Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kolayliklar dilerim size tavsiyem meyveyi gündüz tuketin aksam yenen meyve direk yaģa donusuyor yada yaninda sut tuketin sekerini dengeler:) ara ogun olarak mutlaka çiğ badem bulundurun disarda oldugunuzda da kurtarir sizi ben diyetisyenle kilo vermistim meyvelerin yaninda sut ve yogurt olurdu baska ara ogundede 9 çiğ badem ve 3 kuru kayisi mesela. 10 a yakin kilo vermistim.. listeniz gayet guzel bu sekilde haftada 1 kilo verirsiniz insAllah :)3 litre su
30 dk. Kardiyo
İlginize teşekkür ederim. Akşamları demir ve b12 aldığım için süt ürünlerini akşamları tüketmiyorum. Bu benim diyetisyenimin liste ve daha birçok şeyi eksik yiyorum. Mesela günde 5 porsiyon meyvem var ve 6 dilim ekmek. Tabi ekmek dönüşum listesine tabi, çorba, baklagil, pilav , mantı türu şeyler yediğimde ekmek sayısı azalıyor. Tabii herşeyin ölçüsü var.Merhaba kolayliklar dilerim size tavsiyem meyveyi gündüz tuketin aksam yenen meyve direk yaģa donusuyor yada yaninda sut tuketin sekerini dengeler:) ara ogun olarak mutlaka çiğ badem bulundurun disarda oldugunuzda da kurtarir sizi ben diyetisyenle kilo vermistim meyvelerin yaninda sut ve yogurt olurdu baska ara ogundede 9 çiğ badem ve 3 kuru kayisi mesela. 10 a yakin kilo vermistim.. listeniz gayet guzel bu sekilde haftada 1 kilo verirsiniz insAllah :)