polistik over

Busraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
13
8
6
Merhaba arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim ve bana polistik over teşhisikonuldu tedavi bi türlü olumlu sonuçlanmadı bende bıraktım.tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum benim gibi polistik over olup tüp bebek sayesinde gebe kalan varmı ? psikolojim çok bozuk ve kilo alıyorum durmadan boyum 160 kilom 60 fazla kilodan dolayımı çocuğum olmmuyor ..

Merhaba arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim ve bana polistik over teşhisikonuldu tedavi bi türlü olumlu sonuçlanmadı bende bıraktım.tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum benim gibi polistik over olup tüp bebek sayesinde gebe kalan varmı ? psikolojim çok bozuk ve kilo alıyorum durmadan boyum 160 kilom 60 fazla kilodan dolayımı çocuğum olmmuyor ..

tüp bebekten once regl gününden önce iyi bir doktora git regl 3.günü ilaç tedavine başlasın yada aşılamaya başlar en azından denemiş olursun vakit kaybetmeyin zamanınız var ve yeni evlenmişken çabucak olur insallah

tüp bebekten once regl gününden önce iyi bir doktora git regl 3.günü ilaç tedavine başlasın yada aşılamaya başlar en azından denemiş olursun vakit kaybetmeyin zamanınız var ve yeni evlenmişken çabucak olur insallah
aynen öyle yapıcam tatlım nisanda gitmeyi düşünüyorum ve diyet yapıyorum kilo verip tedaviye hazırolmak için glukofen diye bi ilaçta kullanıyorum rabbimhepimizin yardımcısı olsun

canım iyi bir doktor secersen tüp bebege gerek yok tüp bebek tesavisinde uygulanan ilaçlar la tedavi oluyosun zatwen bende var pko insülin direnci ni dengede tutman lazım ve sırf pko için kulanılan ınfolıc combi var tedavisinde kullanlıo suan bestane ilaç içiorum bence ilk önce tedavi ol tedavi olunca bebişlede gelir zatwn:anne:

Back
X