Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesefki canım içmek zorundayız.çünkü rahim duvarı kalınlaşmasını dolayısıyla kanserden korunmak için bu ilaç bize gerekli.doktor evlendiğinde hemen bir doktora git.o farklı ilaçlarla tedaviye devam edecek dedi.yani diane obırakılıp busefer bebek olması için farklı şeyler denenecek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.umarım hiçbirşey denemek zorunda olmadan bebeklerimizde olur.burada haberleşelim canım olur mu?tedavilerimiz konusunda birşeyler değişirse paylaşalım.
mrhb.arkdslr bende pcos luyum ama benım dktrm bu sendromun insan vücudunda kalan bişey oldgnu syledi.geçici olarak verdiği zararları düzeltebildikeri ifade etti ben tam 8 yıldr uğrasyrm 2 yıldr evlym sırf bu hastalık yuznden evliliğimde etkilendi.çünkü ben cok stresli agresif davranmaya basladım.gecen hafta yeni bi tedaviye basladım glusophage kullanıyrm inş.. kurtulucam
benimde 10 sene kadar olcak bu hastalıkla yaşayalı.bende hiç geçmedi ve geçecenide sanımıyorum artık.bu konuda pek umutlu değilim.bende bayramdan sora evlenicem ve daha şimdiden stres bastı.aslında evliliğin tadını çıkarmak isterdim fakat hemen çocıuk için çalışcaz napalım.bide bizde gemetik bu durum galiba,erkek kardeşiminde geç oldu çocuğu.offf be evlenmeden bunları düşünüyorum.
canım gelinimiz tiroid hastası bekarlığından beri rahim kalınlaşması yumurtlama bozukluğu problemi yaşayan biri 5 yıllık evli ve doktorlar asla normal çocuk sahibi olamazsın dedi.hatta çok tanınmış dr gitti rahim kalınlaşmasından dolayı tüp bebek deneyelim sonra rahmini alalım diye teklif etti ve rabbim kendiliğnde hamile kaldı doğumuna 2 ay var.dr göre asla çocuğu olamazdı.bence asla ümidinizi kesmeyin ve bu kadar korkmayın.
selam ilacınızı kullanın ilk kutuda değil sonrakilerde bir rahatlama hissedeceksiniz. kıllanma sorununda mevcut olanlara bir etki göstermez yeni oluşumları durudurur. arkadaşların da dediği gibi pco bir yaşam tarzıdır ve gerekli yaşamsal önelmler sizi mutsuzluktan uzaklaştırır.
arkadaşlar alternatif tıptan yararlanmak isterseniz sizlere tavsiyede bulunabilirim benimde vardı aynı hastalığım ama şimdi rabbme çok şükür geçti kullandığım bitkilerle arkadaşımında aynı hastalığı vardı 5 yıllık evliydi çocuğu olmuyodu bitkileri 15 gun kullandı doktorlar bile şaşkınlıkla karşıladılar şimdi 7 aylık hamile bebişimizde kız olcak çok şükürrr allah hepinize acil şifalar versin
ben gecen hafta doktora gıttım ve pco sendoromu oldugunu ögrendım şikayetlerım sivilcelenme tüylenme ve kıllanmaydı bırde insülin direncim azdı bır yuksek bır dusuk cıkıyordu.. doktorum bana diane 35 adında ılaç verdı.bu ılacın yan etkılerı oldugunu ögrendım fakat zararlı olsa yazmaz dıe dusunuyorum ama bılemıyorum.ınternette okuduklarımdan soyluyorum bu yan etkılerı.doktorum bu ılacı adetın ılk gunu ıcmeye baslamamı ve 7 gun ara vermemı soyledı o arada adet olacakmısın ve tuylenme problemım kılo alma problemım azalacakmıs.tavsılerı olanlar varmı bu durumda olan arkadaslar.
canım kilo sorununda varmı?
Bende de tüylenme ve sivilce var fakat adet düzensizliği ve kilo sorunum yok.
Aksine zayıf olduğumu söylerler...
arkadaşlar yazdıklarınızın okudum. bende 5 yıldır pcosluyum 1 yıllık evliyim
bebek hemen olmaz tedavi ile olur felan deniliyordu benim amcamda ve teyzemin kızınında çocukları olmuyordu o yüzden çok korkuyordum olmazsa diye. evleneli bir yıl olacak eylülde. deneyelim bakalım dedik olacakmı diye. adet düzwensizliğimde var. bugün sabah test yaptım geçen adetimden 4 gün geçmişti. ve iki çizgi çıktı:)çok çok ama çok mutluyum daha doktora gitmediğim için kaptırmayım kendimi diyorum ama
kaptırdım bile:) Allahım isteyen herkese nasip etsin :)
arkadaslar sakin olun biraz :hulya:
ben de pkoyum. evlendikten 3 yil sonra bebek sahibi olmaya karar verdik esimle. 2 ay korunmadik ve ben ilk defa jinekoloja gittim o donem. dr bana pko oldugumu soyledi ve eger zaman kaybetmek istemiyoruz diyosaniz bir dahaki adetinde gel tuplerine bakalim dedi. ben bir dahaki adeti olmadim cunku hamile kaldim kendiliginden. bu hastalik sonradan olan bir sey degilmis. yani 1 sene pko oldum sonra gecti diye bir sey yokmus. dogustan gelen bir sey ve omur boyu bizimle maalesef. hastaligin dusmani kilo. ben hic adet duzensiziligi, killanma, sivilcelenme yasamadim. bu yuzden cok gec ogrendim pko oldugumu. belki kontrol amacli gitmesem dr ye ogrenemicektim bile. cunku hamilelik oncesi bayaa zayiftim. gerci herkeste ayni seyretmeyebilir saniyorum hastalik.
tek olumlu tarafinin gec menopoz oldugunu soyledi doktorum
ilerde seker hastasi olma riski olan bi hastalik bu maalesef. kesinlikle kilolu olmicaksin dedi. ayrica rahim kalinlasmasi da yapabiliyomus ki ben de dogumdan sonra oldu rahim kalinlasmasi. onun icin de kurtaj oldum.
benim bildiklerim bu. yani arkadaslar ben pkoyum cocugum olmaz demeyin. ben tedavisiz kendiliginden hamile kaldim pko oldugumu ogrendigimin 18. gunu hamile oldugumu ogrendim.
selam bunun için 1 yıllık korunmasız birliktelik sürenizi tamammlayın anacak hala hamileleik yaşanmadı ise doktor yardımız ihtiyac olacaktır.