POMEM haksızlık şikayet ve ihbar için yardımmm

Benim çevremde de parkur sınavına hazırlık yapanlar vardı. Gittikleri spor salonlarında parkur kurulmuş bu şekilde çalıştılar acaba diğer sınava girenler de bu şekilde mi hazırlandı. Emin olun önce daha sonra da cimer e şikayet kaydı açın.

Eğer ücret karşılığında antrenman yerini diğer öğrencilere satıldığını kanıtlaya bilirseniz süreci takip eden bütün memurlar hakkında soruşturma bile açılır.
Ama önce emin olun. Normalde zaten eğitimli hocalar tarafından farklı spor salonlarında pomem parkurunun tıpatıp aynısı kurulur antrenman yapılır bu yasaldır yani. Sadece salonda hareketlerin sıralamasında değişiklik ola biliyor bazan.
Eskiden çok dikkat edilirdi şuan yolsuzluk varsa çalışın ispat edin. İspat edemezseniz sadece tekrar tekrar anlatıp sinirlerinizi harab edersiniz boşuna.

Valla elinizde somut bir kanıt yoksa hicbisey yapamazsınız.Maalsef burası Türkiye herşey oluyor

nasıl ispatlayacaksınız orda para verip çalışan olduğunu
kazanan evet verdim mi diyecek

Benim bildiğim aynı parkurları kurup çalıştıran yerler antreman kurslarına katılıp hazırlanan bir sürü genç var acaba siz bunla mı karıştırıyorsunuz ilk emin olun yoksa boşa çocuk kendini yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…