Aynen öyle anliyorum Allah yardım etsin insanlar karantina var benzin kuyruklarina giriyorMerhaba hanımlar hepinize..sokağa çıkma yasağı getirildi herkes dışarda millet fırınların önünde kuyruk olmuş!Ki açık olacağı halde..kavga ediyorlar birde..kaç gündür millet evde dışarı çıkmıyor güya ama her yerde maskesiz disardalar..ve az önce mesaj geldi eşime 12 12 dönmüşler..hayır gerçekten insanların özverili olduğunu karantinaya uyduklarını görsem gitsin vatan için canını bile versin umrumda olmaz..ama bu kadar bencil duyarsiz düşüncesiz iki günlük yasak geldi diye sokağa dökülen insanlara hizmet etmesini hiç istemiyorum çünkü zerre kadar hak etmiyolar
Evet. Görevler giderek kişisel algılanmaya ve ayrıcalık beklenmeye başlıyor. Sadece siz ve eşiniz değil, işinden atılan, ücretsiz izne çıkarılan, hastaneden eve gelemeyen sağlık personelleri, günde yüzlerce kişiye hizmet veren eczanesi, bakkalı, marketi var. Beğenmiyorsa zor geliyorsa istifa edebilir, bu da ihtimaller dahilindedir.Sizde bu kadar bencil olmayın, fedakarlık yapan sadece eşiniz değil. Üretim sektörü, sağlık sektörü daha sayamadığım birçok sektör... Hepsi devam ediyor
Yanlış oldu sanırım, neyse önemli değilEvet. Görevler giderek kişisel algılanmaya ve ayrıcalık beklenmeye başlıyor. Sadece siz ve eşiniz değil, işinden atılan, ücretsiz izne çıkarılan, hastaneden eve gelemeyen sağlık personelleri, günde yüzlerce kişiye hizmet veren eczanesi, bakkalı, marketi var. Beğenmiyorsa zor geliyorsa istifa edebilir, bu da ihtimaller dahilindedir.
Bugun sabah 7de cikti aksam 9da geldi ve haftasonu yine calisacak.Benim esim de jandarma. Zaten yogundu artik cok daha yogun. Sabrediyorum, elimden baska birsey gelmiyor
Calismaya devam eden bir suru meslek grubu var mesela 1. Elden viruse maruz kalan saglikcilar. Nedense onlar haric herkes isyanda herkes sikayetciMerhaba hanımlar hepinize..sokağa çıkma yasağı getirildi herkes dışarda millet fırınların önünde kuyruk olmuş!Ki açık olacağı halde..kavga ediyorlar birde..kaç gündür millet evde dışarı çıkmıyor güya ama her yerde maskesiz disardalar..ve az önce mesaj geldi eşime 12 12 dönmüşler..hayır gerçekten insanların özverili olduğunu karantinaya uyduklarını görsem gitsin vatan için canını bile versin umrumda olmaz..ama bu kadar bencil duyarsiz düşüncesiz iki günlük yasak geldi diye sokağa dökülen insanlara hizmet etmesini hiç istemiyorum çünkü zerre kadar hak etmiyolar
Merhaba hanımlar hepinize..sokağa çıkma yasağı getirildi herkes dışarda millet fırınların önünde kuyruk olmuş!Ki açık olacağı halde..kavga ediyorlar birde..kaç gündür millet evde dışarı çıkmıyor güya ama her yerde maskesiz disardalar..ve az önce mesaj geldi eşime 12 12 dönmüşler..hayır gerçekten insanların özverili olduğunu karantinaya uyduklarını görsem gitsin vatan için canını bile versin umrumda olmaz..ama bu kadar bencil duyarsiz düşüncesiz iki günlük yasak geldi diye sokağa dökülen insanlara hizmet etmesini hiç istemiyorum çünkü zerre kadar hak etmiyolar
Yarısıni size yarısını konu sahibine yazmışım :) kusura bakmayın bazen böyle karşılıklı konuşur gibi yazıyorum. Ondan karışık görünüyor :) kendinize dikkat edinYanlış oldu sanırım, neyse önemli değilBenim sektörüm ve ailemdeki birçok kişinin sektörü de devam ediyor. Yine yarın çalışmaya bende devam edeceğim. Hepimiz toplumumuz için çalışıyoruz. İş bireysellik boyutunda asla olmamalı haklısınız
Gerginiz hepimiz, olsun. Ederim, sizde dikkat edinYarısıni size yarısını konu sahibine yazmışım :) kusura bakmayın bazen böyle karşılıklı konuşur gibi yazıyorum. Ondan karışık görünüyor :) kendinize dikkat edin
Merhaba hanımlar hepinize..sokağa çıkma yasağı getirildi herkes dışarda millet fırınların önünde kuyruk olmuş!Ki açık olacağı halde..kavga ediyorlar birde..kaç gündür millet evde dışarı çıkmıyor güya ama her yerde maskesiz disardalar..ve az önce mesaj geldi eşime 12 12 dönmüşler..hayır gerçekten insanların özverili olduğunu karantinaya uyduklarını görsem gitsin vatan için canını bile versin umrumda olmaz..ama bu kadar bencil duyarsiz düşüncesiz iki günlük yasak geldi diye sokağa dökülen insanlara hizmet etmesini hiç istemiyorum çünkü zerre kadar hak etmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?