2 saatte bir emzirmeniz gerekiyor.. Sütünün azalması stresten olabilir. Benim öyle olmuştu. Azdı zaten, stresle iyice azaldı.Merhaba hem emziriyorm hemde pompayla süt cekiyorum 1 ay oldu doğum yapalı sütüm ilk bi hafta çok iyiydi sonrasında stresli bi sürece girdi hayatım ve goguslerim küçüldü sütüm azaldı bnde hem emzirmeye çalışıp hemde pompayla çekmeye karar verdim fakat ilerleyen zamanda pompanın bi zararı olurmu süt için kesilirmi bilgisi olan varmı kizlar
Ben avent elektrikli pompa kullandım güzel sağıyor. Valla diğer markaları bilmiyorum belki daha iyileri vardır :)Kizlar marka da önerin hayrina.Pompa almam lazim,madem arttiriyor :)
Ben lansinoh kullanmıştim iyidiKizlar marka da önerin hayrina.Pompa almam lazim,madem arttiriyor :)
Benim ki de philips awent memnunumKizlar marka da önerin hayrina.Pompa almam lazim,madem arttiriyor :)
Kizlar marka da önerin hayrina.Pompa almam lazim,madem arttiriyor :)
Ne siklikta sagiliyor canim? Yani mesela bebegi emzirip sonra hemen sagiyor musun?Benim ki de philips awent memnunum
Canım ben evde olduğum sürece sadece emziriyorum, bebeğim erken uyur da sütüm birikip rahatsız ederse o zaman yatmadan önce sağıyorum bunun dışında çalıştığım okulda öğle arası sağıyorum. Okul bitip eve gidince de tekrar emziriyorum.Ne siklikta sagiliyor canim? Yani mesela bebegi emzirip sonra hemen sagiyor musun?
Dogru,gerçekten de mucize gibi:)Ben evde olacagim ama ilk kizimda pompa almamistim, ilk ay asiri sutum vardi emiyordu doyuyordu yine de hala fiskiriyordu sut. Sonra da çok azaldi ve kesildi. Belki sagsaydim azalmayackti. O yuzden ben de alayim ara ara kullanirim. Tavsiyeler iyi oldu:)Canım ben evde olduğum sürece sadece emziriyorum, bebeğim erken uyur da sütüm birikip rahatsız ederse o zaman yatmadan önce sağıyorum bunun dışında çalıştığım okulda öğle arası sağıyorum. Okul bitip eve gidince de tekrar emziriyorum.
Yalnız bir arkadaş da yazmış, bebeğimin kokusunu alınca ya da özlediğimi hissettiğimde hemen süt doluyorum :)
Sağ canım, hiçbir sorun çıkmasa bile ek gıdaya geçtiğinde bebeğinin muhallebisini irmikli mamalarını falan daha önce biriktirdiğin kendi sütlerinle yaparsın, yoğurt bile mayalayabilirsin, en yüksek düzey faydayı görür bebişinDogru,gerçekten de mucize gibi:)Ben evde olacagim ama ilk kizimda pompa almamistim, ilk ay asiri sutum vardi emiyordu doyuyordu yine de hala fiskiriyordu sut. Sonra da çok azaldi ve kesildi. Belki sagsaydim azalmayackti. O yuzden ben de alayim ara ara kullanirim. Tavsiyeler iyi oldu:)
Ben lancinoh çift başlıklı almıştım tek taraflı alma birini sağarken diğerindende süt akıyoya baya iyi oluyo ikisi aynı anda sağıyosunKizlar marka da önerin hayrina.Pompa almam lazim,madem arttiriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?