• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisler..

Bende aksine polislerimizi coook ama cook seviyorum. Onlarin isi kolay degil, sabah aksam demeden calisiyorlar. Hergun problemler olaylar. Ben hicbirzaman bir polisten guler yuz beklemem ama guler yuzumu saygimi herzaman gosteririm. Bu zamana kadarda bir defa bana ters davranan olmadi. Cok sukur varlar. Rabbim onlari basimizdan eksik etmesin❤

Suna bak haspam :) polislerde sana bayılıyor sanki
Polis kızıyım
Polis eşi olucam
Kuzenlerimden de polis var gurur duyuyorum nolur benden de nefret et ne olur :)

Biraz kendini geliştir beyin vermiş Allah .. Ne kadar cahilsin yA
Basın sıkışınca donundan cüzdanı çaldırınca arama
Kocan dövünce de arama su polisi
Arabanı boydan boya çizdiler mi de arama polisi
O zaman nerde bu devlet dersin sen dmi :)
7 ceddiniz polis olabilir bizim ailemzde asker polis dolu ama sizin haspam diye hitab edeceğiniz kadar kötü bişey yok konuda bence meslekle değil karakterle alakali bi durum sadece konu sahibi bunun farknda deil.

Konunun diğer konudan etkilenilerek. (kışkırtma amaçlı açıldığı o kadar belli ki )
Bas bas bağırıyo sinirlenin benim konuma bakın diye...Neyse polislerde sana bayılıyodu zaten tısss.

Suna bak haspam :) polislerde sana bayılıyor sanki
Polis kızıyım
Polis eşi olucam
Kuzenlerimden de polis var gurur duyuyorum nolur benden de nefret et ne olur :)

Biraz kendini geliştir beyin vermiş Allah .. Ne kadar cahilsin yA
Basın sıkışınca donundan cüzdanı çaldırınca arama
Kocan dövünce de arama su polisi
Arabanı boydan boya çizdiler mi de arama polisi
O zaman nerde bu devlet dersin sen dmi :)

Siz kime haspam diyosunuz, kimsiniz siz? Kocan dövünce arama polisi ne demek evli değilim ama polisi arayınca da hadi öpüşün barışın kafasında hepsi. Haspammış. Terbiyesiz insan. Ayrıca onların işi o hayrına yapmıyorlar yani. Tekrar söylüyorum terbiyesizsiniz

Arkadaşlar ben polislerden çekiniyorum sevemiyorum yani. Çok gereksiz egolu ve insanları it gibi aşağılayan polisle karşılaştım. Birinin polis olduğunu duyunca anında soğuyorum nefret ediyorum kendilerini beğenmelerinden insanları azarlamalarından. Bu takıntımı nası yenicem ben
hepsi öyle değil

üff gene konu sahibine gereksiz yüklenilmiş.
polis eşleri polis kızları tamam siz çok kutsal varlıklarsınız hatta secdeye dururuz birazdan önünüzde! hayret bi şey. bi de öldürün konu sahibini tam olsun.

konu sahibi sana gelince, demekki senin karşılaştığın polislerin karakteri öyleymiş. o adamlar doktor olsaydı da öyle olurdu, öğretmen olsaydı da.

benim eşimin abisi de polis çokta iyi bi insandır, karakter meselesi.

lise 1 deyken bi gün yolda polis görmüştüm, o zamanlar polis olmak istiyordum, bi cesaret gidip ona boyumun polis olmak için yeterli olup olmadığını sormuştum, gülümsemişti ve çokta ilgilenerek açıklama yapmıştı. belki o değil başkası olsa azarlar geçerdi.

bazen onların yaşadığı şeyler de onları asabileştirebilir, karakterleri öyle olmasa da.

evli değilim ama polisi arayınca da hadi öpüşün barışın kafasında hepsi.Ayrıca onların işi o hayrına yapmıyorlar yani. Tekrar söylüyorum terbiyesizsiniz
İyi, sizde onların aldığı maaşı alın ama her an canınız tehlikede, acaba ne zaman bir bombayla yaralanırım, bir kurşunla ölürüm(şehit olurum) Korkusuyla yaşayın. Kimse herhangi bir mesleği hayrına yapmaz zaten.
Bende sizin gibi herkesi genelleyen insanlara karşı fobiliyim. ne yapsam, ne önerirsiniz?

Siz kime haspam diyosunuz, kimsiniz siz? Kocan dövünce arama polisi ne demek evli değilim ama polisi arayınca da hadi öpüşün barışın kafasında hepsi. Haspammış. Terbiyesiz insan. Ayrıca onların işi o hayrına yapmıyorlar yani. Tekrar söylüyorum terbiyesizsiniz
Terbiyesizim noollllcakkk :)) ne yanı amaç ne şimdi burada bu konuyu açıp burda insanları germendeki amaç ne
Bir devlet ordusu askeri polisi adaleti olmazsa olmaz unsurlarından

Bende de aynı önyargı var, yakın arkadaşım polisle evli, mini çapkınlıklar yapıyor adam, iyice soğudum. Erkek muhabbeti hiç bitmiyor, arkadaşımı hep üzüyor.

Back
X