Polipler ve hamilelik

LeylaSultan93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.736
4.372
333
Hollanda
Selamm kızlar,

Öncelikle hepiniz mevlid kandili mübarek olsun.
Rabbim istediğiniz herşeyi hayırlı ise nasip etsin💜

Kızlar 29 yaşındayım ve 7 senedir evliyim.

Okul vs derken uzun bi süre çocuk istemedim.

Şimdi 2 senedir istiyorum ama hiç gebe kalamadım.
Tüp bebek ve aşılama araştırması yapıyorum.

En son hsg çekildim ve doktor bir tüp kapalıydı açtık dedi ve küçük bir polip olduğunu söyledi.

Bir kaç doktora danıştım. Kimi doktor polip alınmalı kimi doktorda sorun değil diyor.

Poliple hamile kalan varmı?

Siz hangi doktorları tavsiye edersiniz tüp bebek için?

Benim poliplerim vardi kucuk bir islemle alindi. Size de alinmasini onerirlerse hic dusunmeyin. Polip engel oluyor genelde hamile kalmaya.

Kandiliniz mubarek olsun bende poliplerin sorun teskil edecegini dusunmuyorum almislar zaten umarim hamile kalirsiniz.hsg nasil cekildi ozeldemi cekildiniz ucret nekadardi acaba. Birde tupllerin kapali olmasida cocugun olmasini engelliyor diye biliyorum

Kandiliniz mubarek olsun bende poliplerin sorun teskil edecegini dusunmuyorum almislar zaten umarim hamile kalirsiniz.hsg nasil cekildi ozeldemi cekildiniz ucret nekadardi acaba. Birde tupllerin kapali olmasida cocugun olmasini engelliyor diye biliyorum

İstanbulda Cevat Bayrakta çekildim canım Echomar diye bir yer özekl. Anestezili çekildim 6000 tl ödedim.

İstanbulda Cevat Bayrakta çekildim canım Echomar diye bir yer özekl. Anestezili çekildim 6000 tl ödedim.
Ben İstanbul Kadıköyde Sonomed’ te çekildim 3000TL, ayrıca anestezi felan gerektirmiyor işlem çok kısa sürüyor ve işlem esnasında hafif bir adet sancısı hissediyorsunuz ilacı verdikleri anlarda, o gün ve sonraki gün biraz daha adet sancısı çektim bir de kahverengi lekelenme oldu o kadar. Korkulacak bir şey yok. Benim de polip gördüler doktor beni myom var rahme baskı mı yapıyor diye çekime göndermişti ama polip gördüler. Doktorum ise benim dikkatimi çekmemişti onlar gördüğü için ultrasonda bulmaya çalışıyorum şurası heralde ama ben daha ufak görüyorum falan dedi. Sonra polip engel olabiliyor ama boyutuna ve yerine göre sanırım, bence almayalım 3 ay daha deneyelim dedi. 3 ay sonra 1 yıl dolacak. Bu arada 3 gün erken regl oldum hsg sonrası.

Back
X