Öncelikle gögüslerin hayırlı olsun ve darısı başıma dedikten sonra yara izlerindeki sorundan da kurtulursun bi an önce. benim sana sormak istediğim acaba boyun kaç yani uzun yapılı bi fiziğin mi var bende artık kesin kararımı verdim 350 cc den aşağı istemicem ve aklımda dual plan ve kas altı zarı yöntemleri var ama TEK KORKUM BOYUMUN KISA OLMASI 1.55 54 kilo.. ya protezler benden önde giderse diye korkuyorum tamamen yapay patlıcakmış gibi bi görüntü olursa diye yoksa olabiliğinin en byüğünü istiyorum 400 e kadar çıkamam ben herhalde ama 375 cc kullanan arkdaşların yapıları nasıl acaba keşke bana 375 dual plan ya da kas altı zarı ve meme başı uygulansa... Dua yerine geçsin bu cümlem Allah'ım... Ben Ankara'da oturuyorum ailem istanbul da bütün gemileri yakıp gidip hasan fındığa ameliyat olucam sonunda sanki beni de bi o anlar gibi geliyo :S :))
Arkadaslar çok garip biliyorum ama ilk defa göğüs ölçülerimi almak için mezura aldım elime :
Göğüs altı ölçüm 76 cm
Göğüs üstü 82 cm
82-76 = 6 cm < 6,5 cm demek ki A Cup mişim
Göğüs cevrem 76 olduğu için 80 beden sütyen sayılırım ama bazı durumlarda 75te kullanabiliyorum tabii.
Kendi Cup'ınızı öğrenmek istiyorsanız bu yazı çok faydalı olacaktır bir bakın derim:
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Arzum'a bu aydinlatici yazısı için çok teşekkürler.
selamlar daha önce de yazışmıştık uzun zamandır girmediğini görünce düzeldi diye düşündüm dikiş izlerini; silikon bant gerçekten güzel sonuç veriyor ben 2 paket kullandım bıraktım sonrasın da sorun yaşamadım...benim anlamadığım 4 ay sonra neden kötüye gittiği iyileşme sürecini bayağı yaşadıktan sonra, doktorum kimdi? ne diyor peki duruma?
Silikon banti birakinca, yara izim kabarmaya ve koyulasmaya basladi. Tatilden dönünce hemen yapistirdim yine. 7/24 kullaniyorum.
Silikon bant olmadan izlerim nasil gelisirdi bilmiyorum tabii. Almadan önce arastirmistim, simdi fayda ettigini umuyorum.
Sen kac ay kullandin bantlari? Ve su an ameliyattan sonra ki kacinci ayin?
Ameliyat öncesinde almisim ölcülerimi, bugün tekrar aldim.
Ameliyat sonrasi ölcülerim;
Gögüs alti 76
Gögüs üstü 92
92-76 = 16 cm ----> Tam bir C cup'im
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin içinİnşallah daha güzelleri senin olur Bana 350 cc high yuvarlak takıldı. Çıplakken ayrık durmuyor benim, ama bu tamamen göğüs yapısıyla alakalı sanırım. Benim öncesinde de ( çok küçük olsada) göğüslerim birbirine yakındı. Ameliyat öncesi göğüs altı ölçüm 78, göğüs ucu 84 idi. ameliyat sonrası göğüs üstü ölçüm 94' e çıktı ama ödemler gidince 92 ye düştü. 2.5 ayım doldu ve şu an için bu ölçüde sabit kaldılar. Umarım bundan daha fazla da küçülmezler zira bu ölçü benim tam istediğim ve bana yakışan ölçü.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?