Mrb hanimefendi bakin sizinle cok güzel konusucam eger özelden devam etmek istersendr yazarsin....
Bakin siz esinizi sevmiyorsunuz bir kere bunu kabullenin ...
Sonra konularinizi okudum cocuklarinizdan hic bahsetmiyorsunuz sadece esim esim esim bir kere bunu düşünmekten kendinizi alikoyun..biliyorum bnde bir anneyim ilk insan evladini düşünür belkide düşündüğünuz icin böyle davranislar sergiliyorsunuz..size sorsam desem ki evlenmeden öncede sinirlenirken kendinize siddet uyguluyomuydunuz "HAYIR" Cevabi alacagimdan da eminim..
Derdinizi anlatamiyorsunuz anlatsaniz bile sonunda esinizi dusunuyorsunuz cünķü yazdiklarinizin sonunda kendinizi hatali bulma ic güdüsüne giriyorsunuz bakin siz bir bayansiniz burda yalnis anlasilmasin dinimizde esimize karsi sabirli olmakta sevabtir ama demek degilki kendinede eziyet yap diye Allah korkusu icin cocuklarina yazik degilmi ...bnde bir siddetci baba elinde büyüdüm cocuklugumu hatirliorum tam gülümseyecegim yerde babam karsimda hayaliyle belirio ve hersey alt üst oluyo..annemin gördüğü siddetin haddi hesabi yoktu ...ve inanin babam tek annemi degil kardeslerimizden bende dahil 4 kisiyi silahla kovalamis insan ...biz babamdan siddet gördük ama suçlu gözümüzdr annem..ilerde cocuklarnizda sizi suclu bulucak,bulsunlar aman demeyin onlar iyi olsunda demeyin öbür dunyada bununda hesabina cekileceksiniz ve sunu diyeyimki benim icin annemden farkiniz yok...
Esiniz sadece sizi aldatmio sadece size siddet uygulamiyo cocuklarinizada ayni seyi yapio çünkü gören onlar sahit olan onlar canlarim kim bilir nasil korkuyorlardir

dertlesecek kimseniz olmadigi icin cevreniz olmadigi icin kendinize guveniniz yok sizinle adam akilli konusan olmadigi icin eninde sonunda hata sizdr olmus oluyu...bir kere bunu kenara birakin benim hatam yok cocuklarim icin deyip dik durun eşiniz size vurduğu zaman kendinizi savunun ve ani bir seyde pencereleri acmanizi tavsiye de ederim...erkekler sizi bosarsa turkiyeye gitme olanaginiz sifir asil esiniz sinir dışı edilir bilmiorum bundan haberiniz varmi.ve devlet sizi siginma evinde sade bir kac ay belki tutar esiniz gidene kadar onum disinda ayri bir yerde sehirde ev tutarlar sana her ay cocuklar icin ve sizin icin tum gelirlerinizi karsilar bn hepsine sahit biriyim yakın akrabam sayesinde ..cünkü bndr almanyada yasiyorum...