polistik over oldugumu ögrendim

evet bende bekarım gıdıcem bende bı arkadasımın tanıdıgı dokt. ben bıde hergun guatr ılacı ıcıyorum hayatım boyunca ıkı ılac ıcıcem ama dokt bana 6 ay bır sene falan ıcersın dedı dıane ılacını burdakılerde ömur boyu dıo anlayamadım ozamn ömür boyu ılac ıccem

maalesefki canım içmek zorundayız.çünkü rahim duvarı kalınlaşmasını dolayısıyla kanserden korunmak için bu ilaç bize gerekli.doktor evlendiğinde hemen bir doktora git.o farklı ilaçlarla tedaviye devam edecek dedi.yani diane obırakılıp busefer bebek olması için farklı şeyler denenecek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.umarım hiçbirşey denemek zorunda olmadan bebeklerimizde olur.burada haberleşelim canım olur mu?tedavilerimiz konusunda birşeyler değişirse paylaşalım.

maalesefki canım içmek zorundayız.çünkü rahim duvarı kalınlaşmasını dolayısıyla kanserden korunmak için bu ilaç bize gerekli.doktor evlendiğinde hemen bir doktora git.o farklı ilaçlarla tedaviye devam edecek dedi.yani diane obırakılıp busefer bebek olması için farklı şeyler denenecek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.umarım hiçbirşey denemek zorunda olmadan bebeklerimizde olur.burada haberleşelim canım olur mu?tedavilerimiz konusunda birşeyler değişirse paylaşalım.

cnm ben sana özleden msj atmıstım msn falan vermıstım

mrhb.arkdslr bende pcos luyum ama benım dktrm bu sendromun insan vücudunda kalan bişey oldgnu syledi.geçici olarak verdiği zararları düzeltebildikeri ifade etti ben tam 8 yıldr uğrasyrm 2 yıldr evlym sırf bu hastalık yuznden evliliğimde etkilendi.çünkü ben cok stresli agresif davranmaya basladım.gecen hafta yeni bi tedaviye basladım glusophage kullanıyrm inş.. kurtulucam

benimde 10 sene kadar olcak bu hastalıkla yaşayalı.bende hiç geçmedi ve geçecenide sanımıyorum artık.bu konuda pek umutlu değilim.bende bayramdan sora evlenicem ve daha şimdiden stres bastı.aslında evliliğin tadını çıkarmak isterdim fakat hemen çocıuk için çalışcaz napalım.bide bizde gemetik bu durum galiba,erkek kardeşiminde geç oldu çocuğu.offf be evlenmeden bunları düşünüyorum.

benimde 10 sene kadar olcak bu hastalıkla yaşayalı.bende hiç geçmedi ve geçecenide sanımıyorum artık.bu konuda pek umutlu değilim.bende bayramdan sora evlenicem ve daha şimdiden stres bastı.aslında evliliğin tadını çıkarmak isterdim fakat hemen çocıuk için çalışcaz napalım.bide bizde gemetik bu durum galiba,erkek kardeşiminde geç oldu çocuğu.offf be evlenmeden bunları düşünüyorum.

ya bole bı duurm varsa ben sevgılıme soyleyemem cocugumuz olmayabılır dıe

canım gelinimiz tiroid hastası bekarlığından beri rahim kalınlaşması yumurtlama bozukluğu problemi yaşayan biri 5 yıllık evli ve doktorlar asla normal çocuk sahibi olamazsın dedi.hatta çok tanınmış dr gitti rahim kalınlaşmasından dolayı tüp bebek deneyelim sonra rahmini alalım diye teklif etti ve rabbim kendiliğnde hamile kaldı doğumuna 2 ay var.dr göre asla çocuğu olamazdı.bence asla ümidinizi kesmeyin ve bu kadar korkmayın.

canım gelinimiz tiroid hastası bekarlığından beri rahim kalınlaşması yumurtlama bozukluğu problemi yaşayan biri 5 yıllık evli ve doktorlar asla normal çocuk sahibi olamazsın dedi.hatta çok tanınmış dr gitti rahim kalınlaşmasından dolayı tüp bebek deneyelim sonra rahmini alalım diye teklif etti ve rabbim kendiliğnde hamile kaldı doğumuna 2 ay var.dr göre asla çocuğu olamazdı.bence asla ümidinizi kesmeyin ve bu kadar korkmayın.

canım benımde guatr var

selam ilacınızı kullanın ilk kutuda değil sonrakilerde bir rahatlama hissedeceksiniz. kıllanma sorununda mevcut olanlara bir etki göstermez yeni oluşumları durudurur. arkadaşların da dediği gibi pco bir yaşam tarzıdır ve gerekli yaşamsal önelmler sizi mutsuzluktan uzaklaştırır.

bu ilacı kullanırken sıgara içmek zararlımıdır öyle bir sey duymustum.hafta 2 3 tane ıcıyorum bır zararı olurmu acaba

1 yıl oldu diane 35 kullanmayı bıraktım. ayrıca 1 yılda aldoctone ikisini beraber kullandım. doktor 1 yıl kullanıp, 2 ay sonra gel demişti. şimdi yeniden gidicem.

Hormonum normalin 2 katı çıkıyordu başlangıcta. ultrasyonda hep rahim normal, temiz diyordu bakan doktor.

Benim anlamadığım, bazıları rahim kalınlaşması vs yazmış; acaba bu tip pco hast ın düzelmesi mi zor oluyor, benimkinin normale dönme sanşı nedir????

arkadaşlar alternatif tıptan yararlanmak isterseniz sizlere tavsiyede bulunabilirim benimde vardı aynı hastalığım ama şimdi rabbme çok şükür geçti kullandığım bitkilerle arkadaşımında aynı hastalığı vardı 5 yıllık evliydi çocuğu olmuyodu bitkileri 15 gun kullandı doktorlar bile şaşkınlıkla karşıladılar şimdi 7 aylık hamile bebişimizde kız olcak çok şükürrr allah hepinize acil şifalar versin

ama canım bu hastalıktan kurtulmak diye birşey yokmuş ki!burada paylaşır msın?sonuçta bir umut diyoruz hepimiz.

arkadaşlar alternatif tıptan yararlanmak isterseniz sizlere tavsiyede bulunabilirim benimde vardı aynı hastalığım ama şimdi rabbme çok şükür geçti kullandığım bitkilerle arkadaşımında aynı hastalığı vardı 5 yıllık evliydi çocuğu olmuyodu bitkileri 15 gun kullandı doktorlar bile şaşkınlıkla karşıladılar şimdi 7 aylık hamile bebişimizde kız olcak çok şükürrr allah hepinize acil şifalar versin

bulun canım bır gun allah ınsallah vermezde basımıza gelırse evlenınce bır umut olur

ben gecen hafta doktora gıttım ve pco sendoromu oldugunu ögrendım şikayetlerım sivilcelenme tüylenme ve kıllanmaydı bırde insülin direncim azdı bır yuksek bır dusuk cıkıyordu.. doktorum bana diane 35 adında ılaç verdı.bu ılacın yan etkılerı oldugunu ögrendım fakat zararlı olsa yazmaz dıe dusunuyorum ama bılemıyorum.ınternette okuduklarımdan soyluyorum bu yan etkılerı.doktorum bu ılacı adetın ılk gunu ıcmeye baslamamı ve 7 gun ara vermemı soyledı o arada adet olacakmısın ve tuylenme problemım kılo alma problemım azalacakmıs.tavsılerı olanlar varmı bu durumda olan arkadaslar.

canım kilo sorununda varmı?
Bende de tüylenme ve sivilce var fakat adet düzensizliği ve kilo sorunum yok.
Aksine zayıf olduğumu söylerler...

canım kilo sorununda varmı?
Bende de tüylenme ve sivilce var fakat adet düzensizliği ve kilo sorunum yok.
Aksine zayıf olduğumu söylerler...

canım kılo alımım oldu ama göbek bolgesınden cogunlukla ve bu rahatsızlıkta gobek bolgesınden kılo alımı oluyormus.bıde bende troıd var yavas calısan dan halıyle kılo alımı da oluyo.tuylenme ve sıvılcelenme var.

arkadaşlar yazdıklarınızın okudum. bende 5 yıldır pcosluyum 1 yıllık evliyim
bebek hemen olmaz tedavi ile olur felan deniliyordu benim amcamda ve teyzemin kızınında çocukları olmuyordu o yüzden çok korkuyordum olmazsa diye. evleneli bir yıl olacak eylülde. deneyelim bakalım dedik olacakmı diye. adet düzwensizliğimde var. bugün sabah test yaptım geçen adetimden 4 gün geçmişti. ve iki çizgi çıktı:)çok çok ama çok mutluyum daha doktora gitmediğim için kaptırmayım kendimi diyorum ama
kaptırdım bile:) Allahım isteyen herkese nasip etsin :)

arkadaşlar yazdıklarınızın okudum. bende 5 yıldır pcosluyum 1 yıllık evliyim
bebek hemen olmaz tedavi ile olur felan deniliyordu benim amcamda ve teyzemin kızınında çocukları olmuyordu o yüzden çok korkuyordum olmazsa diye. evleneli bir yıl olacak eylülde. deneyelim bakalım dedik olacakmı diye. adet düzwensizliğimde var. bugün sabah test yaptım geçen adetimden 4 gün geçmişti. ve iki çizgi çıktı:)çok çok ama çok mutluyum daha doktora gitmediğim için kaptırmayım kendimi diyorum ama
kaptırdım bile:) Allahım isteyen herkese nasip etsin :)

allah mutlu etsın hep canım

arkadaslar sakin olun biraz :hulya:
ben de pkoyum. evlendikten 3 yil sonra bebek sahibi olmaya karar verdik esimle. 2 ay korunmadik ve ben ilk defa jinekoloja gittim o donem. dr bana pko oldugumu soyledi ve eger zaman kaybetmek istemiyoruz diyosaniz bir dahaki adetinde gel tuplerine bakalim dedi. ben bir dahaki adeti olmadim cunku hamile kaldim kendiliginden. bu hastalik sonradan olan bir sey degilmis. yani 1 sene pko oldum sonra gecti diye bir sey yokmus. dogustan gelen bir sey ve omur boyu bizimle maalesef. hastaligin dusmani kilo. ben hic adet duzensiziligi, killanma, sivilcelenme yasamadim. bu yuzden cok gec ogrendim pko oldugumu. belki kontrol amacli gitmesem dr ye ogrenemicektim bile. cunku hamilelik oncesi bayaa zayiftim. gerci herkeste ayni seyretmeyebilir saniyorum hastalik.
tek olumlu tarafinin gec menopoz oldugunu soyledi doktorum :1:
ilerde seker hastasi olma riski olan bi hastalik bu maalesef. kesinlikle kilolu olmicaksin dedi. ayrica rahim kalinlasmasi da yapabiliyomus ki ben de dogumdan sonra oldu rahim kalinlasmasi. onun icin de kurtaj oldum.
benim bildiklerim bu. yani arkadaslar ben pkoyum cocugum olmaz demeyin. ben tedavisiz kendiliginden hamile kaldim pko oldugumu ogrendigimin 18. gunu hamile oldugumu ogrendim.

gerçekten moral oldu bu yazın inş isteyen herkes ve bende senin gibi hamiş oluruz.allah büyük...

değerli arkadaşlar sitede yeniyim ilgili arkadaşa geçmiş olsun diliyorum aynı sorun bendede geçen ay çıktı polistik over olduğumu öğrendim doktor yasmin ve hormon hapı verdi 15 gündür kullanmaktayım fakat kafam karışık 6 ay kullanacaksın sonra durumuna bakıcaz dedi doktorum sizlere birkaç sorum var hiç doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalan oldumu ayrıca hamileliği öğrenmenin daha kısayani 1-2 gün içinde öğrenmenin yolu yokmu hadi ben bu ilacı kullanırken olduya hamile kaldım ama bilmiyorum çocuğa zararı olurmu sorular biraz anlamsız gibi ama lütfen cevap verin çocuk için en ideal bir durumdu yaza dünyaya getirmek istiyordum mesleğimden dolayı neyse cevap verirseniz çok sevinirim

merhebe arkdslar bende sıtede yenıyım ve pko luyum 7 yıldır bununla ugrasyrm allah nasip ederse emeklerım bosa gtmıcek.adet göremediğim için hamıle de kalamıyrdum doktrm farlutal ile adet grmemi sağladı sonrada glusophage basladım.adetimin basından saydım 15.gününde ilişkiye grdik sizce hamile kalma olasılığım varmı kızlar??????bide eger hamile kalırsam kac günde öğrenrıım bilgisi olan varmı kac gün sonra test yapmalıyım??? daha erken aslında ama hiç cocuk sahibi olamıcagmı ve eşimin cocuk sevgisini düşünnce hemen olsun istyrm.buarada allah herkesin gönlüne göre versin....buarada bukett arkdsm evet benım dktrm aynı seyı sylemişti ömür boyu bizimle kalcak bı sendrommuş sadece etkilerini zaman zaman ilaçlarla azaltmak mümkünmüş...isteyen herkesin bebişi olsun inş...

selam bunun için 1 yıllık korunmasız birliktelik sürenizi tamammlayın anacak hala hamileleik yaşanmadı ise doktor yardımız ihtiyac olacaktır.

hocam size sorum olucak benim bugün ultrasonda polisitetik over varmış bide adetin 2. yada 3. günü hormon tahlili istedi bende adet düzensizliği çok yok yani bi kaç gün şeklinde en fazla 7 gün bende göğüs ucunda iki göğüs boşluğunda biraz ve bikaç boynumda tüylenme oldu. ben aslında kasık kısımlarımda ağrıdan gitmiştim
allahım napıcağımı bilemiyorum şu dünyada en çok istediğim şeylerden biri çocuk sahibi olabilmek ve problem olucak diye çok korkuyorum
kilo problemim fazla yok ama son 1- 1.5 yılda kilo aldım ama şehir dışında öğrencilik yaşadığım için düzensiz bi hayatım vardı boyum 170 kilom 72 yaşım 23 bana yardımcı olursanız sevinirim.kimseye belli etmiyorum ama moralim çok bozuk :2:

Back
X