• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

sen neler yapıyorsun? çocuklar nasıl?
nasıl geçiyor günün, gelmiyorsun

iyiler canım sağol.gündüz pek fırsat bulamıyorum çocuklardan.birde az çok bilirsiniz eşim 12-24 çalışıyor.evde olunca pcnin başından kalkmıyor.bende geceleri bakıyorum.ozamanda bu topicte kimse olmuyor....:32:

gülserenn bebeğin ağustostamı doğacak.bende 2010 ağustos annesiyim....:emir_bebek:

kızlar sizler nasılsınız.....eşiniz polismi askermi?

iyi akşamlar hanımlar:68: öyle bir geçer zaman ki saati geliyor, :66:

iyiler canım sağol.gündüz pek fırsat bulamıyorum çocuklardan.birde az çok bilirsiniz eşim 12-24 çalışıyor.evde olunca pcnin başından kalkmıyor.bende geceleri bakıyorum.ozamanda bu topicte kimse olmuyor....:32:

haklısın canım.
anladım

slm kıslar herkes nasıl bakalım ?
nasıl oldun gülserenciğim şimdi daha iyimisin ?

hazalha özel mesajda 10 dakka engelıne takıldım canım burdan cevap werıyım gırıyorum hayatım msn ye ama sen yoksun bıde bu aralar baya yoğun calıstım pek fırsatım olmadı msn acmaya :69:

hazalha özel mesajda 10 dakka engelıne takıldım canım burdan cevap werıyım gırıyorum hayatım msn ye ama sen yoksun bıde bu aralar baya yoğun calıstım pek fırsatım olmadı msn acmaya :69:

canım benim buldum sana gelinlik üçüncü attığım ee tam senlik beğenmişsindir artık :52:

Back
X