• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip

miri4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
28
13
3
29
Merhaba arkadaşlar polip aldırdıktan sonra ki süreciniz regli döneminiz nasıl oldu acaba?

Ben 1 ay lekelenme şeklinde olmuştum diğer ay normale döndü
Anladım teşekkür ederim. Benim normalde regliden 1 hafta önce şiddetli ağrılarım başlardı 3 gün sonra regli olucam hiç ağrım yok bugün kahverengi nokta kadar lekeler geldi merak ettimde

Merhaba bende geçen ay polip aldırdım. Adet zamanı aşırı ağrılı olurdu her gün ağrı kesici içerdim. Polip aldırdıktan sonra ki adetim ağrısız ve az kanamalı oldu. Geçmiş olsun 😊

Merhaba bende geçen ay polip aldırdım. Adet zamanı aşırı ağrılı olurdu her gün ağrı kesici içerdim. Polip aldırdıktan sonra ki adetim ağrısız ve az kanamalı oldu. Geçmiş olsun 😊
Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun 😊 malesef benim ağrım yine devam etti bakalım diğer aylarda da aynı şekilde olacak mı, kanamamda çok oldu bu ay. Bakalım diğer aylarda daha iyi anlarım farklılık olacak mı.

Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun 😊 malesef benim ağrım yine devam etti bakalım diğer aylarda da aynı şekilde olacak mı, kanamamda çok oldu bu ay. Bakalım diğer aylarda daha iyi anlarım farklılık olacak mı
Teşekkür ederim. Evet bir kaç adet takip etmek gerekebilir. Gebelik düşünüyor musunuz?

Evet 2 kere tüp bebek denememiz oldu malesef negatif sonuçlandı. Şimdi tekrar tedavi sürecine giricez onun için ameliyat oldum. Peki siz düşünüyor musunuz?
İnşallah olumlu sonuçlanır tedavi süreciniz. Evet bizde düşünüyoruz iki seneye yaklaştı neredeyse. Polip yeni farkedildi şikayetlerim üzerine. Üç ay denedikten sonra aşılama yapabiliriz dedi doktorum.

Back
X