- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Bu kadar sacma bir cevap olamaz. Şehit olan asker ya da polislere de ayni mantikla mı bakiyorsunuz? Sizin gibiler yuzunde iste bu kadin bu konuyu acmis.Zorla mı polis oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar sacma bir cevap olamaz. Şehit olan asker ya da polislere de ayni mantikla mı bakiyorsunuz? Sizin gibiler yuzunde iste bu kadin bu konuyu acmis.Zorla mı polis oldu?
Kadın diğer meslek grupları lay lay lom mu yapıyor dedi niye herkes bu kadar yüklenmiş anlamıyorum. Kendi açısından yaşadığı zorluğu anlatıyor. Istifayi bassın diyenler eşinin polislik yapmasından gocundugunu söylemiyor bu kadın insanlarin ne kadar bencil ve sorumsuzca davrandığını bundan dolayı mağdur olduğunu vurgulamış. Tabiki bu tür durumlarda bazı meslek grupları daha fazla yük alması gerekiyor omuzlarına ama göz göre göre yapılan bir yanlış var konu sahibinin sindiremediği sey tamda bu.
vallah bacim benim esimde gecen diyordu olursada vatan sag olsun diyor vatan herseyden ustundur diyorEvet halkimiz en dogru davranisi sergilemiyor olabilir, ama burdaki cogunlugun sucu ulke yonetimine ait.
AB ulkelerinde haftalardir disari cikma yasagi var, planli programli bir sekilde. Bizde 2 gunluk yasak, gece 12ye 1.5 saat kala ilan edilince insanlar da ya uzarsa ac susuz mu kalicaz diye panige kapildi. Yonetim plansiz, programsiz, amacsiz, halk rastgele yasiyor su anda.
Ikinci olarak eger ki ulkennin kolluk gorevinde olmayi seciyorsaniz, bunu meslek olarak yapiyorsaniz iyi gunde kotu gunde savasta hastalikta kitlikta goreve yemin ediyorsunuz. Esiniz bu meslekten ekmek yiyorsa, bilincli olarak bu secimi yapmis demektir.
Sucu yanlis yerde ariyorsunuz. Mutsuz olmanizi anliyorum ama yapmayin.
Ne saçma bi yorum yaa!Zorla mı polis oldu?
Benim cvp yazdigim hanimefendi gayet de paralarindan bahsetti. O kadar para aliyolarmis bunun hatrina sussunlarmis... kimsenin haddi degil polisin askerin maasini sorgulamak zaten. Zaten sorun da 12 saat calisip sadece 12 saat dinlenebilmeleri. Yaptiklari is agir cunku. Cok agir. Organizedeki iscjyle benim kocamin is yuku asla ayni olamaz. Bir zahmet adamin aldigi 6bin paraya da agiz eglesinBen de tam burada öğretmenlerin mağduriyeti filan yazanlara, ne mağduriyeti anlatır mısınız biraz yazacaktım. Öncelikle kimsenin kimseyi kıskandığı yok, polisin askerin maaşına çok diyen de yok, sadece bir zahmet bir süre de 12 saat çalışmaları sorun olmasın çünkü bu ülkede böyle tonlarca insan var diyoruz, maaş kıyaslaması da tam burada devreye giriyor çünkü onlar karşılığını da alamıyor diyoruz, çocuğunuza çok istediği bir şeyi alamadığınızı düşünün bu bahsettiğimi anlayabilmek için, ya da bunu da geçtim sırf çocuğunuzun boğazından iki lokma geçsin diye gece aç yattığınızı mesela. Öğretmenlere gelince nedense benim bütün öğretmen arkadaşlarım ki lise, evde bi taraflarını yaymakla, ekmek, pasta yapmakla, EBA videolarını açıp o oynarken bile telden dizi izlemekle meşguller. Nedense sadece buradaki öğretmenler çalışıyor bu süreçte. Sanal ortamın güzellikleri. Yatarak bir de üstüne ek ders ücreti almalarına da bir zahmet karşı olalım di mi? Yoksa sizin o mükemmell eğitim seviyenizi kıskandığımızdan filan değil yani. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, TR nin en iyi eğitim fakültesinden öğretmenlik bölümünden ne ÖSS’ye girerken ne de okulu bitirirken çalışmadan mezun oldum, iyileri tenzih ederim ama öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin kalitesi ortada olduğu için de mezuniyet sonrası öğretmenliği aklımdan bile geçirmedim. Bahsettiğiniz büyük emek benim için yazılım sektörüne atılırken devreye girdi mesela. Şimdi de Hollanda’da bir şirket için evimden çıkmama bile gerek kalmadan remote olarak çalışıyorum ve € ile maaş alıyorum. Birilerini kıskanabilecek bir düzeyde değilim yani. Sadece empati yeteceğine sahibim çok şükür ve çocuğuma tanıdığım imkanlarda benim aklıma ister istemez bunu yapamadığı için kahrolan aileler geliyor, çocukları ısınsın diye saç kurutma makinesini açıp intihar eden anne geliyor. Son olarak da kalkmış burada şehitlerimizden bahsediyorsunuz bu konunun onunla hiç alakası yok biz Türk milletiyiz, her şehit haberine kendi evimizden çıkmış gibi üzülürüz, elbette ki ailesi olarak bu korkuyla yaşamak zordur, elbette ki bir çocuğu yalnız büyütmek zordur ama burada mevzumuz hanımefendinin kocasının 12 saat çalışacak olması. Bu arada çok eskiden bir tanıdığımızın eşi günlerce eve gelemezdi (hizmet sektöründeydi) bir gün küçücük çocuğu anne babam öldü mü diye sormuştu da çok üzülmüştük, o da çocuklarını hep yalnız büyüttü mesela üstüne bir de üç kuruşun hesabını yapmak zorunda olarak, bu konu da polisliğe özgü değil yani bilin istedim.