Polistikoverle yeni yanıştım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bayt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bayt

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
18
2
6
31
Polistikover oldğumu öğrendim duplasyon ilacını verdi doktor iki doktorun fikrini aldım biri hemen tedaviye başlamamız gerektiğini diğeri ise 6 ay bu ilacı kullanarak denememizi söyledi sizce ne yapmalıyım benimle aynı durumu yaşayan var mı hemen tedaviye başlamamlımıyım yoksa bu ilacı kullanarak beklememlimym

Yıllardır yoğun polikistikoverliyim. Yaş ve çocuk düşünüp düşünmediğinize bağlı tedaviye başlamak yada ilaçla 6 ay geçirmek. Vakit kaybetmek istemiyorsanız hemen başlayın tamamen geçmez zaten hastalıktan ziyade bi sendrom

Sizin bebeğiniz oldu mu peki polistikoverlik sürecinde nasıl bir yol ilerlerdiniz
Bekarken anca doğum kontrol ilaçları filan verdiler evlenince duphaston ve yumurta büyütücü ilaçlar. Hiç biri pekte işe yaramadı dediğim gibi bendeki yoğundu. En sonunda tüp bebek yaptırdım şuan tüp bebekle hamileyim nasipse

Merhaba bugün doktora gittim adet olunca gel demişti devlet hastanesi olunca doktor seminerdeymiş sekreteri rahim filmi için bi ilaç yazdı exem adında 125€ fiyatı belirli bayiler satıyormuş polistikover demelerine rağmen hemen rahim test falan normal seyler mi bilemedem benimle aynı sorunu yaşayan birileri var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…