• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisler..

üff gene konu sahibine gereksiz yüklenilmiş.
polis eşleri polis kızları tamam siz çok kutsal varlıklarsınız hatta secdeye dururuz birazdan önünüzde! hayret bi şey. bi de öldürün konu sahibini tam olsun.

konu sahibi sana gelince, demekki senin karşılaştığın polislerin karakteri öyleymiş. o adamlar doktor olsaydı da öyle olurdu, öğretmen olsaydı da.

benim eşimin abisi de polis çokta iyi bi insandır, karakter meselesi.

lise 1 deyken bi gün yolda polis görmüştüm, o zamanlar polis olmak istiyordum, bi cesaret gidip ona boyumun polis olmak için yeterli olup olmadığını sormuştum, gülümsemişti ve çokta ilgilenerek açıklama yapmıştı. belki o değil başkası olsa azarlar geçerdi.

bazen onların yaşadığı şeyler de onları asabileştirebilir, karakterleri öyle olmasa da.
Kimsenin kendini yada polis eşini abisini kutsadığı yok.Ben öğretmenim burda tiksiniyorum erkek öğretmenlerden nefret ediyorum odadaki geyiklerinden bel altı esprilerinden desem tepki alırım sorun üslup.Konu sahibinin istediği de zaten tartışma çıkması.

Back