemen hemen aynı zaman yumurtladım akıntıdan ve ağrıdan anladım yumurtlamadan sonra inanılmaz ağrım oldu halada var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…