- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
Eh sende her baktığına odaklan o zamanErkege bakip bakmadgna bakmadmda direk kadnlara odaklandgm icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh sende her baktığına odaklan o zamanErkege bakip bakmadgna bakmadmda direk kadnlara odaklandgm icin
sorunun için tarafsız gözler lazım en az 3 çift göz ve fikir ayrıca kaç aydır tanışıyorsunuz sanki tanımıyorsun gibi geldi yeterinceErkege bakip bakmadgna bakmadmda direk kadnlara odaklandgm icin
Aliyorm almasinada bendede hastalk oldu surekli suphe icindeym aldatlma korkuau yasyiyorumErkekleri tehlike olarak görmüyor demek ki. Sadece kadınlar potansiyel suçlu zaar![]()
2 sene oldu basta bunkadar dikkatimi cekmiyodu ilglenmiyodm ama nisanlandkatan snra is ciddiye binince isteesorunun için tarafsız gözler lazım en az 3 çift göz ve fikir ayrıca kaç aydır tanışıyorsunuz sanki tanımıyorsun gibi geldi yeterince
Oylemi dersiniz keske icinde neler dondugunu goreblsek erkeklerinBelkide huy oldu yani polis sonuçta etrafı kontrol ediyordur şüpheci olabilir bence normal gibi nişanlınızdan başka bi niyet olsa uzun uzuuun bakar dı tabi bence öyle Ve bi kaç yıldır ortalık pek tekin değil
Uzun uzun baksa tamam derdim ama kısa bakışlar kontrolcü olduğu için birazda polis olduğu için malum dikkatli olurlar aklıma kötü bişey gelmedi niyet başka olsa uzun uzunn bakardı benceOylemi dersiniz keske icinde neler dondugunu goreblsek erkeklerin
Tesekkur edermUzun uzun baksa tamam derdim ama kısa bakışlar kontrolcü olduğu için birazda polis olduğu için malum dikkatli olurlar aklıma kötü bişey gelmedi niyet başka olsa uzun uzunn bakardı bence
Eger boyle suphe olucaksa seninde bosver evlenme bekar kal . cok kotu bisey su icimde bulundugum durumen aızndan bir nişanlın var.. allah tammaına erdirsin, burda evlnemiyorum diye üzülenleri bu tarz konuları örnek göstererek üzülme diye teselli etmeye çalşıyorudm ama kendimde işe yarmaıyor(( herkes evleniyor ben yalnızmı ölücemm off
Kötü düşünme son zamanlarda çok kötü şeyler yaşadık iş gereğidir.İyi aksamlar bisey aormak. istiyorum nisanlim polis ve surekli etrafa bakiyo nedense baktigi kizlar beni rahatsz ediyo oyle uzun uzun bakmalar degil kisa bakmalar soruyorum isimle alakali diyo ama icim rahat etmiyo siz ne dersiniz
Tesekkur edermKötü düşünme son zamanlarda çok kötü şeyler yaşadık iş gereğidir.
Haklisiniz sevdgnide biliyorum ama arkdslarmdan duydklarm cevremden duyduklarm bu hastalikli dusuncelere itti beniParka gidince ben de hep etrafı kolacan ederim.. hatta çocuklu her ortamda herkesten bi tik fazla sorumlu hissederim.. öğretmenim.. Mesleki deformasyon :)
Sadece kızlari değil tüm çevreyi kontrol etme yüzlere dikkat etme alışkanlığı olabilir..
En iyi siz hissedersiniz tabi ama siz yanında iken niye bakıp yakalansin siz yokken bakar..
Yani işi gereği ortalık karışık herkese bakabilir belki ama sadece kızlara ise cıks. .