arakadaşlar mrb ben yaklaşık 5,5 yıılık evliyim 4 yıl falan bebebk istemedim korunmayı bıraktıktan sonra 5 ay sonra normel hamile kaldım. hamile kalmadan önce hiç doktora gitmedim. hamile olduğumu öğrenince gittim 2 aylıkkken bebeğin kalp atışları durmuş tıp dilinde düşük deniyormuş düşük yapalı 1 sene olacak bebeşim olmadı kilo da aldım malesef ama vermeye başladım 5 kilo verdim. 3 ay önce doktora gitiim büyük bir sorunun yok dedi kilo ver dedi o zaman o piko hormanıma bakmamıştı overin yüksek çıktı dedi bu ay bana klomen diye bir ilaç verdi acaba bebebişim olurmu yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar ben de pko luyum senelerdir.adet düzensizliklerim vardı 5 ayda bir 3 ayda bir vs.sonra da 3 sene önce bir de gizli seker cıktı bu arada asırı kilo da vardı.2 bucuk sene gizli şeker tedavisi gordum ve şeker doktoru bana bugüne kadar doğum kontrol hapı ile pko ve şeker tedavi edilmez sen hiç yumurtlamamaışsın demişti.sonra ben kilo verdim ama cok veremedim seker tedavisiyle adetlerim her ay düzene girdi en fazla 2 aya sarkıyordu.ben de bebeğim olmaz diye cok endişe ediyordum sonra kendiliğinden hamile kalmışım hatta çok şaşırdık eşimle şimdi 7 aylık hamileyim hala cok kiloluyum ama Allah veriyor.Başka pkolu bir arkadaım da 1 aylık hamile.Yani bu konuda uzman bir dr bulun ve şeker vb var mı baktırın tek başına pko kısırlık yapmıyor ama yine de tabi ki de zora sokuyormuş.İnşaallah ikinizinin de sorunu cok ciddi degildir.moralinizi bozmayın... Allah zamanı gelince supriz yapıyormuş size de oyle olur inş.
Arkadaslar bende 4 yıldır kurundum bu sene karar verdim ama bir senedir tahliller sunlar bunlar,polistik over cıktı önce kan testlerinden sonrada troid cıktı en önemlisi ooo pkoyu çok önemsemeyin ben klomen vb ilaç bile almadım. Toid hormonları normale döndü ve suan 5 haftalık gebeyimm... Risk var düşük riski ama olumlu düşünmek lazım sürekliii... Darısı basınıza... İnsallah sonuna kadar gidebilirim...
amin insallah hepimizin sonunu sağlıkla görmeyi nasip etsin rabbim... Çok heyecanlı aynı zamanda tedirginim doğal olarak insallah allah utandırmasın yüzümüz güler...benimde guatr yüzünden ilk 12 hafta düşük tehlikem vardı. dikkat ettim. hafif ürüyüşler yaptım kısa süreli ev işi falan yapmadım tabi. eşim halletti herşeyi sağolsun. şimdi 22. haftadayız. iyi düşünmek lazım herzamanç allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin...
amin insallah hepimizin sonunu sağlıkla görmeyi nasip etsin rabbim... Çok heyecanlı aynı zamanda tedirginim doğal olarak insallah allah utandırmasın yüzümüz güler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?