Polytech revize

estetikops

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
36
5
1
Merhaba polytech marka revize işlemi zor ve sorunlu bir ameliyat diye bilgiler var. Bu ameliyatı olanlar bilgi paylaşabilir mi?

polytech markasının implantları diğer implantlardan farklı olarak poliüretan kaplamalı implantlar üretiyorlar böyle köpük gibi kumaş kaplı gibiydi ellediğimde daha önce bu yüzden belki revize işlemi bir tık farklı olabilir bilemedim. bildiğim kadarıyla implantın dış kabuğu ne kadar incey ve dış pürüzü ne kadar az ise o kadar vücudun kabul etmesi kolay oluyormuş bu yüzden daha nono yüzeyli implantlar ile değiştirebilirsin

Polytech in de farklı tipleri var. Mesela ben motiva çok istiyodum. Doktorum bana şunu sordu. Ne istiyosun? 1 kere ameliyat olayım bi daha olmiyim mi yoksa ben bi daha ameliyat olurum o kadar önemli değil mi? Çünkü implant pürüzsüze yakın olunca oynama kayma olasılığı da artıyor. Ben doktoruma polytech çıkarılması zormuş diye duydum dediğimde öyle bir şey yok dedi. Ben de polytech tercih ettim bi de alman markası neticede. Siz niye çıkarmak istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…