Polis memurlarının korona mağduriyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 saat neden sancı çekiyorsunuz 112 yi arasaydınız ya?

Dedigim gibi normal mi yalanci sancimi cozemedim birde galiba kan veya su gelmesini bekledim onlar gelmedigi icin herhalde yalanci sanci dedim sonradan doktoruma ulastim oda sakin olmami yalanci sanciya cok benzedigini gercek sancinin belden vurdugunu soyledi sonra gecti ama esim evde olsaydi sanirim direk hastaye giderdim bide 112yi aramak cidden aklima gelmedi o an beynnum durdu galiba

O kadar gereksiz mantıkla yazmışsınız ki ozaman doktorlarda bıraksın gitsin hepimiz ölelim ? Insanlara bilgi vermeyip dan diye açıklarsan böyle olur
Dan diye açıklasalar dahi aklı olan hiç kimse o kalabalığa girmez zaten 14 gün sonra hepsi pozitif cıkacsk. 2 gün dediler ayrıca bu kadar açgözlülük bilemiyorum yani colası cipsi pırasası ne lazım şeyler demi

O kadar gereksiz mantıkla yazmışsınız ki ozaman doktorlarda bıraksın gitsin hepimiz ölelim ? Insanlara bilgi vermeyip dan diye açıklarsan böyle olur
Dan diye aciklaninca markete gidip cips kola luppo mu almak gerekiyor? Koca koca insanlarin 1 aydir neden evde oldugunu idrak edemedigini tahmin edemediler demek ki.
Polisin isini yapmasina üzülmüyor kimse. Milletin kör cahilligi yüzünden fazladan mesai yapmasina üzülüyor. Halk bu kadar aptal olmasa ne virus yayilir ne polis yorulur.

Haklısınız bu meslek doktor ve hukukçu yetiştiriyor ama maalesef devlet okulundaki öğretmenler tarafından yetişmiyorlar (siz de atanmaya çalışıyormuşsunuz,özel sektörde çalıştıysanız eğer orada verdiğiniz emekle atandıktan sonra verdiğiniz emeği yeniden bir gözden geçirin lütfen)
Sorun da burada zaten.
Koleje,dershaneye gitmeyen özel ders almayan bir öğrencinin hukuk,tıp vs gibi bölümler kazandığını genelde haberlerde sosyal medyada alkışlanılası elzem bir durum olarak görüyoruz,sizce neden?

Ama burada
İstisnalardan değil de genel bir durumdan bahsediliyor bence.
Bir öğrencinin koleje gidememesi öğretmenin suçu mu? Bende koleje dershaneye gitmedim gayet iyi hocalarım vardı. Öyle bir söylüyorsunuz ki devlette ki bütün öğretmenler kötü böyle bir şey olabilir mi🤦‍♀️ İstisnalar kaideyi bozmaz bütün öğretmenleri zan altında bırakmak saçmalık🤷🏼‍♀️ Bu arada doktoru devlette ki hocalar da yetiştiriyor. Üniversitede dersi veren hocalarda öğretmen bütün tıp hukuk okuyanlar özel üniversitede okumuyor devlet üniversitesinde de okuyorlar

Abd vb ülkeler sokağa önlem olarak askeri çıkardı biz de de polisler görevde..
Yapacak bisey yok sağlık ve hizmet sektörüde savaşıyor bu konu ile biraz daha sabırlı ve anlayışlı olun...
konuyla alakasız ama ya bi saattir profil resmine gülüyorum nerden buldun bunu ya :KK70::KK70::KK70:
bu profil resmiyle yazdıklarına odaklanmak imkansız

Bir öğrencinin koleje gidememesi öğretmenin suçu mu? Bende koleje dershaneye gitmedim gayet iyi hocalarım vardı. Öyle bir söylüyorsunuz ki devlette ki bütün öğretmenler kötü böyle bir şey olabilir mi🤦‍♀️ İstisnalar kaideyi bozmaz bütün öğretmenleri zan altında bırakmak saçmalık🤷🏼‍♀️ Bu arada doktoru devlette ki hocalar da yetiştiriyor. Üniversitede dersi veren hocalarda öğretmen bütün tıp hukuk okuyanlar özel üniversitede okumuyor devlet üniversitesinde de okuyorlar
Keşke okuduklarınızı anlayabilseydiniz üniversite hocalarından söz etmediğimi anlardınız.

Doktor avukat yetistirmekten değil
Tıpçı hukukçu kazandırmaktan bahsetmiştik değil mi?

Keşke okuduklarınızı anlayabilseydiniz üniversite hocalarından söz etmediğimi anlardınız.
Valla devlet ogretmenlerinde de cok iyi olanlar var bi edebiyatcimiz vardi dersini ezberleyip cikardik o hocanin ustune daha bi edebiyatci tanimam bi matematik ogretmenimiz vardi prefosorlere tas cikarirdi okuldaki diger matematikciler yapamadiklari sorulari ona sorardi. Sadece haylaz bir liseydik cogu kisinin akli basina son yil geldi 4 yili da bir yila sigdiramayacaklarina gore ikinci yila kaldilar haliyle dershaneyle kazanmis oldular ogretmenleri degerlendiremedik yani sizin bu cikariminizi da hic dogru bulmadim

Doktor avukat yetistirmekten değil
Tıpçı hukukçu kazandırmaktan bahsetmiştik değil mi?
Siz devlette ki öğretmenler tarafından yetişmiyorlar diye en başa yazdınız. Hayır yani şu an bütün doktorlar vs koleje mi gitti lisede falan ki böyle bir yorum yapıyorsunuz gerçekten siz beni asıl anlamıyorsunuz. Şu an bunu üniversitede hocaya söyleseniz afedersiniz de yani neyse demicem bakıp gülerdi sadece

Valla devlet ogretmenlerinde de cok iyi olanlar var bi edebiyatcimiz vardi dersini ezberleyip cikardik o hocanin ustune daha bi edebiyatci tanimam bi matematik ogretmenimiz vardi prefosorlere tas cikarirdi okuldaki diger matematikciler yapamadiklari sorulari ona sorardi. Sadece haylaz bir liseydik cogu kisinin akli basina son yil geldi 4 yili da bir yila sigdiramayacaklarina gore ikinci yila kaldilar haliyle dershaneyle kazanmis oldular ogretmenleri degerlendiremedik yani sizin bu cikariminizi da hic dogru bulmadim
İşte bu mesleği bir kaç dengesiz yüzünden yerlere seriyorlar. Şu an en gelişmiş ülkelerde bile en yüksek maaşı öğretmenler alır. Bizim ülkemizde öğretmenlere saygıyı bırak tatili maaşı herkesin dilinde 🤷🏼‍♀️ Yan gelip yatıyoruz ya 🤦‍♀️

İşte bu mesleği bir kaç dengesiz yüzünden yerlere seriyorlar. Şu an en gelişmiş ülkelerde bile en yüksek maaşı öğretmenler alır. Bizim ülkemizde öğretmenlere saygıyı bırak tatili maaşı herkesin dilinde 🤷🏼‍♀️ Yan gelip yatıyoruz ya 🤦‍♀️
Malesef size katiliyorum.ogretmenlik cok zor hele bi de kadinsan bizim sinif kadin hocalari hic takmazdi surekli zorbalik yaparlardi mesela tarihcimiz ders anlatirdi arkadan ovarlok makinesi geldi hali kilim paspas kenarina ovarlok cekilir diye bagirirlardi kadin yeter diye bagirirdi hic takan olmazdi cok kotu bi sinif da degildik sinifimizdan ogretmen mufettis yardimcisi saglikci yani baya meslek sahibi olan var sadece 40 kisiye bir ogretmen vermeleri hata 40 ogrenciyle ugrasmak kolay mi ozellerde en fazla 20 kisi

Benim eşim de asker ve resmen aile izolasyondalar 3 haftadır insanlar evlerine gelmiyor. Sırf askeriyeye virüs bulaşmasın diye karantinadalar. Bizim ne kadar ayrı kalacağımız belirsiz ben sonu belli olmayan günleri sayıyorum aynı şekilde sağlıkçı polisi jandarması ve daha sayamadığım birçok insan fedakarlık yapıyor ama dün gece bu luppo kola almak için kalabalığa giren insanları gördükten sonra bir kez daha insanlardan soğudum. Ben boşu boşuna haftalardır kocamdan ayrı kalmışım ve bu aç gözlü insanlar yüzünden ne kadar ayrı kalacağım belirsiz... İnsanlar azıcık bilinçli olup olayın ciddiyetinde olsaydı saçma sapan şeyler için dün sokağa çıkmazdı. Gerçekten çok yazık haftalardır emek veren insanların emekleri gitti

Malesef size katiliyorum.ogretmenlik cok zor hele bi de kadinsan bizim sinif kadin hocalari hic takmazdi surekli zorbalik yaparlardi mesela tarihcimiz ders anlatirdi arkadan ovarlok makinesi geldi hali kilim paspas kenarina ovarlok cekilir diye bagirirlardi kadin yeter diye bagirirdi hic takan olmazdi cok kotu bi sinif da degildik sinifimizdan ogretmen mufettis yardimcisi saglikci yani baya meslek sahibi olan var sadece 40 kisiye bir ogretmen vermeleri hata 40 ogrenciyle ugrasmak kolay mi ozellerde en fazla 20 kisi
Katılıyorum ama işte işin içinde olmayınca yorum yapması kolay insanlar için hadi yorum yapıyorsun bu insanların emeğine saygı duyun ben sabahlara kadar uyumaz ders çalışırdım branşım zaten en ağırıydı mezun olana kadar eşek gibi çalıştık. Stajımı yaparken nasıl zor olduğunu gördüm sınıfı yönetirken ders anlatmak öğrencileri güdülemek dikkatini çekmek o kadar zor ki🤷🏼‍♀️

Dedigim gibi normal mi yalanci sancimi cozemedim birde galiba kan veya su gelmesini bekledim onlar gelmedigi icin herhalde yalanci sanci dedim sonradan doktoruma ulastim oda sakin olmami yalanci sanciya cok benzedigini gercek sancinin belden vurdugunu soyledi sonra gecti ama esim evde olsaydi sanirim direk hastaye giderdim bide 112yi aramak cidden aklima gelmedi o an beynnum durdu galiba
🙄Herzaman kan ve su gelmez iki cocuk dogurdum ikisindede su kan yoktu gununuz yakin 5 saat sanci normal degil birdaha kine Yapmayin arayin

Bende emniyet personeliyim. Cocuklarimi anneannelerine biraktim. Ne zaman gormeye gidecegiz belli degil. Ama onemli olan bu degil. Hepimiz elimizden geleni yapalim ve bu illetten kurtulalim. Aksamki insanlara bende cok sinir oldum. 2 gun acliktan olecekler sanki.

Ya herkes vatandaş olarak eleştiriyor da bu kadın polis eşi olarak neden eleştiremiyor ? Çok saçma bir linç döndürmüşsünüz hanımlar kusura bakmayın ama.Kadın isyanında haklı,yönetim de halk da dün çok tuhaf davrandı,herkes buna katılıyor ama biri dile getirince direk linç.İnsan sevdikleri için bencildir evet,ne demesini bekliyordunuz ''oh ne güzel insanlar dışarıda,ne iyi oldu ya'' mı ?
2 günlük yemeğini evde bulundurmayan insanlar da bir tuhaf kusura bakmayın.Tamam bebek olur,acil ihtiyaç olur anlarım ama hiç mi kimsenin evinde 2 günlük akşam yemeği kahvaltı için malzeme yok ? Doritos almak şart mı mesela,sigara hele,hastalık için bas bas bağırıyor uzmanlar bu dönemde bırakın diye,2 gün için markete gidip sigara alıyorlar,aldıkları yetmiyormuş gibi herkesi risk altında bırakıyorlar.Bu kadar hassas olmayın her eleştiriden,kimse dikkat edene laf etmiyor,ama sizin dikkatsizliğinizin bedelini de bir sağlık uzmanı,polis çekmek zorunda değil.Bilerek bu işi yapıyorlar bir cevap değil,kimse birilerinin dikkatsizliği yüzünden hayatından olmak için meslek seçmiyor.

Son düzenleme:
Benim annem 66 yaşında doktor. Kronik hasta. Salgın boyunca hergün fulltime çalıştı. Hala çalışıyor. Haftada 6 gün. bazı günler 12 saat.
eğer hastalarımı bırakırsam yerime başka yeni doktor bulamazlar dedi. Yazıktır bırakamam dedi.
umreden gelen hastası da vardı. Ateşli zatüre olanı da. İşe Gitmeye , diyalize almaya devam etti.
yani korkuyoruz hep dua ediyoruz çalışanlar için.
umarım eşiniz de hiçbir zarar görmez. Siz de.
Salgın başka birşey. Bu dünyada kaç milyar insan yaşıyor. Dünyaya olan görevimiz. Sadece kendimizi değil başkalarını da düşünmeliyiz. Birbirimize yardımcı olmaya çalışıp. İyi dileklerde bulunup dua etmeliyiz. Ben böyle düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X