• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis evliliği

Evlilikle alakası yok adam senin mental sağlık durumundan endişelenmiş, başına kalırsın diye uğraşmak istememiş. Hoş 4 kere canına kıymaya kalkmak da az bir şey değil, bilemiyorum endişelenmesine hak verebilirim. Umarım destek almışsındır. Yaptığı da görevini kötüye kullanmak ama suç teşkil eder mi kanun nezlinde bilemiyorum. Bile isteye vermişsin TC numaranı sonuçta.

evliliğe engel olacağını sanmıyorum.bende polis eşiyim.sadece birinci derece ailede terör,cinayet vs varsa engeldir.ama biz evlenmeden önce eşimin bile tanımadığı yani bizim bölgenin polisleri eve gelip ailemle konuşmuş.sonra benim ne kadar sinirli olduğumu sormuş.uysal demiş ailem.o bence en ufak bir tartışma olsa ayrılık boşanma olsa intihara kalkışırsın diye korkmuştur
Peki bir polis istediği birinin telefon görüşmelerine bakabilir mi , telefonuna erişim sağlayabilir mi acaba merak ettim? Bi eşinize sorsanız 😀

Evlilikle alakası yok adam senin mental sağlık durumundan endişelenmiş, başına kalırsın diye uğraşmak istememiş. Hoş 4 kere canına kıymaya kalkmak da az bir şey değil, bilemiyorum endişelenmesine hak verebilirim. Umarım destek almışsındır. Yaptığı da görevini kötüye kullanmak ama suç teşkil eder mi kanun nezlinde bilemiyorum. Bile isteye vermişsin TC numaranı sonuçta.
Yaptığınız yorumlar için teşekkür ediyorum kişinin en iyi doktoru kendisidir ben gerekli olan tüm sağlık durumunu oluşturdum bu konuda hiç bir şüpheye mahal yok haklı yahut haksız orasını kurcalayamayacak kadar bu durumu düşündüm ki kimsein başına kalmayacak durjmdayıö ama yineliyorum teşekkür ediyorum

Sana bir şey diyiim polis olunca havalanıyorlar abazalalışıyorlar anlayın kızlar tanıdıgınız bildiğiniz degilse uzak durun ya da sizde polis olun çünkü kendi içlerindrn istiyorlar en iyisii sevgiliniz polis olmadın basın nikahı çünkü bu meslekte böyle şeyler çok oluyomuş seninkisi bahane aynı meslketrn kızlar şahane anla canım bu işlerde olan bir yakınımdan kaynak içleri pek hoş degil

Sana bir şey diyiim polis olunca havalanıyorlar abazalalışıyorlar anlayın kızlar tanıdıgınız bildiğiniz degilse uzak durun ya da sizde polis olun çünkü kendi içlerindrn istiyorlar en iyisii sevgiliniz polis olmadın basın nikahı çünkü bu meslekte böyle şeyler çok oluyomuş seninkisi bahane aynı meslketrn kızlar şahane anla canım bu işlerde olan bir yakınımdan kaynak içleri pek hoş degil
Teşekkür ediyorum 🙏🏾

Aslında bilmiyordum ve kötü bir dönemdi benim için sonradan onu online bir sitede gördüm ve hiç tanımadığı bir kıza bunu söyledi ve bende mecburen yüzleştim. Yüz kızartıcı bir suç değildi neticede ama terketti evliliğe engel diye. Evlilik soruşturmasında çıkar mıydı
Hayır engel değil benim eşim de polis biz evlenmeden tc mi aldı sorusturdular ama elle tutulur bir şey bulunmasi gerekiyor devlete ihanet adam öldürme hırsızlık vs. Gibi

Engel değil. Ama erkek arkadasinizin yaotığı suç. Keyfine göre birini aratamaz sistemden

Back
X