Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O arkadaşı ve bütün polisleri haksız suçlamayalım. Resimde tam belli değil o işareti yaptıkları. Rabia işareti el havaya kaldırılarak yapılmıyor bildiğim kadarınca. Eğer yapılmışsa o da yapanın veya yapanların ayıbı. Derhal soruşturma açılsınGenelleneyle Alakası yok.. Görünen Ortada ,kimisi Korkuyor,kimiside
aynen katılıyorum...Polisin işareti olmaz. Rabia işareti yapan maaşını rabia dan alsın
neden helal dedinizki yapmamışta olunabilir deniliyorhelallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helal dedim çünkü polise gına geldi artık ve polisi hükümetin ordusuymuş gibi gösteren medyaya inanan arkadaşlarımıza karşı söyledim yaapmislarsa da helal olsun ve bu ulkenin evlatları olan polise sahip mi çıkılıyor sizce yapsınlar onlar da gostersinler gövde gosterilerini ben de öğrenci oldum ama bu üniversitede ki öğrenciler gibi olmadım yeter bence polisimize helaallllll yapsınlar...neden helal dedinizki yapmamışta olunabilir deniliyor![]()
polisin o şekilde davranması suçmuşki,yapmamışlardır medyanın abartması,poliste devletin memuru,kendi başınahareket edemez..nasıl emir geliyorsa ona uymak zorunda..Helal dedim çünkü polise gına geldi artık ve polisi hükümetin ordusuymuş gibi gösteren medyaya inanan arkadaşlarımıza karşı söyledim yaapmislarsa da helal olsun ve bu ulkenin evlatları olan polise sahip mi çıkılıyor sizce yapsınlar onlar da gostersinler gövde gosterilerini ben de öğrenci oldum ama bu üniversitede ki öğrenciler gibi olmadım yeter bence polisimize helaallllll yapsınlar...![]()
Helal dedim çünkü polise gına geldi artık ve polisi hükümetin ordusuymuş gibi gösteren medyaya inanan arkadaşlarımıza karşı söyledim yaapmislarsa da helal olsun ve bu ulkenin evlatları olan polise sahip mi çıkılıyor sizce yapsınlar onlar da gostersinler gövde gosterilerini ben de öğrenci oldum ama bu üniversitede ki öğrenciler gibi olmadım yeter bence polisimize helaallllll yapsınlar...![]()
Haklı olabilirsiniz elbette ama ben o gezi parkı olaylarında onların neler çektiğini gördüğüm için egomu tatmin etmek adına helaallllll dedim evet onlar emir kulu doğru.polisin o şekilde davranması suçmuşki,yapmamışlardır medyanın abartması,poliste devletin memuru,kendi başınahareket edemez..nasıl emir geliyorsa ona uymak zorunda..
AnlamadımKimin kime hakkı geçtiyse; hakkı geçenin hakkı haram olsun.
bende aynı fikirdeyim..Kimin kime hakkı geçtiyse; hakkı geçenin hakkı haram olsun.