• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis nisanli?

sorunun için tarafsız gözler lazım en az 3 çift göz ve fikir ayrıca kaç aydır tanışıyorsunuz sanki tanımıyorsun gibi geldi yeterince
2 sene oldu basta bunkadar dikkatimi cekmiyodu ilglenmiyodm ama nisanlandkatan snra is ciddiye binince istee

Belkide huy oldu yani polis sonuçta etrafı kontrol ediyordur şüpheci olabilir bence normal gibi nişanlınızdan başka bi niyet olsa uzun uzuuun bakar dı tabi bence öyle Ve bi kaç yıldır ortalık pek tekin değil

Belkide huy oldu yani polis sonuçta etrafı kontrol ediyordur şüpheci olabilir bence normal gibi nişanlınızdan başka bi niyet olsa uzun uzuuun bakar dı tabi bence öyle Ve bi kaç yıldır ortalık pek tekin değil
Oylemi dersiniz keske icinde neler dondugunu goreblsek erkeklerin

en aızndan bir nişanlın var.. allah tammaına erdirsin, burda evlnemiyorum diye üzülenleri bu tarz konuları örnek göstererek üzülme diye teselli etmeye çalşıyorudm ama kendimde işe yarmaıyor :((( herkes evleniyor ben yalnızmı ölücemm off

Oylemi dersiniz keske icinde neler dondugunu goreblsek erkeklerin
Uzun uzun baksa tamam derdim ama kısa bakışlar kontrolcü olduğu için birazda polis olduğu için malum dikkatli olurlar aklıma kötü bişey gelmedi niyet başka olsa uzun uzunn bakardı bence

en aızndan bir nişanlın var.. allah tammaına erdirsin, burda evlnemiyorum diye üzülenleri bu tarz konuları örnek göstererek üzülme diye teselli etmeye çalşıyorudm ama kendimde işe yarmaıyor :KK43:(( herkes evleniyor ben yalnızmı ölücemm off
Eger boyle suphe olucaksa seninde bosver evlenme bekar kal . cok kotu bisey su icimde bulundugum durum

heleo gelin evi programı aman tanrım kıskançlıktan ölüyorum ama kötü niyetli bir kıskançlık değil gıpta diyeiblirz..

İyi aksamlar bisey aormak. istiyorum nisanlim polis ve surekli etrafa bakiyo nedense baktigi kizlar beni rahatsz ediyo oyle uzun uzun bakmalar degil kisa bakmalar soruyorum isimle alakali diyo ama icim rahat etmiyo siz ne dersiniz
Kötü düşünme son zamanlarda çok kötü şeyler yaşadık iş gereğidir.

Yani işi gereği ortalık karışık herkese bakabilir belki ama sadece kızlara ise cıks. .

Parka gidince ben de hep etrafı kolacan ederim.. hatta çocuklu her ortamda herkesten bi tik fazla sorumlu hissederim.. öğretmenim.. Mesleki deformasyon :)

Sadece kızlari değil tüm çevreyi kontrol etme yüzlere dikkat etme alışkanlığı olabilir..

En iyi siz hissedersiniz tabi ama siz yanında iken niye bakıp yakalansin siz yokken bakar..

Parka gidince ben de hep etrafı kolacan ederim.. hatta çocuklu her ortamda herkesten bi tik fazla sorumlu hissederim.. öğretmenim.. Mesleki deformasyon :)

Sadece kızlari değil tüm çevreyi kontrol etme yüzlere dikkat etme alışkanlığı olabilir..

En iyi siz hissedersiniz tabi ama siz yanında iken niye bakıp yakalansin siz yokken bakar..
Haklisiniz sevdgnide biliyorum ama arkdslarmdan duydklarm cevremden duyduklarm bu hastalikli dusuncelere itti beni

Eşim geçtiğimiz her sokağı köşebaşını kontrol eder, insanlara kısa bakışlar atar genç,yaşlı, erkek,kadın farketmez...Huzursuzlanırsa uzaklaşırız hemen ordan , polis asker eşi olmak zor herçeşit insanla uğraşmak zorunda kalıyolar, ben yanındaysam daha çok dikkat eder sağa sola, böyle ise mesleki deformasyon.

Nisanlanmaya kadar is gitmis de sizde o guven oturmamis mi hala?
Ya da kuruntu yapiyosunuz,meslek geregi sorgulayıcı,surekli gözlemci oluyorlar erkek arkadaşımdan biliyorum.

Back
X