- 12 Kasım 2014
- 29
- 46
- 23
- 35
- Konu Sahibi irem18ekim
-
korkulacak bir şey yok zaten anestezi verdikler için hiç bir şey hissetmiyorsun rahat ol benim kadar kimse korkak değildir .basit br işlemAllah yardımcın olsun arkadasım İnşallah muradına erersin.. Ben 5 kez aşılama oldum şimdi tüp için iğne kullanıyorum..
Pco var bende de.. Yumurtalar büyümedi ilkinde 2 ay ara verdik şimdi büyümeye başlamışlar hayırlısı olsun bekliyorum ben de.. Az önce anestezi uzmanı ile görüştük uyutup tolayacaklar yumurtaları ben de ondan korkuyorum
inşAllah hayırlı haberlerini burada duyarız :) ben de 1.5 yıllık evliyim bizde cumartesi iğne ile başladık çarşamba günü kontrole gideceğiz inşAllah. sizin rahatsızlığınız nedir. nereye yaptırdınız tüp bebeği birde. korkulacak bişey oluyor mu ben çok korkuyorummerhaba arkadaşlar,
bende 1,5 yıllık evliyim.Evliliğimizin ilk gününden beri çocuk sahibi olmayı istedik ama rabbim nasip etmedi.Bir kere aşılama denedik olmadı.Uzun bir ilaç tedavisinden sonra tüp bebeğe karaverdik,zaman kaybetmeyelim dedik neticede zamanla yarışıyoruz.Ekimde tüp bebek tedavisine başladık.İğneler,haplar derken yumurta toplama kısmıne geldik.On dört adet yumurtam alındı.Doktor bu işlemden sonra günlük yaşatına devam edebilirsin dedi ama benim çok fazla sancılarım oldu yaklaşık 1 hafta çok fena idi.Bu nedenle transferimi erteledik hem vucudum dinlesin dedik hemde dondurulmuş emriyo daha iyi oluyor dediler. 3 tane emriyo dondurdular yüksek kalitede denildi.Yaştan ötürü 1 tane transfer oldu 22.11.2014 de. 3 gün rapor aldım çalışıyorum diye,araya haftasonuda girdi 5 gün istirahat ettim.İlk 3 gün yattım ara ara kalktım,4 ile 5. gün de de hiç yatmadım.Transferden il 3 günü kasık agrılarım oldu ara ara. Bugün tranferimin (transferin ilk günü sayılmıyor imiş) kanamam yok çok şükür göğüslerim agrıyor oda ilaçlardan,hafif akıntım var.Tranferin 6.günü hcg kan testi yaptırdım negatif çıktı moralim çok bozuldu.Doktoru aradım negatif çıktı dedim tutmadı galiba dedim.Tüp bebeklerde 12 günü beklemek zorundasınız dedi.Şimdi kan testi yapacağım günü bekliyorum 04.12.2014 .Erken test yaptırarak moralimi bozdum,strese girdim,sıkıntı yaptım kendime.Üzülüyorum ,tabi rabbim ol dedikten sonra nasibimizde de varsa ise nasip olsun.Herkeze nasip olur inşallahh.Sonucu aldığımda paylaşıcam sizlerle.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,hepimizn gönlüne göre versin..Dualarınızı esirgemeyin.
merhaba ahyırlı olsun tedavin .korkulacak hiçirşey yok çok basit işlemler yumurata toplama aneztesi ile yapılıyor hiç bir şey anlamıyorsun transfer de kısa bir işlem ağrın sızın falan olmmuyor.arada hafif ağrılar oluyor ama anne olabilmek için bu kadarcık ağrılara katlanıcazinşAllah hayırlı haberlerini burada duyarız :) ben de 1.5 yıllık evliyim bizde cumartesi iğne ile başladık çarşamba günü kontrole gideceğiz inşAllah. sizin rahatsızlığınız nedir. nereye yaptırdınız tüp bebeği birde. korkulacak bişey oluyor mu ben çok korkuyorum
Allah razı olsun :) inşAllah Rabbim bütün isteyenlerle birlikte bana da nasip edermerhaba ahyırlı olsun tedavin .korkulacak hiçirşey yok çok basit işlemler yumurata toplama aneztesi ile yapılıyor hiç bir şey anlamıyorsun transfer de kısa bir işlem ağrın sızın falan olmmuyor.arada hafif ağrılar oluyor ama anne olabilmek için bu kadarcık ağrılara katlanıcaz
Ayy çok sevindim rahatladim inşallah herkesin öyle rahat olur şu anda bende doktoru bekliyorum igneye baslicazAllah herkesin yüzünü güldürsün İnşallah
Bugün yumurtalar toplandı benim anestezi ile..
Hiçbirşey hatırlamıyorum :)
Uyandığımda kasıklarımda ağrı vardı korkulacak birşey yokmuş gayet rahat oldu ama biraz ağrı oluyor o da normal.
10 tane yumurta toplandı eğer herşey yolunda giderse Cuma transfer var Rabbim herkese nasip etsin hayırlı zamanda..
Hayırlı olsun tedavin arkadaşım hangi iğneleri kullanacaksın?Ayy çok sevindim rahatladim inşallah herkesin öyle rahat olur şu anda bende doktoru bekliyorum igneye baslicaz
Hayırlı olsun tedavin arkadaşım hangi iğneleri kullanacaksın?
Ben kendim yaptım hepsini :)
Korkacak birşey yok yumurta toplama işleminde inan bana uyuduğun için hiç birşey hissetmiyorsun:)
Uyumam saniyeler sürdü en son adamın görüşürüz dediğini hatırlıyorum :)
Teşekkür ederim ayrıca Allah herkesin gönlüne göre versinHayırlı olsun tedavin arkadaşım hangi iğneleri kullanacaksın?
Ben kendim yaptım hepsini :)
Korkacak birşey yok yumurta toplama işleminde inan bana uyuduğun için hiç birşey hissetmiyorsun:)
Uyumam saniyeler sürdü en son adamın görüşürüz dediğini hatırlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?