Poliskistover + klomen

Mediiiilife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
12
1
1
37
Merhabalar,henüz üç hafta önce rahim tüpü filmi çekildim ve tüpler açık dedi doktor ama poliskistover var kistlerinin artmaması gerekiyor dedi klomen verdi bu arada bir buçuk yıldır korunmasız iliski yaşıyoruz fakat herhangi birşey yok bu durumu yaşayan var mı acaba şimdiden teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun bende pkos hastasıyım gebe kalamıyodum üç kez klomen kullandım sonuç negatif oldu daha sonra aşılama tedavisine geçildi ilk aşılamam da gebe kaldım şuan 7 haftalık gebeyim pkos gebe kalmayı zorlaştırıyor fakat engel değil tedaviyle gebe kalabilirsin strese girme 🙂

Öncelikle geçmiş olsun bende pkos hastasıyım gebe kalamıyodum üç kez klomen kullandım sonuç negatif oldu daha sonra aşılama tedavisine geçildi ilk aşılamam da gebe kaldım şuan 7 haftalık gebeyim pkos gebe kalmayı zorlaştırıyor fakat engel değil tedaviyle gebe kalabilirsin strese girme 🙂

Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için.poliskistover için ayrıca tedavi aldınız mı bide rahim filmi çekildiniz mi acaba

Merhaba ben de iki kere klomen kullandım birinde yumurta gelişti ama hamile kalmadım. Diğer ay ise yumurta bile gelişmedi

Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için.poliskistover için ayrıca tedavi aldınız mı bide rahim filmi çekildiniz mi acaba
Evet rahim filmi çekildi ama klomen yanıt vermeyince doktorum rahim filmi istedi tüplerde ve rahimde herhangi bir sıkıntı görülmedi ve aşılamaya geçildi bebek istediğimiz için pkos için herhangi bir tedavi uygulanmadı ki zaten pkosun tedavisi yok sağlıklı yaşam şart bebek düşünmüyorsanız da doğum kontrol hapı veriliyor bu kadar

Bana kistlerin var dedi doktor ama artmasın dedi.Bir önceki doktor pcos falan demedi hiç.Ama hiç şimdiye kadar adet düzensizliğim olmadı tüylenme vs yok.Anlamadim pcos lumuyum değil miyim 😣 Pazartesi soracağım inşallah bakalım tam anlamıyla doktora

Back
X