Polis memurlarının korona mağduriyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Calismaya devam eden bir suru meslek grubu var mesela 1. Elden viruse maruz kalan saglikcilar. Nedense onlar haric herkes isyanda herkes sikayetci

Valla ablacim annem de hemsire, zaten bu saglik calisanlari yillardir ruhlarini teslim etmis durumda ... gunde 200-300 hasta artik neyse, hastalar laftan anlamiyor, hasta yakinlari gelip saldiriyor, basi agriyan acile geliyor derken doktor hemsire takimi zaten hayatindan vazgecmis durumda :olamaz: Aci patlicana kiragi calmaz derler, sizin takim zate 24 saat nobete, uykusuzluga, 200 hastaya, kotu kosullarda calismaya zaten alisik virus falan sokmez size:bicak: Bu salgin basladigindan beri bakiyorum da tek tepki vermeyen kesim saglik calisanlari cunku adamlar alisik. Mizildanmadan sartlari kabul edip islerini yapiyorlar.

Valla ablacim annem de hemsire, zaten bu saglik calisanlari yillardir ruhlarini teslim etmis durumda ... gunde 200-300 hasta artik neyse, hastalar laftan anlamiyor, hasta yakinlari gelip saldiriyor, basi agriyan acile geliyor derken doktor hemsire takimi zaten hayatindan vazgecmis durumda :olamaz: Aci patlicana kiragi calmaz derler, sizin takim zate 24 saat nobete, uykusuzluga, 200 hastaya, kotu kosullarda calismaya zaten alisik virus falan sokmez size:bicak: Bu salgin basladigindan beri bakiyorum da tek tepki vermeyen kesim saglik calisanlari cunku adamlar alisik. Mizildanmadan sartlari kabul edip islerini yapiyorlar.
Aynen öyle zaten her seyi goze alarak calisiyoruz hastanede suandada herkes yine isini yapiyor ama buraya bakıyorum polis esleri surekli bir sikayet etme pesinde gecende biri saglikcilara zam yapildi diye ortalığı ayağa kaldirdi. Her meslegin kendine göre zorluklari var sikayet ederek insanlarin sinirini ziplatiyorlar.

Abim komiser, cevremde kadin/erkek onlarca EGM bunyesinde polis/komiser/emniyet amiri var. Birinden bile bunlari duymadim.

Bir adim oteye gideyim, her seye ve herkese uzulen annem bile bir kez olsun “ah oglum, vah oglum” demedi. Aksine, “size simdi is dusuyor, Allah guc kuvvet versin” diye dua ediyor. Hakeza yengem 17 yildir bir kez olsun boyle bir cumle kurmamistir.

Kraldan fazla kralci olmasak mi?

Son düzenleme:
Aynen öyle zaten her seyi goze alarak calisiyoruz hastanede suandada herkes yine isini yapiyor ama buraya bakıyorum polis esleri surekli bir sikayet etme pesinde gecende biri saglikcilara zam yapildi diye ortalığı ayağa kaldirdi. Her meslegin kendine göre zorluklari var sikayet ederek insanlarin sinirini ziplatiyorlar.
Ozelde hemşire olan arkadaşım anlatmıştı şok oldum. Kadının kolu incinmiş, hastaneye acil ambulansla gelmiş, para veriyoruz nasıl hemen bakmazsiniz diye baya tartışmislar. Özel olabilir ancak acilde ölecek durumda hastalar varken bunu beklemek bilemiyorum. Sonra atandı ancak hasta yakınlarından çekmeye devam ediyor. Laf dinlemez, girme dersin girer, dövmeye kalkar, vs.

Ozelde hemşire olan arkadaşım anlatmıştı şok oldum. Kadının kolu incinmiş, hastaneye acil ambulansla gelmiş, para veriyoruz nasıl hemen bakmazsiniz diye baya tartışmislar. Özel olabilir ancak acilde ölecek durumda hastalar varken bunu beklemek bilemiyorum. Sonra atandı ancak hasta yakınlarından çekmeye devam ediyor. Laf dinlemez, girme dersin girer, dövmeye kalkar, vs.
Ben saglikcilarin basina gelen hicbir seye sasirmam cunku o kadar garip durumlarda kaldımki calistigim yerde. Yemedigim kufur kafama atilmadik ilac kalmadi

ilginç bir şey söyleyeyim:
karakola maske gelmiş polisler için.
polisin biri alıp tüm kutuyu evine götürmüş, diğerleri maskesiz bir şekilde göreve gidiyor kalabalık grupların içine
Yasal hakkını kullansın gerekirse sağlık bakanlıgına ulaşsın herkes yok öyle
Bunu söyleyin ne munasebet ne alaka gerekli cezası da verilsin babasının malı değil

Benım annem de hemşire bundan 1 hafta önce falan çok şükür evime ekmek getırebılıyorum
Ekipmanlar geldi falan diyordu
Eminim eşiniz şuan işsiz olsa keşke memur olsa polis olsa da olur diyecektınız

Ben saglikcilarin basina gelen hicbir seye sasirmam cunku o kadar garip durumlarda kaldımki calistigim yerde. Yemedigim kufur kafama atilmadik ilac kalmadi
Üzüldüm gerçekten. Malesef her çeşit insanla muhattap oluyorsunuz. Hele ki sokağa çıkma yasağı ilan edilip ülkenin yarısı dışarı akın etti. Kendinize çok dikkat edin. Siz daha iyi bilirsiniz tabiki

Valla annemin klinikte de doktora saldırmışlar. Genççe hemşire bir kızı kaptığı gibi bir odaya saklanıp kapıyı kitlemiş sonra da güvenliği aramış 😑

Yarıyorrr bakın buna çok önem veriyorlar bu sefer yarar
Başımıza ne gelıyorsa bu dusunceden gelıyor
yok öyle demek istemedim, elbet işe yarar da bu sefer de başka problemler çıkaracakları için insanlar mecbur susuyor demek istiyorum

yok öyle demek istemedim, elbet işe yarar da bu sefer de başka problemler çıkaracakları için insanlar mecbur susuyor demek istiyorum
Bir şey diyecegım ciddi olarak başka zaman olsa evet doğru derdim
Ama şuan bu konuda yapılan her şey mübah ha diyorsa sağlığımı tehlikeye atarım kendisi bilir

Valla annemin klinikte de doktora saldırmışlar. Genççe hemşire bir kızı kaptığı gibi bir odaya saklanıp kapıyı kitlemiş sonra da güvenliği aramış 😑
Ban yemek istemiyorum ama dağda aslan kaplan buyutse bazı insanları, onlar bile bu kadar yapamaz ya. Hayvan kendisine yardım eden hayvana saldirmazken insanları anlamak çok zor

Sadece sizin eşiniz çalışmıyor kii su durumda markette çalışan Kasiyer kocanizdan daha çok insanla temas kuruyor, kocanizin polis diye bir ayrıcalığı olamaz... İyi günde görev yapmak kolay sonuçta bu mesleği seçerken kötü yönlerininde farkındadir.

Allah aşkına eşinizin görevi ne ? Bu olaylardan önce masa basında mı oturuyordu? Normalde de hırsızıyla tacizcisiyle tecavüzcüsüyle uğrasmıyor mu, bu insanlara neden hizmet ediyor eşin biliyor musun diğer insanlar zarar görmesin diye... Şimdide mecbur hizmet etmeye sucu günahı olmayan insanlar zarar görmesin diye.sen eşinin çalışma saatine dayanamıyorsun anlaşılan , evine gidemeyen sağlıkçılar ,gardiyanlar napsın!? Bence bu işi yapmasın eşin

Birkaç gün önce markette hemşire olduğunu tahmin ettiğim bir kadın tarafından resmen taciz edildim, kişisel alanım taciz edildi.
Kendisi tüm uyarılara rağmen ne sosyal mesafe ne ürün seçme kurallarına uymayıp, adeta etrafa virüs saçarcasına davrandı, orada bulunan insanlar olarak biz kaçıştıkça, tek reyona 1 kişi bakması kuralına uyup, yerdeki çizgilere dikkat ettikçe kadın oramda buramda gezdi.
Bir şey desem sırf video çekilecek sağlık çalışanına şiddet diye sosyal medyaya düşecek olmasam fena paylayacaktım, canımız emanet de herkese de değil yani.
Nasıl ki her alanda zorbası vs varsa, sağlıkta da bu böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X