Polis memurlarının korona mağduriyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lonely141

BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
735
947
103
29
Merhaba hanımlar hepinize..sokağa çıkma yasağı getirildi herkes dışarda millet fırınların önünde kuyruk olmuş!Ki açık olacağı halde..kavga ediyorlar birde..kaç gündür millet evde dışarı çıkmıyor güya ama her yerde maskesiz disardalar..ve az önce mesaj geldi eşime 12 12 dönmüşler..hayır gerçekten insanların özverili olduğunu karantinaya uyduklarını görsem gitsin vatan için canını bile versin umrumda olmaz..ama bu kadar bencil duyarsiz düşüncesiz iki günlük yasak geldi diye sokağa dökülen insanlara hizmet etmesini hiç istemiyorum çünkü zerre kadar hak etmiyolar

Benım annem de aynı durumda ben de istemıyordum
Sonra bakıp gerekli nedenlere ulaşıyorsunuz
Hepımızı birbirimizi taşıyoruz

Böyle zamanlarda herkes seferber öğretmenlerde aynı şeyi yapıyor
İstemıyorsanız durum bittikten sonra eşiniz istifa etsin çalışmasın

basit
İnsanlar cahil cidden cidden onların sorumsuzlugunun cezasını da çekiyoruz
Ama ne yapabılırsınız?
Eşiniz istifa edecek ya da kendini attıracak

Gerekli nedenler yaptığı görevin buyuklugu cidden çok buyuk ama bunu başkasına yardım olarak algılıyorsunuz bu size de yardım çocugunuza da yardım
Yardım etmedıgı bir kişi belki size bulaştıracak

Aynen öyle anliyorum Allah yardım etsin insanlar karantina var benzin kuyruklarina giriyor

Sizde bu kadar bencil olmayın, fedakarlık yapan sadece eşiniz değil. Üretim sektörü, sağlık sektörü daha sayamadığım birçok sektör... Hepsi devam ediyor
Evet. Görevler giderek kişisel algılanmaya ve ayrıcalık beklenmeye başlıyor. Sadece siz ve eşiniz değil, işinden atılan, ücretsiz izne çıkarılan, hastaneden eve gelemeyen sağlık personelleri, günde yüzlerce kişiye hizmet veren eczanesi, bakkalı, marketi var. Beğenmiyorsa zor geliyorsa istifa edebilir, bu da ihtimaller dahilindedir.

Aynı mantıkla gidersek kargocular, tekstil işçileri, market çalışanları ve daha sayamadığım birçok sektör çalışanı son derece mağdur zaten. Çoğunun aldığı para çektiği eziyetede değmiyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Sırf göz önünde değiller diye mağduriyetin dibini yaşayan kesimi kimse görmüyor her zaman olduğu gibi

Yanlış oldu sanırım, neyse önemli değil Benim sektörüm ve ailemdeki birçok kişinin sektörü de devam ediyor. Yine yarın çalışmaya bende devam edeceğim. Hepimiz toplumumuz için çalışıyoruz. İş bireysellik boyutunda asla olmamalı haklısınız

Calismaya devam eden bir suru meslek grubu var mesela 1. Elden viruse maruz kalan saglikcilar. Nedense onlar haric herkes isyanda herkes sikayetci

Ben sen polis eşiyim ve endişeliyim. Aslında nüfusta görevli ama ek görev yazıyorlar kaldı ki orada da sürekli insan sirkülasyonu var. Özellikle şu 1000TL yardımı almak için ikmetgahını taşımak için gelenler yüzünden çok kalabalıklar. Ayrıca 3 gündür öksürüyorum, kafam çorba gibi oldu.

Yarısıni size yarısını konu sahibine yazmışım :) kusura bakmayın bazen böyle karşılıklı konuşur gibi yazıyorum. Ondan karışık görünüyor :) kendinize dikkat edin

Evet halkimiz en dogru davranisi sergilemiyor olabilir, ama burdaki cogunlugun sucu ulke yonetimine ait.

AB ulkelerinde haftalardir disari cikma yasagi var, planli programli bir sekilde. Bizde 2 gunluk yasak, gece 12ye 1.5 saat kala ilan edilince insanlar da ya uzarsa ac susuz mu kalicaz diye panige kapildi. Yonetim plansiz, programsiz, amacsiz, halk rastgele yasiyor su anda.

Ikinci olarak eger ki ulkennin kolluk gorevinde olmayi seciyorsaniz, bunu meslek olarak yapiyorsaniz iyi gunde kotu gunde savasta hastalikta kitlikta goreve yemin ediyorsunuz. Esiniz bu meslekten ekmek yiyorsa, bilincli olarak bu secimi yapmis demektir.

Sucu yanlis yerde ariyorsunuz. Mutsuz olmanizi anliyorum ama yapmayin.

Bassın istifayı o zaman!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…