• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis evliliği

evliliğe engel olacağını sanmıyorum.bende polis eşiyim.sadece birinci derece ailede terör,cinayet vs varsa engeldir.ama biz evlenmeden önce eşimin bile tanımadığı yani bizim bölgenin polisleri eve gelip ailemle konuşmuş.sonra benim ne kadar sinirli olduğumu sormuş.uysal demiş ailem.o bence en ufak bir tartışma olsa ayrılık boşanma olsa intihara kalkışırsın diye korkmuştur
[/Qhaklısınız sanırım ama 8 yılın ardından neyse sağlık olsun teşekkür ediyorum.

Evet 4 defa yaptım 17 yaşındaydım ve birçok zorlukla karşılaştım ve aradan 8 yıl geçti bitti...
Canım sen kendini biliyorsun bitti diyorsun o elin oğlu .. zamana bırak biraz eğer sana dönerse güzelce konuş ikna edersin oyle

Diyorum ki sizinle evlenmek isteseydi siz suç teşkil eden bir iş bile yapmış olsaydınız bunu kılıfına uydururdu.
Bir tanıdığımızın eşinin sabıkası vardı.Kendisi eşinden ayrılmak yerine ceza almayı tercih etmişti.
Böyle durumlarda var.
Çok teşekkür ediyorum yargılamadığınıx için gerçekten küçüktüm 17 yaşında üniversiteye gittim ve kaçarak ailem izin vermediği için dayanamamıştım ve ilk defa aşık olmuştum ilk defa bir erkek arkadaşım olmuştu ve onu başka biri ile görmüştüm yanlız yapayalnızdım ve şuanda asla pes atmeyecek kadar güçlüyüm 5 üniversite okudum sonra hayata atıldım ve asla hata yapmadım bir süreçten geçmiştim çok sancılıydı hataydı kabul ediyorum ama 8 yıl öncesinde kaldı ..

Canım sen kendini biliyorsun bitti diyorsun o elin oğlu .. zamana bırak biraz eğer sana dönerse güzelce konuş ikna edersin oyle
Şey bana söylemedi nedenini ve 1 hafta sonra başka bir kadınla yatmaya gitti.. döneceği değilde sadece içim acımıştı.

Geçmişin çöpünü eşeleyen insanla olmazmış zaten bacım. Allah kurtarmış.
Hayır yetmedi, bir de tanımadığı kişiye anlatırken nette yakaladım demişsin. Ağzi da maşallah lağım çukuru gibi

Geçmişin çöpünü eşeleyen insanla olmazmış zaten bacım. Allah kurtarmış.
Hayır yetmedi, bir de tanımadığı kişiye anlatırken nette yakaladım demişsin. Ağzi da maşallah lağım çukuru gibi
Bir tanışma sitesinde fake bir hesapla konuştum 2 gün sonra görüşmek istedi ve tabi ben çıktım karşısına sadece olanı anlattım ve orada bıraktım.. belki de hakkını yemiyorum çok iyi biriydi Allah yollarımızı açık etsin ...

Şey bana söylemedi nedenini ve 1 hafta sonra başka bir kadınla yatmaya gitti.. döneceği değilde sadece içim acımıştı.
Pislik ya zaten belli ki ciddi değilmiş üzme kendini sakın değmez asla ..
Yaptığı da cok ayıp ve iğrenc ::

İzinsiz tc NO ile bakması hoş değil belki ama ben de olsam bi ilişkiye başlarken İmkan ne varsa araştirir ona göre hareket ederdim. Gerçi öyle biri de tanışma programlarinda olmaz.
Ben mesela böyle konularda sevsemde risk almazdim yapı ve hayata bakış açısı diyelim.
Doğru ya da değil ama o sonuçta böyle biri diğer türlüsü olsa dahi senin için zor olurdu. Aslında ikinizin de hakkında hayırlısı olmuş ,ardına bakma düşünme seni seven sana uyan başka birisi vardır mutlaka nasibinde.

İzinsiz tc NO ile bakması hoş değil belki ama ben de olsam bi ilişkiye başlarken İmkan ne varsa araştirir ona göre hareket ederdim. Gerçi öyle biri de tanışma programlarinda olmaz.
Ben mesela böyle konularda sevsemde risk almazdim yapı ve hayata bakış açısı diyelim.
Doğru ya da değil ama o sonuçta böyle biri diğer türlüsü olsa dahi senin için zor olurdu. Aslında ikinizin de hakkında hayırlısı olmuş ,ardına bakma düşünme seni seven sana uyan başka birisi vardır mutlaka nasibinde.
Bu bir risk değil her insan hata yapar o zaman herkes için bir risk oluşturuyorum

Bu bir risk değil her insan hata yapar o zaman herkes için bir risk oluşturuyorum

O senin doğrun sana göre risk değil amà bana göre risk . Ankatmak istediğim bu. Doğru hangisi olduğu da önemli değil kimi istemez böyle şeyleri yapı meselesi.

Belki de ..ama değiştirmem geçmişi

Zaten geçmiş geçmişte kalmalı olması gereken o. Hep aynı fikirde birileri karşına çıkacak da değil ,hiç üzülme suan uzuluyosun belki amà sonra iyiki dersin . Nasibin değilse bu durum olmasa da başka bi şey çıkardı yine olmazdi. Herkesin nasibi kısmeti belli o yüzden çok ta sıkma canını.

Zaten geçmiş geçmişte kalmalı olması gereken o. Hep aynı fikirde birileri karşına çıkacak da değil ,hiç üzülme suan uzuluyosun belki amà sonra iyiki dersin . Nasibin değilse bu durum olmasa da başka bi şey çıkardı yine olmazdi. Herkesin nasibi kısmeti belli o yüzden çok ta sıkma canını.
Hepinize çokça teşekkür ediyorum ve şu son 2 günde olmadığı için dua ediyorum çünkü bu arkadş önüne gelen tüm kızlara bir şekilde ulaşmaya çalışmış hergün yeni bir şok ile uyanıyorum yine de defaten minettarım cevaplarınız için...🙏🏾

evliliğe engel değil tabi ama 4 kere intihar girişiminde bulunan biriyle evlilik cesaret edememek normal. şu an psikolojinizin iyi olduğunu, onların gençlik hatası olduğunu, hangi şartlar altında yapmak zorunda kaldığınızı açıklamalısınız evlenmeyi düşündüğünüz kişiye. herkes hata yapar ama sizin durumunuz karşı taraf için ilk etapta ürkütücü bi durum bence. hata olduğunu pişman olduğunuzu iyice ifade etseydiniz.

evliliğe engel değil tabi ama 4 kere intihar girişiminde bulunan biriyle evlilik cesaret edememek normal. şu an psikolojinizin iyi olduğunu, onların gençlik hatası olduğunu, hangi şartlar altında yapmak zorunda kaldığınızı açıklamalısınız evlenmeyi düşündüğünüz kişiye. herkes hata yapar ama sizin durumunuz karşı taraf için ilk etapta ürkütücü bi durum bence. hata olduğunu pişman olduğunuzu iyice ifade etseydiniz.
[/QUOTEsorun şuradaki kişi bana durumu bildiğini söylemedi evet maalesef hata yapıyoruz bunu tetikleyen çok şey oluyor ama zaten gerek kalmadı gitti ve gittikten 2 günn sonra farklı kafınlar ile ismini duydum üzüntü verici

Arkadaşlar merhaba aslında konu çok uzun ama kısaca anlatacağım ve kafam çok karışık. 5 aylık bir erkek arkadaşım vardı 2 hafta önce benim tcmi aldı ve ordan bilgilerine girmiş 8 yıl önce henüz 17 yaşında üniversite de iken 4 ayrı intihar girişimi olmuştu maalesef kaçarak gitmiştim üniversite okumaya ve çökmüştğö bunun üzerine erkek arkadaşım benden ayrıldı ve ayrılırken bu durumu bana söylemedi sormak istediğim şu 8 yıl önce yapılan bu davranış evliliğe engel mi bir polis için. Tabi daha sonra ben bir şekilde öğrendim ve benden habersiz bu bilgilere girmesi yasal mı ? Sonuç olarak ayrıldık ama kötü bitti sadece merak ediyorum 8 yıl önce yapılan hata intihar girişimi evliliğe engel teşkil eder mi ?
sorun olmaz bence , yolun başında gittiği iyi olmuş

insan bi sorar kurban olduğum başına ne geldi diye

Yaptığı suç.. görevini kendi çıkarları doğrultusunda kötüye kullanma.. Şikayet et.. Senin özelin onlar.. o hayatnda yokken olanlar onu ilgilendirmez sanki kendisi cok temiz b*ktur da senin açığını bulmaya çalışmış..

Bir tanışma sitesinde fake bir hesapla konuştum 2 gün sonra görüşmek istedi ve tabi ben çıktım karşısına sadece olanı anlattım ve orada bıraktım.. belki de hakkını yemiyorum çok iyi biriydi Allah yollarımızı açık etsin ...
Cok iyi biriymis gercekten...

Back
X