• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Politik davranmak

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Yaklaşık 1 yıldır isyerinden cok sevdiğim bir arkadaşım var. Iyi anlaşırız.

Dün bi olay yaşandı. Iş ortamında 3. Bi kişi beni yaptığım hata ile dalga geçti bu yakin dediğim arkadasim ise onunla birkikte güldü ve uzattı konuyu. Ben beklerim ki benim tarafimda olsun konuyu kapatsjn. Ben oyle yapiyorum cunkunkkmseye laf soyletmem bi ortamda

Bu konudan rahatsizmoldugumu söylemeli miyim yokmuş gibi mi davransam. Politik olmayı hiç basaramiyorum. Hemen sinirim yansiyo yuzume

Boyle seylerin soylenmesine gerek var mi? Iyi arkadas olsa ,rahatsiz olucaginizi bilmesi lazim.Bundan sonraki davranislarina dikkat edin ,ayni sekilde devam ederse, siz onun iyi arkadasi olamamissiniz demektir.Benim hayatimda da boyle biri vardi.Fark ettigim anda mesafe koydum .Insanlarin icinde kucuk dustugunde destek oldugum insan , megerse baska turlu bir kisilikteymis.

Bende bi an sordum kendime demekki o beni yakın da görmüyor buda üzücü hesap sormaya gerek yok o zaman
Boyle seylerin soylenmesine gerek var mi? Iyi arkadas olsa ,rahatsiz olucaginizi bilmesi lazim.Bundan sonraki davranislarina dikkat edin ,ayni sekilde devam ederse, siz onun iyi arkadasi olamamissiniz demektir.Benim hayatimda da boyle biri vardi.Fark ettigim anda mesafe koydum .Insanlarin icinde kucuk dustugunde destek oldugum insan , megerse baska turlu bir kisilikteymis.

bu zamanda öyle olmak yarıyor ama sen yine de iyi insan ol.

eden kendine eder. :KK200:

Bende bi an sordum kendime demekki o beni yakın da görmüyor buda üzücü hesap sormaya gerek yok o zaman
Ben bir insana deger veriyorsam , ona bunu hissettiririm.Bazen yaptigimiz en buyuk hata, herkesi kendimiz gibi bilmek degil mi?

Size yanlış yapanlara tolerans göstermeyin bence, arkadaşınıza bu durumdan hoşnutsuz olduğunuzu belirtin

Mesaj attım bakalım
Çünkü çok üzülmüştüm başkalarıyla bir olup gulmesine. Bitecekse de bitsin arkadaslik

Ben olsam konuşurdum hesabını sorardım. Belki de sizin düşündüğünüz kadar yakın arkadaş değildir.

İş arkadaşları sıradan arkadaşlığa benzemez. Nadir gerçek arkadaş çıkar.
Bu yüzden iş arkadaşlarına karşı daha temkinli olmakta fayda var.

Back
X