polisi aramalı mıyım?

polisi aramalı mıyım

• hayır aramamalısın

OY: 4 8,3%
  • polisi karıştırma kendin konuş

OY: 13 27,1%
  • evet ara anlasınlar hatalarını

OY: 31 64,6%

• Ankete Katılan
    48

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
83
29
Iyi geceler hanımlar, az evvel uykumdan uyandım daha dogrusu uyandırıldım ve bu durum gercekten canımı sıkıyor keza ben kimsenin tavuğuna kış demiyorsam kimse de benim tavuğuma demesin isterim. Öğrenci yoğunlukta bir sitede yaşıyorum. Ben de öğrenci olmama rağmen gürültü etmemeye özen gönderiyorum. Öğle vakti dahi olsa müzik sesime dikkat ediyorum. Saat 5ten sonra süpürge yapmıyorum vs vs yani ben bu kadar dikkat ediyorsam bir zahmet başkaları da buna dikkat etsin istiyorum. Aktif cinsel yaşamı olan bi komşum var duvarlarımız hayli ince bu yüzden muhakkak işitiyorum çözüm olaraksa kulaklık takıp müzik dinleme yoluna gittim kimsenin yatak odasına müdahil olabilme hakkım olduğunu düşünmüyorum çünkü. Yeni taşınan bir komşum daha var. Haftanın bir kaç günü misafir ağırlıyor. Bunu bardağı dayayıp da değil duvarların azizliğinden biliyorum. Kimseyi takip de etmiyorum bunları açıkça belirtiyorum ki kalkıp da “sin milliti izliyiciğni işini bik” diyenler çıkmasın. Bugün de o bol misafirli günlerden biriydi ve yarım saattir uyandırıldığımdan beri hep bir ağızdan türküler şarkılar kahkahalar.. Ben erken uyanıyorum. Ben sabah 5.55te çalan alarma kalkacağım. Ben apartmanın asansörüne de yazı aşmış biriyim apartman kurallarına uyalım özellikle slogan atmamaya , yüksek sesle müzik dinlememeye ,etrafı rahatsız etmemeye özen gösterin diye. Yine yok yine yok ne misafire dur etme deniyor ne yatak odasından sesler eksiliyo. Yıldım vallahi yıldım. Şu anda polisi arayıp da gelip uyarmalarını istemeyi düşünüyorum. Konuşacak dahi olsam misafirleri varken konuşmak uygun olmaz kaldı ki saat de hayli geç. Ve bu hışımla tartışma yaşayıp daha da sinirlenmek istemiyorum. Polisi arayıp uyarmalarını istemek istiyorum sizce bu yanlış bir hareket mi ?

Bence polisi devreye sokmadan once kendin konusmalisin.
Uyar bir kere rahatsiz oluyorum sizden bi dahakine dikkat edermisinz diye.
Yok olmadi o zmn devreye sok polisi.
Apartmana kagit asmakla uyarmis olmuyosun.

Ara polisi kimsenin kimseyi rahatsız etme gibi bir lüksü yok bebekli aileler oldugu zaman az çok anlıyorum ama misafirde hadı biraz anlarım ama sarkı, türkü ne allak askına gecenın yarısı bide.

Saat gece 01.00
Gürültü etmek saygısızlıktan başka bir şey değil.
Ben olsam kesinlikle arardım polisi.
Değil mi? Uykudan kaldıracak kadar edilen gürültü de gercekten terbiyesizlik benim görüşümde..
Ara polisi ama sonuç alabilir misin bilmiyorum
Haklısın bir de inadına daha çok gürültü etmeseler ?
Durum çok abartıysa bence şikâyet et. Ama az sonra"sin işini bik" ciler de gelir
O gelecek olanların komşuları ya çok saygılı insanlar yada gürültü etmeyi yaşam tarzı edinmişler bence. Kimi insanlar bağıra bağıra konuşuyor ya onun gibi.
Arardim polisi tabiki denyolar:KK62:
sağol canım.

Yöneticiniz yoksa aday olun en iyisi bu. Yoksa ayni gürültü devam eder
Canım aidat ödemiyorlar. Ben gürültülerine katlanamıyorum 3kuruş için papaz olamam ki bu insanlar ile bir de. Daha fazla stresli olacağını düşünüyorum
Bence polisi devreye sokmadan once kendin konusmalisin.
Uyar bir kere rahatsiz oluyorum sizden bi dahakine dikkat edermisinz diye.
Yok olmadi o zmn devreye sok polisi.
Apartmana kagit asmakla uyarmis olmuyosun.
Uyarıda bulunduktan sonra polisi ararsam bak uyardım anlamadınız ahanda polisi diktim kapınıza demiş gibi olurum ama şimdi ararsam en azından benlik bir durum olmaz diye düşünüyorum
Ararsın polis gelir uyarı yapar gider... Gürültü yapanlar sonra inadına daha çok devam eder... Bizzat yaşadım hatta arayın polisi diye dalga geçtiklerini bile duydukk
Uh.. Yüzsüzlermiş resmen ya.
bence komşuna git ve durumunu sabah erken kalkacağını anlat umarım anlayışla karşılarlar
Ters bir tepki verirse iyice karakolluk olmayalım.. Sulh ile hallolsun istiyorum. Polis sonuçta gelip alsın götürsün değil ki arzum şarkı türküden rahatsız olmuşlar şikayet var dikkatli olun diye ikaz etsin yani bu
Arayın polisi bi anlasınlar insanlara saygısızlığın ne demek olduğunu :KK20:
Anlayacak tiplerdir insallah.
Ara polisi kimsenin kimseyi rahatsız etme gibi bir lüksü yok bebekli aileler oldugu zaman az çok anlıyorum ama misafirde hadı biraz anlarım ama sarkı, türkü ne allak askına gecenın yarısı bide.
Yani anlaşılır bi saat olsa yine ses etmiyorum çok fazla ..yahu insan evin içinde neden nicin nida atar ? Ders çalışıyorum misafirleri var yine 2 gün evvel 4-5 dk yihuuu wohaaa diye bağırıyorlar. Saat o zaman erkendi eğleniyor insanlar abartıyorum herhalde dedim ses etmedim de bu saatte beni uykusuz bırakmaya da hakları yok
Hiç muhatap olma ara. En ufak bir sesinde sana neler derler böyle düşüncesiz insanlar.

Bu durum sadece hafta sonumu böyle yani komsunun misafirleri hafta arasida geliyorlarmi?
Haftasonu haftaiçi farketmiyor canım
Polisi arayın. Ben cevremde sıkca görüyorum bunu, etkili de oluyor genellikle. Polisten rica edin isminizi vermesin. Bu kadar ayıp olmaz türkü şarkı nedir ya.
Polisten rica etsem ismim saklı tutulur mu acaba ki ..
Konularınız genellikle komşularınızla anlaşamama üzerine.
Taşının olsun bitsin
siz böyle mi cozersiniz sorunlarınızı kaçarak mı?

Öğrenci olduğum yıllar geldi aklıma...o_O
güzel sanatlar da olduğum için çok sayıda müzik aleti çalan arkadaşımız vardı.... tanisinirken yonetici birtek cumartesi günleri gece 02.00 ye kadar muzik, misafir sarki gibi seslete müsade ettiklerini söylemişti... hee onunda adabı vardı. eve dj seti kurmayın falan demişti. hey gidi günler hey.....
ve bizde %90 öğrenci olan bi binada yaşıyorduk... ama hafta ici çıt çıksa kapida bitiyodu hemen... bi kural oturtulmasi şarttır böyle yerlerde. yoksa ipin ucu bu şekil kaçar.:KK14:

Canım aidat ödemiyorlar. Ben gürültülerine katlanamıyorum 3kuruş için papaz olamam ki bu insanlar ile bir de. Daha fazla stresli olacağını düşünüyorum

Uyarıda bulunduktan sonra polisi ararsam bak uyardım anlamadınız ahanda polisi diktim kapınıza demiş gibi olurum ama şimdi ararsam en azından benlik bir durum olmaz diye düşünüyorum

Uh.. Yüzsüzlermiş resmen ya.

Ters bir tepki verirse iyice karakolluk olmayalım.. Sulh ile hallolsun istiyorum. Polis sonuçta gelip alsın götürsün değil ki arzum şarkı türküden rahatsız olmuşlar şikayet var dikkatli olun diye ikaz etsin yani bu

Anlayacak tiplerdir insallah.

Yani anlaşılır bi saat olsa yine ses etmiyorum çok fazla ..yahu insan evin içinde neden nicin nida atar ? Ders çalışıyorum misafirleri var yine 2 gün evvel 4-5 dk yihuuu wohaaa diye bağırıyorlar. Saat o zaman erkendi eğleniyor insanlar abartıyorum herhalde dedim ses etmedim de bu saatte beni uykusuz bırakmaya da hakları yok

Haftasonu haftaiçi farketmiyor canım

Polisten rica etsem ismim saklı tutulur mu acaba ki ..
siz böyle mi cozersiniz sorunlarınızı kaçarak mı?

Polisi ardiginizda sizlik bi durum olmadiginizi soyluyorsunz.
Ama belkide polisin isi gucu var ve ilk sorusu"uyardinizmi?' Olucak.
Ve evet, gercektende isi gucu var polisimizin.

Back
X