- Emoji Skoru
- 7.343
- Puanlar
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazi tipler var ki, derdimi anlatayim derken birden kendini onun gorumcesinin kayninin kuzenini dinlerken buluyosun : )) noluyo be dedigim cok olmustur icimdenÖylesine öyle yapacaksın zaten. Benimki kendi derdi oldumuydu dert ortağı, başkasının derdi oldumuydu kayıplarda. Nasıl oldu da bunu yıllarca fark edemedim diye kendime kızmış, içime kapanmıştım o dönem. Zaten depresyondaydım. İyi koymuştu. Şimdilerde o riske hiç girmiyorum.
bazi tipler var ki, derdimi anlatayim derken birden kendini onun gorumcesinin kayninin kuzenini dinlerken buluyosun : )) noluyo be dedigim cok olmustur icimden
İyide benim maddi manevi bir sıkıntım yokki . Onlar mutsuzken evime aldım yediler içtiler , ne yargıladım ne küçümsedim yanlarında oldum . Öğünmedim ben elimdekilerle yetiniyorum demedim , dinledim anlamaya uğraştım ,i ş bulmaya çalıştım , hatta gece 1 de evime gelen oldu kapımı açtım , ailesiyle kavga eden oldu sorun sendemi demedim , yapıcı olmaya uğraştım , iyiki bi işsiz kaldım keyfim yok , mutluyuz aşağı mutluyuz yukarı.bnm bi arkadasim vardi, o kadar cok mizik vizik gezerdi ki, artik yilmistim.. degil sorun paylasmak, nasilsin demeye cekiniyodum, o kadar cok sikayetciydi ki hersey ama herseyden! calisiyodum ve surekli msj yazamiyodum, paso msj atiyodu (hep mutsuz ve isyankar), yemin ederim bi kez gelen msj soyleydi 'cok cisim geldi, tuvalete gidemedim' !! :)) hala sinirden gulerim.. gel de bunla kaynas, bsyler paylas.. onun bu triplerine karsin da ben cok mutlu bi insan gibi kaliyodum yaninda.. bana surekli sorunum varmis yada olmaliymis gbi davraniyodu.. ben de sorun etmedigimi, sorun olmadgni vurguluyodum artik.. onun istedigi benim de melankolik ve depresif takilmamdi.. bense o depresyon stayle gezmesin diye hep iyi seyler soylerdim ona kendi skntilariyla ilgili..baktim olmuyo, samimiyeti normal arkadasliga cevirdim..
bi de boyle bi ornek var iste..
arkadasim bu dedikleriniz dogru olabilir, yalniz ben baska bi tip ornegi verdim, size muhalefet bi cikis degildi..İ
İyide benim maddi manevi bir sıkıntım yokki . Onlar mutsuzken evime aldım yediler içtiler , ne yargıladım ne küçümsedim yanlarında oldum . Öğünmedim ben elimdekilerle yetiniyorum demedim , dinledim anlamaya uğraştım ,i ş bulmaya çalıştım , hatta gece 1 de evime gelen oldu kapımı açtım , ailesiyle kavga eden oldu sorun sendemi demedim , yapıcı olmaya uğraştım , iyiki bi işsiz kaldım keyfim yok , mutluyuz aşağı mutluyuz yukarı.
arkadasim bu dedikleriniz dogru olabilir, yalniz ben baska bi tip ornegi verdim, size muhalefet bi cikis degildi..
dedikleriniz icin de sunu diyebilirim, siz oyle davrandiniz guzel ama karsinizdakiler vakti gelince sizin gibi davranmiyosa yapacaginiz bsy yok.. samimiyeti kesersiniz olur biter.. ha insan uzulmez mi, tabiki uzulur ama bu kadar takilip kendinizi hirpalamayin.. zaten is insanlara yaptiklarimizin karsiliginda gorduklerimize kalsa, ohoooo : )[/QUOT kestim ama sindirmesi zmn alıyor , bundan sonra kimseye zerre kadar iyilik yapmam zerre kadar anlayış göstermem düşen görürsem bi tepikte ben atıcam ( gerçi yapamamda kötü olmayı öğrenmeye çalışıyorum )
O kadar mutsuzum ki, benim mutsuzluğum herkese yeter.Eskiden arkadaşlar dertleşirdi , insanlar mutsuz , sorunlu , yanlış kararlar almış , yada başarısız olma hakkına sahipti . Bunlar o kişiyi acayip , sorunlu yapmazdı . Şimdi herkes mutlu öyleki o ben da mutluyum o ben daha , dahaa dahaa .. Kimsede sorun vs. Yok . Herkes memnun mutlu iyi . Hayır pskytrlerin önündeki kuyruk uzaydan .. Kimse sorunlu gözükmek istemiyor . Kimse paylaşmıyor paylaşan suçlanıyor . Burada bile rumuzla ? Hergün daha fazla yapmacıklaşan daha yanlızlaşan insanlar .. En yakın arkadaşımı dahi bu yüzden görmek istemiyorum ! Neden herkes artık bunu yapıyor /: herkes başarmış mutluyu oynuyor ! Artık hasta olucam bu toplum pskljısinden .