- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.563
- 208
Bu adam bu saatten sonra adam olmazsa bosanirim anlatabildimmi kendim ve cocuklarim icinniyi bir adim attim bosanmak kolay degil oyle agir elestiriye gerek yok ne yaparsa bosanirsin demenin geregi ne allah askina demek ki seviyorum yuvama son 1 sans veriyorum sevgisiz ilgisiz ve ya siddetkar davranirsa gene bir bska kadini tercih ederse o zmn gidecek bu evden annemde arkamda kolay mi saniyosunuz siz bi anda sikayet edeyim bosanayim demeyi anlamadim ben ya kafamda onu bunu kirmisim o ilk ogrendigim gunlerdeki psikolojimi kocan seni 1 bucuk sene boyunca kandirmadigi muddetce anlayamazsin !
Sen yeni evlendiğinde Almanya'ya daha seni aldırmadan baskalarıyla konusmasını yakaladım dememiş miydin, 1.5 sene nasıl anlamadın? Daha ilk aylarda aldattı diyen sendin.
Bosanmıyorum, seviyorum demek icin mi konu açtın ve anlattın bu olayları yani anlamadım. Sana iyi yapmışsın bir sans daha vermen en iyi kararmış dememiz için mi? Zaten vermişsin kararını, ne desek değişmeyecek. Ne konuda yardım istiyorsun.