Polyanna tecavze urarsa ne der?

hayır bu yazıya gülenleri ve beğenenleri napacağız.
şunu okurken tüylerim diken diken oldu. değil eğlenmek.
aay kıslar nerden bulursunuzz böle seylerıı anneme okudum cok güldüüüüüüü

sunu okudumda :S
şok yaşadım anne gülmüş
benim annem beni ne diyorsun sen terbiyesiz diye dalardı heralde :S

bu konuya gülelim diye mi paylaşıldı yada eski konu neden hortladı ki,burda okumadım daha önce okumuştum ve bunu yazan kişi ne düşünerek ne akla hizmet ve hangi psikolojiyle yazdı ki demiştim.

komiklikten öte içinde her türlü kötülük var

1- Şükürler olsun... Arkamdan girmedi.

2- İyi ki spermlerin hepsini yutmamışım, DNA testinde lazım olur.

3- İyi ki orgazm olmadım, sonra adım kötü kıza çıkardı.

4- Küçüktü işte... Evet evet küçüktü... Bir şey hissetmedim bile.

5- Kızlığımı kime vereceğim stresinden kurtuldum
.
6- Böylece bu ihtiyacımı da gidermiş oldum. Sonuçta yemek, içmek gibi doğal birşey bu.

7- Çoraplarımı, ayakkabılarımı, üstelik bluzumu çıkarmadı üzerimden, bir de giyinmekle uğraşmayacağım en azından.

8- Bir gün olsun rol yapmadan sevişmiş oldum, olduğum gibi oldum, üzülmem değil sevinmem gerek.

9- Birini mutlu etmek ne güzel bir duygu.

10- Teşekkür ederim size amcacığım. Tecavüze uğramış insanların neler hissettiklerini daha iyi anlamama yardımcı oldunuz. Binlerce teşekkür size...

11- Neyse ki teker teker geldiler.

12- Neyse ki zevk alabildim. Ya bir de iktidarsız olsaydı!

13- Cana geleceğine mala gelsin.

14- Tecavüz etmedi ki, ben verdim.

15- Böylece başka birine tecavüz etmez daha. Ne güzel, tanımadığım bir mağduru kurtardım.

16- Oh be, ciğerlerim ferahladı valla

17- Allahtan ilk değil...

18- Ömrü boyunca bu deneyimi yaşayamayacak insanlar da var, yazık.

19- İyiki dün ağda yapmışım, yoksa rezil olacaktım adamcağıza.
bu ne iğrenç ve korkunç bir yazı!

Burası mizahi Paylaşım alanı.
Bdv gibi bir alan değil ki, güncel olma zorunluluğu olsun ya da hortlatma sorunu olsun...
Dolayısıyla Gözüme çarpan böylesi bir konuda dehşete düşüp fikir beyan etmem normal.

ay komik tamam ama
bunun şakası olmaz ki çok feci bir durum yani
kızmayın lütfen haksız mıyım insanların psikolojisi yerle bir oluyor..

aay kıslar nerden bulursunuzz böle seylerıı anneme okudum cok güldüüüüüüü

sunu okudumda :S
şok yaşadım anne gülmüş
benim annem beni ne diyorsun sen terbiyesiz diye dalardı heralde :S

bu konuya gülelim diye mi paylaşıldı yada eski konu neden hortladı ki,burda okumadım daha önce okumuştum ve bunu yazan kişi ne düşünerek ne akla hizmet ve hangi psikolojiyle yazdı ki demiştim.

komiklikten öte içinde her türlü kötülük var

bu ne iğrenç ve korkunç bir yazı!

kokuşmuş beyinlerin espiri tarzımı bu:KK12:

Burası mizahi Paylaşım alanı.
Bdv gibi bir alan değil ki, güncel olma zorunluluğu olsun ya da hortlatma sorunu olsun...
Dolayısıyla Gözüme çarpan böylesi bir konuda dehşete düşüp fikir beyan etmem normal.

bunları yeni gördüm..
bence de çok haklısınız kızlar :KK51::KK51:

1- Şükürler olsun... Arkamdan girmedi.

2- İyi ki spermlerin hepsini yutmamışım, DNA testinde lazım olur.

3- İyi ki orgazm olmadım, sonra adım kötü kıza çıkardı.

4- Küçüktü işte... Evet evet küçüktü... Bir şey hissetmedim bile.

5- Kızlığımı kime vereceğim stresinden kurtuldum
.
6- Böylece bu ihtiyacımı da gidermiş oldum. Sonuçta yemek, içmek gibi doğal birşey bu.

7- Çoraplarımı, ayakkabılarımı, üstelik bluzumu çıkarmadı üzerimden, bir de giyinmekle uğraşmayacağım en azından.

8- Bir gün olsun rol yapmadan sevişmiş oldum, olduğum gibi oldum, üzülmem değil sevinmem gerek.

9- Birini mutlu etmek ne güzel bir duygu.

10- Teşekkür ederim size amcacığım. Tecavüze uğramış insanların neler hissettiklerini daha iyi anlamama yardımcı oldunuz. Binlerce teşekkür size...

11- Neyse ki teker teker geldiler.

12- Neyse ki zevk alabildim. Ya bir de iktidarsız olsaydı!

13- Cana geleceğine mala gelsin.

14- Tecavüz etmedi ki, ben verdim.

15- Böylece başka birine tecavüz etmez daha. Ne güzel, tanımadığım bir mağduru kurtardım.

16- Oh be, ciğerlerim ferahladı valla

17- Allahtan ilk değil...

18- Ömrü boyunca bu deneyimi yaşayamayacak insanlar da var, yazık.

19- İyiki dün ağda yapmışım, yoksa rezil olacaktım adamcağıza.
Bravo kk da ilk defa böyle iğrenç ötesi bi paylasim okudum

Birini mutlu etmek ne güzel bir duygu.
Cana geleceğine mala gelsin.
- Teşekkür ederim size amcacığım. Tecavüze uğramış insanların neler hissettiklerini daha iyi anlamama yardımcı oldunuz. Binlerce teşekkür size...
- Ömrü boyunca bu deneyimi yaşayamayacak insanlar da var, yazık.
İyiki dün ağda yapmışım, yoksa rezil olacaktım adamcağıza.
Kızlığımı kime vereceğim stresinden kurtuldum
şu seçtiklerime bakın.
kadınlar bunu nasıl komik bulur ve güler,beğenir buna inanamıyorum

Birini mutlu etmek ne güzel bir duygu.
Cana geleceğine mala gelsin.
- Teşekkür ederim size amcacığım. Tecavüze uğramış insanların neler hissettiklerini daha iyi anlamama yardımcı oldunuz. Binlerce teşekkür size...
- Ömrü boyunca bu deneyimi yaşayamayacak insanlar da var, yazık.
İyiki dün ağda yapmışım, yoksa rezil olacaktım adamcağıza.
Kızlığımı kime vereceğim stresinden kurtuldum
şu seçtiklerime bakın.
kadınlar bunu nasıl komik bulur ve güler,beğenir buna inanamıyorum
Neyse ki Teker teker geldiler.
Şükürler olsun arkamdan girmedi.
Neyse ki spermlerin hepsini yutmadım.
İğrenç iğrenç..,

Komik kısmına katılmıyorum heleki bazı sözler gerçekten rezalet ve övgü dolu bunu bir sapık okusa zaten normal değil iyiden kendini bir şey sanıp herşeyi yapabilir

Sakıncalı bir yazı bence
açıkçası sözümü yumuşatmak için dedim...sonuçta paylaşan kişi de utanmıştır eminim bunları düşünse
pişman olacağına eminim

@HayyaL tatlim konuyu formda dolaşırken gördüm ve tikladim ilk sayfa açıldı daha öncesi bu saçmalığı okuduğum için yazının içeriğini de biliyordum kizdim hem paylaşan arkadaşa hem ayyy ne güzelmiş diyenlere o yüzden eski konu hortlamasaydi dedim arka sayfalarda kalıp gitseydi benim gibi diğer kızlarda tepki gösterdiler en azından gormezdik anlamında dedim canım sen yada başkası kimin yazdığını görmeden tabiki fikir beyan edilecek bende fikrimi yorumumu yazdım doğal olarak sadece konu içeriğine kizdim o kadar.

@HayyaL tatlim konuyu formda dolaşırken gördüm ve tikladim ilk sayfa açıldı daha öncesi bu saçmalığı okuduğum için yazının içeriğini de biliyordum kizdim hem paylaşan arkadaşa hem ayyy ne güzelmiş diyenlere o yüzden eski konu hortlamasaydi dedim arka sayfalarda kalıp gitseydi benim gibi diğer kızlarda tepki gösterdiler en azından gormezdik anlamında dedim canım sen yada başkası kimin yazdığını görmeden tabiki fikir beyan edilecek bende fikrimi yorumumu yazdım doğal olarak sadece konu içeriğine kizdim o kadar.
Yok sevgili matmazel, kızman son derece normal ama görünce dayanamadım konuyu yazmadan duramazdım.
Üslubum sert olmuş istemsiz. Kusura bakma. Gerilim haline girdim konudan dolayı.
Hepimiz haklıyız aslında.
Kadınların olduğu bir Platformda böylesi bir konunun olması Utanç verici.

yazı silinmeyecek !
nedenini maçası yiyen sorar !

Back
X