polip

begumprenses

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
44
24
18
45
mrb kızlar iliski sonrasi kanama şikayetiyle gittim rahim ağzı polip olduğu söylendi adet görüp sonradi alalım dendi..ama geçen pazar hafif kananam oldu bugunde dahil az az devam ediyor lekelere tarzı kanama bi türlü sokulemedi. acaba hamile miyim kanama polip den mi liyor diye kuşku oldu...gebelikte polip olanlar bu şekil kanama yaşadınız mi lütfen yaşayan varsa kanamanin nasıl olduğu ve kaç gün sürdüğü hakkında bilgi versin.tesekkur

Merhaba Begüm.Ben 5 haftalık hamileyken kanamam olmuştu.7.haftaya kadar düşük tehdidi dedi doktorum.7. haftada anlaşıldı ki rahim ağzımda polip varmış.Ara ara kanamalar devam etti.14 haftalıkken doktorum aldı.Alırken anestezi gerekmedi,hiç acı duymadım.Gebelik şüphen varsa test yaptırmanı öneririm.Doktorum gebelikte kanayabileceğini söylemişti.Önceden de varmış ama ben bilmiyordum.Gebelikte kanadığı için tespit edildi.

tşk ederim cevabın için. .gebelik şüphem var evet ama hergün geliyo kanama çok az ama bazen kırmızı bazen kahve renkte ama sokulmuyo bugun yedi gun oldu adet mi görüyorum yoksa polip kaynaklı mi bilemiyorum haftaya sökülmezse doktora gitmem artık hayırlısı olsun inş.

Back
X