• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis veya asker sevgilileri ya da tanıdıkları olanlar bakabilir mi ?

Eski sevgilimle güzel giden bir ilişkimiz vardı. Polis olunca değişmeye başladı. Formanın havası ve maaş dan dolayı özgüveni arttı ve çok havalara girdi. Ciddi ilişki istemeyen birine dönüştü. Sizde böyle bir şey yaşadınız mı ya da çevrenizden böyle bir olay duydunuz mu? Eskisi gibi olma ihtimali var mıdır ?
Canım niye bu kadar taktın ki sen dönse sanki bundan sonra olacak mı yürüyecek mi böyle birisiyle sabahtan beri konu açıp duruyorsun dönse bile yine gider kızlarla keyif çatar olmaz ondan sana kabullen artık

Merhaba canım benim eşimde polis memuru ama ne nişanlı iken ne de evli iken hiçbir şekilde üstünlük yaptığını havaya girdiğini görmedim. Şimdiden böyle yapıyorsa karakteristik sıkıntısı var demektir. Genelde forma sevdalısı polisler her yere formasıyla fotoğraflar atar dikkat çekmek ister bunları yapıyorsa başkalarınında dikkatini çekmeye çalışıyor olabilir. Senin durumunda bir arkadaşım vardı sevgilisi polis olduktan sonra değişti ayrıldılar çünkü forması sayesinde onu aldattı tabiki seninde öyle olacağın anlamına gelmez ama dikkatli ol bence havalanan birisiyle evlenince baş edemezsin senden daha kıymetli kimse olmasın hayatta

Eski sevgilimle güzel giden bir ilişkimiz vardı. Polis olunca değişmeye başladı. Formanın havası ve maaş dan dolayı özgüveni arttı ve çok havalara girdi. Ciddi ilişki istemeyen birine dönüştü. Sizde böyle bir şey yaşadınız mı ya da çevrenizden böyle bir olay duydunuz mu? Eskisi gibi olma ihtimali var mıdır ?
adamın hamurunda varmış , adı üstünde "eski" boşver önüne bak

Çoğunda genelde oyle oluyor ya hatta karı kiz işi çoğalan da var baya ..

Problem seninle alakalı değil çok yakın bir arkadaşımın 2 yıllık sevgilisi vardı. Çocuk polisliği kazandı daha egitimdeyken psikolojisi bozulmaya başladı. Kıza sürekli öleceğini falan söylüyormus. Kızda onun üstüne gitmeyip psikolojisini düzeltmeye çalışıyordu. Sonra eğitimi bitti. Alanya'ya atandı. Sonra ne mi oldu çocuk içkiye başladı kızı sallamamaya başladı ki iki üç ay sonra nişan düşünüyorlardi. Arkadaşım içki içen birisiyle olamayacağını belirtti (tabi öncesinde bırakması için ne kadar yalvardi)ve ayrıldılar
Sonra ikiside bir kaç yıl acı çektiler. Ortak arkadaslarindan biliyorlar bunu tabi. Sonra ikiside farklı insanlarla oldu. Kız şu an çok mutlu. Canim arkadaşım hep mutlu olsun ❤️ sende arkana bakma. Bazı adamlar sanırım hem mesleğin yükünden hemde maddi açıdan değişebiliyor. Daha iyileri çıksın karşına 🙏

Merhabalar öncelikle,bunun forma ile alakalı bir durum oldugunu düşünmüyorum,karakteri ile alakali bence. Çünkü kişiliğinde bastırılmış bir ego sorunu varmış ve bunu forma ile ayuka çıkarmış. Benim eşim de polis,lakin isten gelir gelmez formadan kurtulmaya çalışır, hiç bir kuruma mesai saatinde dahi olsa formasiyla gitmez( çocuklardan dolayı hastane vs gitmemiz gerekir bazen acildir) once eve gelir kiyafetlerini çıkarır öyle gideriz,gelince mesai deva ettigi için tekrar formasını giyer. Yani demem o ki; işini karakterinin önünde tutup,dikkat çekmek, bakın ben başardım,ben güçlüyüm duruşunun dışa vurumu bence bu durum. Sizin adiniza sevindim,en azindan yol yakınken gercek yüzünü gormuşsunuz,bu tip insanlar,doyumsuz oluyorlar.
.

Back
X