polis eşlerine bir soru ?

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar eşim 4 yıllık polis memuru ve İstanbul ilk görev yeri halende burda geçen sene şarka gıtmemız gerekıyordu Hüseyın Çapkına çıkıp şarkı durdurdu sizce kaç sene daha durdurabılır bu sartlarda

Yenı ev aldık calısıyorum bende ve 5 sene gitmesek harıka olur o yuzden sordum bunu

Benim eşime ilk senesinde çıktı şark, 3 sene ipka verdi durdurdu.

4. Senede nasıl olsa günün birinde gideceğim en iyisi bu sene gidiyimde çıksın aradan dedi (çocuğumuz daha fazla büyümeden).

Ben iş dolayısı ile gidemezdim, ya istifa edecektim ki (12 yıllık emeğim var ve şartlarım iyi) yada kendisi gidecekti. Düşündü taşındı 2 yıllık illeri tercih etti, Hakkari, Şırnak ve Tunceli yazdı tercihlerine. 2011 Temmuz ayında gitti günler nasıl geçecek derken Allah nasip ederse son 6 ayımız kaldı.

Biz Ankara dayız bu arada, İstanbul da tayin durdurmak daha kolay diye duymuştum, hakkınızda hayırlısı olsun.

kızlar eşim 4 yıllık polis memuru ve İstanbul ilk görev yeri halende burda geçen sene şarka gıtmemız gerekıyordu Hüseyın Çapkına çıkıp şarkı durdurdu sizce kaç sene daha durdurabılır bu sartlarda

Yenı ev aldık calısıyorum bende ve 5 sene gitmesek harıka olur o yuzden sordum bunu

valla hüseyin çapkına çıktı dediğine göre ensesi kalın torpilli biri kocan hiç şarka gitmeyebilirsiniz bizim çıkacak kimsemiz yoktu batmandayız

valla hüseyin çapkına çıktı dediğine göre ensesi kalın torpilli biri kocan hiç şarka gitmeyebilirsiniz bizim çıkacak kimsemiz yoktu batmandayız

Haha. Benim eşimde Ank. de xxxx daire başkanlığında çalışıyordu ve o zaman şark olan Rize eşimin şarka gideceğini duyunca direk iletişime geçmiş, Rize ye gönderin biz istiyoruz diye. Benim eşim de bütün müdürlerine resmen yalvardı ki Aile bütünlüğümün korunması için beni oraya göndermeyin ben 2 yıllık bir ile gitmek zorundayım, Hakkari, Şırnak yada Tunceli olsun diye resmen yalvardı.

Ve şuan da Hakkari de. :52:

iyide ne alakası var İstanulda şarka gıtmek ıstemeyen tum polisler gıtmemem gerekcelerıni kendısıne bıldırıyor gönderıp gondermemek sadece onun insiyatıfınde

Benim eşime ilk senesinde çıktı şark, 3 sene ipka verdi durdurdu.

4. Senede nasıl olsa günün birinde gideceğim en iyisi bu sene gidiyimde çıksın aradan dedi (çocuğumuz daha fazla büyümeden).

Ben iş dolayısı ile gidemezdim, ya istifa edecektim ki (12 yıllık emeğim var ve şartlarım iyi) yada kendisi gidecekti. Düşündü taşındı 2 yıllık illeri tercih etti, Hakkari, Şırnak ve Tunceli yazdı tercihlerine. 2011 Temmuz ayında gitti günler nasıl geçecek derken Allah nasip ederse son 6 ayımız kaldı.

Biz Ankara dayız bu arada, İstanbul da tayin durdurmak daha kolay diye duymuştum, hakkınızda hayırlısı olsun.

yaaa sen gıtmedın demek pekı bu ilişkinizi nasıl etkıledı ne sıklıkla geldı canım eşin orda tek olarak barınma şartları nasıl eşin için

iyide ne alakası var İstanulda şarka gıtmek ıstemeyen tum polisler gıtmemem gerekcelerıni kendısıne bıldırıyor gönderıp gondermemek sadece onun insiyatıfınde

İstanbuldaki her polisin Hüseyin Çapkına çıkma imkanı var mı sence, gitmek istemez amirine söyler amiri onun için ipka verir, amirin ipkası işe yarayadabilir yaramayadabilir

yaaa sen gıtmedın demek pekı bu ilişkinizi nasıl etkıledı ne sıklıkla geldı canım eşin orda tek olarak barınma şartları nasıl eşin için

Eşim her 3 ayda bir geldi ortalama. Senelik izninde yazın 20 gün kaldı, diğer gelmelerinde ise 10 gün.

Eşim lojmanda kalıyor.

İlişkimizi kötü yönde etkilemedi, zaten şükür Allaha mutlu bir evliliğimiz vardı, daha da güzel oldu herşey, özlemek ve özlenmekte çok güzel duygular. Gerçi bu kısım kişiden kişiye göre değişir.

İstanbuldaki her polisin Hüseyin Çapkına çıkma imkanı var mı sence, gitmek istemez amirine söyler amiri onun için ipka verir, amirin ipkası işe yarayadabilir yaramayadabilir

tabıkı kolay randevu alıyosun personel işlerinden zaten sadece sen olmuyosun onlarda toplu halde içeri alıyor herkes gitmek ıstememe sebebını soyluyor

amırıne soylersen olmama ıhtımalı yuksek dıye dusunuyoruz işi saglama almak ıstıyoruz sanırım bırazcık :27::27:

tabıkı kolay randevu alıyosun personel işlerinden zaten sadece sen olmuyosun onlarda toplu halde içeri alıyor herkes gitmek ıstememe sebebını soyluyor

amırıne soylersen olmama ıhtımalı yuksek dıye dusunuyoruz işi saglama almak ıstıyoruz sanırım bırazcık :27::27:

şimdi yasemincim şarka kimse bayılarak gitmiyo herkesin kendine göre sebebi var, eşim Ankarada genel müdürlükteydi ve amiri göndermiyodu çünkü eşşek gibi çalışan bi memurdu, bürodaydı, ama evlenir evlenmez şarka gidelim ipka falan verilmesin diye kararlaştırdık, bunu niye yaptık, çünkü çoluk çocuk yokken gidip gelmek daha kolay, kurulu evi taşımaktansa evi direk oraya kurmak daha kolay, evliliğin ilk yıllarında ailelerden uzak olmak işimize geliyo, şarka gitmeyen arkadaşlar her yıl diken üstündeler, biz yapıp kurtulalım diye düşündük tabi bide 2.şark durumu var mahkemelik bakalım ne olucak

eşim her 3 ayda bir geldi ortalama. Senelik izninde yazın 20 gün kaldı, diğer gelmelerinde ise 10 gün.

Eşim lojmanda kalıyor.

Ilişkimizi kötü yönde etkilemedi, zaten şükür allaha mutlu bir evliliğimiz vardı, daha da güzel oldu herşey, özlemek ve özlenmekte çok güzel duygular. Gerçi bu kısım kişiden kişiye göre değişir.

eşim benıde göturmek ıstemıyor oda 2 senelık bır yer yazmayı dusunuyor ama ben borcları bıraz azaltıp beraber gıtmeyı ıstıyorum bakalım hayırlısı

şimdi yasemincim şarka kimse bayılarak gitmiyo herkesin kendine göre sebebi var, eşim ankarada genel müdürlükteydi ve amiri göndermiyodu çünkü eşşek gibi çalışan bi memurdu, bürodaydı, ama evlenir evlenmez şarka gidelim ipka falan verilmesin diye kararlaştırdık, bunu niye yaptık, çünkü çoluk çocuk yokken gidip gelmek daha kolay, kurulu evi taşımaktansa evi direk oraya kurmak daha kolay, evliliğin ilk yıllarında ailelerden uzak olmak işimize geliyo, şarka gitmeyen arkadaşlar her yıl diken üstündeler, biz yapıp kurtulalım diye düşündük tabi bide 2.şark durumu var mahkemelik bakalım ne olucak

anladım canım

ya eşimin amirine kalsa o da göndermıycem dedı ama bilemıyorum bu amırle arası ıyı bu gıder baska bırı gelır ya da arada bır tartısma cıkar adamın kararı degısır .... Vs gıbı nedenlerden dolayı söyluyorum ben oyle ben evlenır evlenmez gıdemezdım cunku baya borclarımız vardı calısmam lazımdı takdır edersınızkı doguda özel sektörde iş bulmak neredeyse ımkansız artık onun ıcın cok gec dugun ve öncesı borclarımızı bıtırdık arada bıde cocuk yaptık derken dedık bıde ev alalım sımdı 5 yıl onun borcları var o yuzden gıtmeye pek sıcak bakmıyoruz suan hayırlısı olur ınsallah

aılelere yakın olmak benım ısıme gelıyor acıkcası annem bebegıme bakıyor kayınvalıdemlede oyle asılamıycak buyuk sorunlarım yok gecen pazar şakayla karısık yedıgım tokat harıc ama onuda hakkettım galıba bıraz :23::23::23::23:

Evet şimdi birde ikinci şark konusu çıktı.

Ama kimsecikler kusura bakmasın (benim eşimin çalıştığı birimde de var ikinci şark) ben çakılı kadroyum ve sırf birileri şarka gitmesin diye (ve başka bir sebepten daha) çıkartılan 2. şark için ne tekrar eşimi Hakkari ye gönderirim, ne tekrar bu sıkıntıları çektirir ve de çekerim artı ne de tekrar kızımı babasından ayrı yaşamaya mahkum ederim.

Aile bütünlüğün korunması denen bişey var, korusunlar o zaman bütünlüğümüzü.

Yıllardır şarka gitmeden emekli olanlar varken 2. şark için kimse kurusa bakmasın. Ankara da 4 yılda çalıştığını orada 1 ayda çalışıyor ve abartısız söylüyorum bunu.

evet şimdi birde ikinci şark konusu çıktı.

Ama kimsecikler kusura bakmasın (benim eşimin çalıştığı birimde de var ikinci şark) ben çakılı kadroyum ve sırf birileri şarka gitmesin diye (ve başka bir sebepten daha) çıkartılan 2. şark için ne tekrar eşimi hakkari ye gönderirim, ne tekrar bu sıkıntıları çektirir ve de çekerim artı ne de tekrar kızımı babasından ayrı yaşamaya mahkum ederim.

Aile bütünlüğün korunması denen bişey var, korusunlar o zaman bütünlüğümüzü.

Yıllardır şarka gitmeden emekli olanlar varken 2. şark için kimse kurusa bakmasın. Ankara da 4 yılda çalıştığını orada 1 ayda çalışıyor ve abartısız söylüyorum bunu.

ikinci şark isteğe bağlı dıye bılıyorum ben ama yanlısmı bılıyorum acaba :30:

Zorunlu olan bolumlerde mı varkı

oyy yasemincim sen daha bu emniyet işlerinde acemisin belli ki
isteğe bağlı değil torpilliler gitmesin diye garibanlar ikinci kez gitsin diyo adamlar, açıkça demiyolar ama amaç bu, bazı illerde sürenin 2 katı kadar kalırsan ikinci şarkı yapmış sayılıyosun, mesela batman o illlerden biri, süresi 4 yılya,biz 8 sene kalsak ikinci şarkıda yapmış sayılıyoruz ama 8 sene kim çeker g.doğuyu, ailelerimizi özlüyoruz ortamımızı özlüyoruz, özel sektör sıkıntı evet, ben de memur olduğum için tayinim kolay oldu

2. Şark isteğe bağlı değil, istihbarat, terör ve yanlışım yoksa kaçakçılık mıydı neydi oralarda çalışanlara çıktı 2. şark.

isteğe bağlı değil torpilliler gitmesin diye garibanlar ikinci kez gitsin diyo adamlar, açıkça demiyolar ama amaç bu, bazı illerde sürenin 2 katı kadar kalırsan ikinci şarkı yapmış sayılıyosun, mesela batman o illlerden biri, süresi 4 yılya,biz 8 sene kalsak ikinci şarkıda yapmış sayılıyoruz ama 8 sene kim çeker g.doğuyu, ailelerimizi özlüyoruz ortamımızı özlüyoruz, özel sektör sıkıntı evet, ben de memur olduğum için tayinim kolay oldu

sanırım acemıyım neyse ögrenırız vakıt bol :46:

2. Şark isteğe bağlı değil, istihbarat, terör ve yanlışım yoksa kaçakçılık mıydı neydi oralarda çalışanlara çıktı 2. şark.

dava açanlar olmuş, bu arada sizin eşleriniz üni.mezunu olan polislerden mi, yeniler sanırım, benim eşim 6.senesini bitircek sanırım burdan dönerken 10 senelik memur olcak inşallah

Aynen öyle birileri rahat etsin, hiç şarka gitmesin dayısı ile yan gelip yatsın diye kim çeker 2 katı.

2-3 gün önce eşimi arayıp ne yapıyorsun dediğimde sinirle "ne yapabilirim dünden beri sular yok, ibrikle helaya gidiyoruz" demişti. Böyle bir yerde 2 değil 4 yıl kalacak, artı kıymetide bilinmeyecek.

Birde ben bununda kul hakkı olduğuna inanıyorum, sırf birileri birilerinin dayısı diye gitmeyene ne eşimin, ne kendimin nede babasını dört gözle bekleyen yavrumun varsa şayet bir hakkı, helal etmiyorum ben.

Back
X