polistik over oldugumu ögrendim

slm arkadışm tebrik ederim odediyini vedaha birçok şey yaptım ve 4 senedir korunmaksızın uğraşıyoruz ama olmuyor sadece sabır allahım diyorum
:3::3::3:

sağol sdo... eşinde sorun varmı?? test felan yaptırdınız mı :26: ben kendime suğan kürü eşimede keci boynuzu içirdim :1: bende 4 yıllık evliyim rabbim sağlıkla hamile kalırsınız inşallah ..

merhaba artık bu kadar klomen ve takip yeterli, artık bir basamak daha ileri gidilmeli ve tedaviniz bizim gibi infertilite doktorları tarafından yapılmalı. tüpleriniz açık ve sperm test sonuçlarınız iyi ise aşılama tedavisi onlarda sorun varsa gidilecek yol tüp bebektir. umutsuzluğa kapılmayın, sadece doğru adreslerden yardım isteyin. bolşans

bende pko hastasıyım 6 klomen 4 çatlama iğnesi ama sonuç negatif şimdi ise hormon degerlerim kafamı karıştırdı adetimin 2. günü yaptırdım e2 22.75 tsh 2.09 fsh 4.52 prl 23.64 lütfen degerlendirirmisiniz hamile kalmam zormu olur bu sonuçlara göre bide ben klomnei her kulandıgımda yumurta20mm oluyordu iğneylede çatlıyordu sizce neden hamile kalmıyorum

selam evet sonuçlarınıza göre hormonal olarak iyi durumdasınız. ancak bu hastalık herzaman dörtdörtlük tabloyla karşımıza çıkmaz. size "incili kadınlar" adlı yazımı internetten bulup okumanızı öneririm. doktorunuz hsg önermiş ise çektiriniz ve de eşinizin sperm testi yapılmış olsun. ondan sonra izlenecek yolu tekrar görüşürüz. bundan sonra düzenli olarak bu sitede olacağım. sevgiler.

merhaba...
ultrason muaynemde pko olduğumu söyledi doktor.reglin 3.günü hormon testimi yaptırdım sonuçlar şöyle
tsh 2.706
fsh 7.86
lh 5.95
prolaktin 15.50 bu sonuçlara da başka bi doktor normal dedi.peki sonuçlarım normalse ben pkolumuyum değilmiyim?şimdi hsg çektireceğim.

merhaba şanslı bir pco hastasısınız o zaman. kilo almaya devam etmetyin bir anda herşey kontrolünüzden çıkabilir. sevgiler.

ben de de bu hastalıktan var ama hiç bi belirtisi yok ne kıllanma ne sivilce ne erkek tipi saç dökülmesi ne adet düzensizliği sadece biraz kilo aldım o kadar

merhaba bu yol uzun bir yoldur, sabırlı olmak gerekir. bir de doğru adreslerden yardım almak şart. bitkiler elbette bize yardımcı olacaktır ama infertilite doktorlarının deneyimi sizi hedefinize daha doğru ve bilim yoluyla ulşatıracaktır. bolşans diliyorum.

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır stenin takipçisiyim ben 4yıllık evliyim eşimde ve bende hiç bir problem olmamasına ragmenbbşmolmuyor 2 ay önce yenibirdoktor ve yenibir tadeviye başladık ama bu ay çok üzüldüm yumurtalılığmda 4cmlik kis olduğunu söyledive bizi 1ay gerilettirdi çok üzgünümarkadaşlar enönemlisi allahta istemeyinceolmuyor nekedar üzülsekte ağlasakta boş herkese benden selam allah hepimize yardım etsin enkısa zamanda:32::32::32:

merhaba..Bende 5 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Hormon testi sonuçlarım ile ilgili bilgi verirmisiniz..

FSH:8,00
PROLAKTİN:36,75
DEMİR:54
TSH:4,356
T3:2,59
T4:1,32
ESTRADIOL:31,99

Merhaba pco arkadaşım.Bende aynı hastalıktan müzdaribim.Bende bütün özelliklerini taşıyorum.Evlendiğimizin 3. yılında oğlum oldu ve ben hala da adetlerimi düzensiz görüyordum.Ne zaman ki oğlum kardeş istemeye başladı ve ben yine doktora giittim.Bu defa Edirne'de bir doktora gittim ve bana o söyledi pco hastası olduğumu.Uzun bir tedavi döneminden sonra ikizlerimi kucağıma aldım.Hala adetlerim düzensiz doktora gitmem lazım.Bahsettiğin ilaçtan kullanmadım ayrıca.

mrb bnde edirnede yaşıyorum adet düzenszliği için gttiğim dktr pkos teşhisi koydu ve bebeğimn olmasının zaman alabilceğini kilo vermem gerektğni söyledi.hangi doktr gttikdn sora hamile kaldınız öğrenebilirmiym?

merhaba tsh değeriniz yüksek gebelik hazırlığı ve gebelik sırasında tsh 2,5 altında tutulmalıdır. dahiliye ya da endokrin uzmanına başvurmanızı öneririm. sevgiler.

merhaba..Bende 5 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Hormon testi sonuçlarım ile ilgili bilgi verirmisiniz..

FSH:8,00
PROLAKTİN:36,75
DEMİR:54
TSH:4,356
T3:2,59
T4:1,32
ESTRADIOL:31,99

Back
X