Polis sevgili polis es

Fatbusnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
48
11
88
29
Bana yardimci olurmusunuz erkek arkadasim cok sinirli asabi ve biz ciddi düşünüyoruz. ben ilerisi icin korkuyorum siddete dökülmesinden bana cok sakin oldugunu ama cok stres yasadığını soyluyor nasil davranmaliyim. konuya hakim arkadaslar yardimci olabilir mi? Her seferinde ben adim atiyorum her defasinda iyi yaklasiyorum ama artik bende sinirleniyorum sonra barisiyorux bir sekilde zaten ayri kalamiyoruz.
Karsılıklı olarak iliski bitti. Tesekkür ederim hepinize yardimci oldugunuz icin...

Son düzenleme:
Her seferinde sizin adım atmanızı doğru bulmadım.Bırakın biraz da o çabalasın.

Ayrılamıyoruz defalarca denedik ya ben ya o geldi. sürekli evlenmek istedigini söylüyor su aralar stres altındayım senide üzüyorum diyor. deidm ilerde doversinde sen beni. hayir sana kiyamam diyo ne yapacagimi bilemez haldeyim. Dayanmaya calisiyorum.

Bana yardimci olurmusunuz erkek arkadasim cok sinirli asabi ve biz ciddi düşünüyoruz. ben ilerisi icin korkuyorum siddete dökülmesinden bana cok sakin oldugunu ama cok stres yasadığını soyluyor nasil davranmaliyim. konuya hakim arkadaslar yardimci olabilir mi? Her seferinde ben adim atiyorum her defasinda iyi yaklasiyorum ama artik bende sinirleniyorum sonra barisiyorux bir sekilde zaten ayri kalamiyoruz
Eşim polistı, stresli ve sinirli.olmasına rağmen bir kere bile eve is getirmedi ;bu kişiyle alakali ,aynı eve girmeden bilemezsin

Ayrılamıyoruz defalarca denedik ya ben ya o geldi. sürekli evlenmek istedigini söylüyor su aralar stres altındayım senide üzüyorum diyor. deidm ilerde doversinde sen beni. hayir sana kiyamam diyo ne yapacagimi bilemez haldeyim. Dayanmaya calisiyorum.
Neden stresliymis bu aralar .sordunmu

B
benm esimde polis ve ben bunun karakter meselesi oldugunu dusunuyorum. Esim sakin bir insan ve işi de eve asla yansitmaz. Bastan belli etmis kendini. Ve sunuda soyleyim polislik meslegi hep stresin oldugu bir meslektr. Gecici bir durum degilki. Sevmek ayrilamamak keske herşeyin caresi olsa. Ilerde umarim uzulmez keske demezsn.

Polislik zor meslek stresi çoktur eğer stresini sizi döverek çıkaracağını düşünüp hissediyorsanız ayrılın....

Kafanda şimdiden soru işareti varsa ayrıl.her polis eşini dövmüyor ki, sizi bu düşünceye sevk eden nedir?

Neden stresliymis bu aralar .sordunmu
Hayır söylemiyor sorunlarini paylasmiyor kendi kabuguna cekiliyor. zaten söylese belki böyle olmayacak... Zorla laf aliyorum agzindan zorla konusuyor. Bana sadece stresli oldugunu caninin hic bisey istemedigini soyledi. birde bana hic bisey sorma dedi. bu kadar

Bak güzelim sana kıyamam diyen adam sana kıyamayacak olsa zaten bunları yapmaz. Ayrı kalamıyoruz diye bir şey yok. Her ayrılık tazeyken sanki hiç ayrılınmamış gibi gelir insana ama tüm iletişimini kesip kafandan atmadıktan sonra en ufak bahaneyle zaten barışırsın.

Şu sıralar stres altında olması da yaptığını meşrulaştırmaz.Zaten önemli olan stres altındayken bile iyi davranabilmek için çabalamak,fedakarlık yapmak.

İzinler kapanacak,12-12 ler bitmeyecek o olacak bu olacak her seferinde sana patlayacak. Sen şamar oğlanı mısın? Yoksa hayat arkadaşı mı?

Kimsenin kötülüğünü asla istemem.Ama iç içe çalışıyorum bu adamlarla. O yüzden her yüzlerini gördüm diyebilirim.Sana gerçekten verebileceğin en güzel tavsiye işler hiç ciddiye binmeden ayrıl ve sana değer veren,seni sakınan karakterde biriyle ol.
Yoksa ilerde burda bu adamla ilgili çok konu görürüz gibi geliyor.

Ablam polis bu zaman kadar olan erkek arkadaslarida polisti.Coguyla kavga gurultu zor ayrildi.Suan nişan asamasina gelmis bi iliskisi var onunlada surekli kavga ediyorlar hergun cesit cesit insanla olayla ugrasmaktan hakli olarak sinir hastasi olmus durumdalar.Ablam bizimle konusurken bile asiri sinirsel o yuzden her zaman konusamiyoruz izne geldigindede genelde alttan aliyoruz polemige girmemeye calisiyoruz vallahi isiniz zor surekli alttan alirsiniz ama bi yerden patlayinca sonuc daha kotu olabiliyor Allah kolaylik versin:KK43:

Kafanda şimdiden soru işareti varsa ayrıl.her polis eşini dövmüyor ki, sizi bu düşünceye sevk eden nedir?
Öfkesi sakin oldugunu söylüyor ama her zaman öfkeli sinirli. 2 3 gün öncesine kadar gayet iyidi ortada bir sorun yokken gene sinirlenmeye öfkelenmeye başladi... ve benim zorlamamla gun icinde gece 1.30da haber aldim

Bak güzelim sana kıyamam diyen adam sana kıyamayacak olsa zaten bunları yapmaz. Ayrı kalamıyoruz diye bir şey yok. Her ayrılık tazeyken sanki hiç ayrılınmamış gibi gelir insana ama tüm iletişimini kesip kafandan atmadıktan sonra en ufak bahaneyle zaten barışırsın.

Şu sıralar stres altında olması da yaptığını meşrulaştırmaz.Zaten önemli olan stres altındayken bile iyi davranabilmek için çabalamak,fedakarlık yapmak.

İzinler kapanacak,12-12 ler bitmeyecek o olacak bu olacak her seferinde sana patlayacak. Sen şamar oğlanı mısın? Yoksa hayat arkadaşı mı?

Kimsenin kötülüğünü asla istemem.Ama iç içe çalışıyorum bu adamlarla. O yüzden her yüzlerini gördüm diyebilirim.Sana gerçekten verebileceğin en güzel tavsiye işler hiç ciddiye binmeden ayrıl ve sana değer veren,seni sakınan karakterde biriyle ol.
Yoksa ilerde burda bu adamla ilgili çok konu görürüz gibi geliyor.
Polis misiniz sizde?
Inanin bilemiyorum ne yapacagimi...

Ablam polis bu zaman kadar olan erkek arkadaslarida polisti.Coguyla kavga gurultu zor ayrildi.Suan nişan asamasina gelmis bi iliskisi var onunlada surekli kavga ediyorlar hergun cesit cesit insanla olayla ugrasmaktan hakli olarak sinir hastasi olmus durumdalar.Ablam bizimle konusurken bile asiri sinirsel o yuzden her zaman konusamiyoruz izne geldigindede genelde alttan aliyoruz polemige girmemeye calisiyoruz vallahi isiniz zor surekli alttan alirsiniz ama bi yerden patlayinca sonuc daha kotu olabiliyor Allah kolaylik versin:KK43:

Bende normalde sinirli bir insanimdir. Alttan ala ala bir hal oldum.. Zaten zor oluyor iyice zorlasti ablanizi anliyorum anlamaya calisiyorum. bir yerde 2 polis demek iki sorunlu insan demek. Ben tek polisle basa cikamiyorum dayimda polis oda sorunlu. kotu yani gervekten sabir gerektiren bir is

Back
X