• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polyanna'cılık oynadınızmı hiç??

Bak lüleli ben oynuyorum şimdi.Bütün sevdiklerimden ayrıyım,çok özledim ve uzakta da olsalar yaşıyorlar ya diye mutlu oluyorum.:a015:

her ayın belli dönemleri hariç oynayabiliyorum. ama o belli günlerde insanları gırtlaklamak geliyor içimden tatlicadiarzu

ben zaten yapımdanmı ne polyanayımdır çok şeyi iyimserlikle konuşarak çözerim..aşamadıgım konullarda bile..hep iyi düşünmeye çalışırım..inan kaybetmekden çok kazanıyrm bu özelligimle..tabiki iyi niyetin kurbanıda olmuyr degilim arada..
ay canım nekadar güzel bir tarzın var.olsun varsın arada kurban olalım.sonuçta iyimser olmak güzel görüşlülük çoğunlukla mutlu ediyor.polyannayı takip edelim.a.s.

Annem geldi birkaçgün önce 5 ün kaldı gitti.Ağladı giderken, içim yandı ben ağlamadım üzülmesin diye. Çok az kaldı doyamadım diye düşünürken, ya hiç gelmeseydi diye düşündüm .5 günlüğüne de olsa geldi ya ne mutlu bana :)Ben başıma geldikçe yazacağım buraya:) Seviyorum pollyannacılık oynamayı :)

Back
X