Polis tayinleri hakkinda bilgisi olan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Merhaba arkadaşlar polislerin tayinleri ne zman aciklanacak bilen var mi? Mayisin ilk haftasi diyorlar ama degisebilirmiş bilgsi olan var mi?

Merhaba arkadaşlar polislerin tayinleri ne zman aciklanacak bilen var mi? Mayisin ilk haftasi diyorlar ama degisebilirmiş bilgsi olan var mi?
ah ah keşke eşimin tayini çıksa da bende beklesem ama geçer mi bu 8 sene :)

Ins cikar:KK66: başvurdu mu ki biz basvurudk ama Mayısta dediler degismezse
yok burda sekiz senem var sana bir kez tabi oldum diyor yollar bana kapalı keşke getirmeyeydim seni buraya istediğim yere götüreydim diyorum her fırsatta:D

yok burda sekiz senem var sana bir kez tabi oldum diyor yollar bana kapalı keşke getirmeyeydim seni buraya istediğim yere götüreydim diyorum her fırsatta:KK70:
Ayyy bati mi dogu mu gecer tatliskom 8 yilda bizim 4 yıl ayri şehirler de geciyor gecmekte sevgilik nisan nikah halada surec aciklanna kadar devam ediyor geciyor ama nasil ;)

Ayyy bati mi dogu mu gecer tatliskom 8 yilda bizim 4 yıl ayri şehirler de geciyor gecmekte sevgilik nisan nikah halada surec aciklanna kadar devam ediyor geciyor ama nasil :KK66:
biz çok batıdayız :KK70: iç anadolulu olarak azıcık doğuya kayabiliriz azıcık ama :KK70:benimde eşiminde ilk görev yerlerimiz doğu zaten :KK66:

Back
X