- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
işe gidince başka telefon ve başka hatla, yine kadınlarla kırıştırdığını nereden bileceksin?Ha yanlis okudum o zmn ama esimle duzelme yoluna girdik sizde bunu anlamiyosunuz o sifrelerini bana verdi telefon ortada duduyor eskide n haftasonu gezmelerden eve gelmesdi simdi isten eve evden ise onunda az bir cabasini gormesem ben ona karsi byle sabirli olmazdim kadindan suclu kadinin 3 cocugu bir kocasi var ben kadinla konustum hollandali kadin allah kitap kuran diyor dedim kocamla birlikge yatip kalkarken gelmedimi aklina kuran kitap allah onun kdr oda suclu esim 1.suclu evet ama en azindan bi sevgim kalmis ona karsi wzda olsa oda bisiyleri duzeltme yolunda yok seni istemiyorum ben o kadinla devam edecem dese byle bisiye eyvallah deiyeck degilim ondan kocamdan sikayetci olmadim bu arada bosanma olursa benim raporlarim ise yarayacak cnki devlet cocuklari siddet gosteren bir babaya vermez ben genede iyi bir adim attim 1 sonraki seferde byle bisi yasanirsa zaten bende basimin caresine bakmayi dusunuyorym boyle devam edemez kizlar farkindayim
adamın sana sadık olmak gibi bir mecburiyeti yok ki. çünkü sürekli affeden bir karısı var.
muhtemelen yüzün gözün mor diye azıcık vicdan yaptı. geçici iyilik hali yani
zaten yakında yine kadınlarla yakalarsın. o da hepsini affettin, bunu da affet nolacak yani der.
yetisemedim