Yok sivilYunuslardan mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sivilYunuslardan mi?
O kadar dikkatli incelemedm is ciddiye bnince tabi daha fazla ustune gitmeye basladm bu isinNisanlanmaya kadar is gitmis de sizde o guven oturmamis mi hala?
Ya da kuruntu yapiyosunuz,meslek geregi sorgulayıcı,surekli gözlemci oluyorlar erkek arkadaşımdan biliyorum.
Adamin kizlara bakmasiyla polisligin ne alakasi var anlayamadim. Meslegi soyleme geregi neden duydunuz?
Sivil de iyi ama yunuslar baskaYok sivil
Sivil de iyi ama yunuslar baska![]()
Siz polislerin su andaki ruh halini anlayamazsiniz. Helal olsun nisanliniza baksin gozuacik cin gibi polis olsunİyi aksamlar bisey aormak. istiyorum nisanlim polis ve surekli etrafa bakiyo nedense baktigi kizlar beni rahatsz ediyo oyle uzun uzun bakmalar degil kisa bakmalar soruyorum isimle alakali diyo ama icim rahat etmiyo siz ne dersiniz
Ortami biliyorsunuz. Nerede ne olacagi bellimi. Nerdeyse her ay etrafta bomba patliyor. Etrafina bakmasi gayet normal.İyi aksamlar bisey aormak. istiyorum nisanlim polis ve surekli etrafa bakiyo nedense baktigi kizlar beni rahatsz ediyo oyle uzun uzun bakmalar degil kisa bakmalar soruyorum isimle alakali diyo ama icim rahat etmiyo siz ne dersiniz
polis yakını olarak nişanlın doğru söylüyor meslek hastalığıı cidden nişanlındaki etrafa bakması .İyi aksamlar bisey aormak. istiyorum nisanlim polis ve surekli etrafa bakiyo nedense baktigi kizlar beni rahatsz ediyo oyle uzun uzun bakmalar degil kisa bakmalar soruyorum isimle alakali diyo ama icim rahat etmiyo siz ne dersiniz
Aynı zamanda doğurucaz kız.. Konuyla alakalı değul ama dikkatimi cekti cinsiyeti nedir benimki hala netlesemidideeNişanlın nişanlandığının farkında değil, hala arayışta derim![]()
Aliyorm almasinada bendede hastalk oldu surekli suphe icindeym aldatlma korkuau yasyiyorum