Surekli bi haltlar yedigini biliyordum ama elime kesin kanit gecmedi sac parfum kokusu bunlarinda hep bir aciklamasi vardi !
Ben genede gozumu ustunde tutuyordum bundan oncekilerde eski sevgiliye dair saklanan esyalardi buldum onun disinda bikac kizla msjini yakaladim facede arsivlenmis silinmeyi unutulmus msjlar o zamanlardada affettim ama bu baska 1 bucuk sene birliktelik yasamis olmasi bsska derdiniz ne sizin beni kotuleyerek sacma psikolojimi dahada beter yapmakmi amac ne anlamadim gereksiz elestirilerinizi kendinize saklayin bu benim hayatim ve son sans vrcem koca benim hayat benim sende bi yardim istemiyorym yolunda ilerleyebilirsin benle alakadar olmak zorunda degilsin
kocam kocam da kocam.
kocan seni terketmesin diye 2 çocuk yaptın. 3. yü de yapacaksın belli.
çünkü kocişin yine başkalarına gitmesin diye, kocanla daha çok ilgileneceksin, sevişeceksin, unutmuş gibi yapıp güleceksin.
yeter ki kocan yanında kalsın.
aynı dileğimi tekrarlıyorum. umarım ruh sağlığın bozuk diye devlet çocukları elinden alır.
zaten umrunda değil.
varsa yoksa kocan.
Yaw siz cok mu biliyosunuz sivri dille elestiri olmwz yeter attik benimle ugrasip laf sokmayin fikirlerinizi beyan edecekseniz edinnetmeyecekseniz etmeyinnhayirdir ya ikide bir brn ilgi budalasiymisimnkendimi dovmusum normal degilmisim yasadiklarimi yasadiginiz an anlarsiniznnasil bi psikolijide oldugumu ben 15 yasinda tanidimnesimi onsuz nasil yasanilir bilmem sucmu bu ya laf sokulmasi gereken bir durummu yeter isinize bakin polise git dediniz gittik derdiniz ne kocamdan beni bosayip arkamdan gulmekmi bu ne baski boyle ya annem yapmiyo bu kdr baskiyi aaaaa yazmayin bana daha bisi duzgunce konusam insan lazim bana laf sokan degil hadi isinize bakin
kocanı boşarsan tabi ki güleceğiz.
bir kadın daha şiddet görmekten kurtuldu diye sevineceğiz.
çocukların ruhu özgürleşecek diye mutlu olacağız.
Haklisiniz dogru soyluyorsunuzzaten en kucuk yanlista daha bende cekmeyecegim haklisiniz buranin nimetleri cok fazla kendimizin degerini bilmek lazim bende ilerde arkamdan denilmesin cabalamadi veya kendim kendime demeyeyim cabalamadm belki olurdu diye ne bilim belki oda degisir evden disariya is disinda adim atmiyor sifrelerini kaldirdi istedigimde karistiriyorum telefonunu az bucuk duzeldi gibi geliyor ne bilim
sen değil kocan çabalamalı.
aldatan o, döven o, sana pislik gibi davranan o.
olmayan bir yuva için neyin çabası?
Kadini sikayet edemiyormusum bunu sormadimmi saniyorsunuz o kadin o arabaya isteyerek binmis kocamda kabul etmis bu ayri bir durum dedi polis bisey gecmez eline dedi zaten yazimda bunu belirtmisdim gormediniz herhalde
aldatan kocan.
kocanı şikayet edeceğine neden tanımadığın bir kadına sarıyorsun ki?
seni aldatan, döven kadın değil kocan kocan.