Güzelim beraber deneyip bulacağız artık bende dün savaş açtım. yarın lierac jel gelecek. bebek yağıda kullanmaya başladım umarım işe yarar. daha hamile bile kalmadım bi de hamile kalırsam çok artar diye önlem almaya çalışıyorum.
bende de varrrrrr ve nefret ediyorummmm artı yeni evlenicem puffff......kilo aldım verdim aldım ve çalk çatlk popom
ben de yeni evliyim tatlımeşimin umurunda değil ama beni çok rahatsız ediyor. senin denediğin ya da denemeyi düşündüğün şeyler var mı?[/ben hiç bişey denemedim kalıcı sanırım bunlar hiç araştırmadım
badem yağı filan var uygun ve doğal olan ama o da kıllanma yapabiliyor..
aman yok bide kıl çıkarsa düşünemiyorum gerçi o zaman kıllar çatlakları kapatır belki:):)
kahve limon öneriliyordu bu forumda
denediniz mi
bende de var ve bunların yağla kahveyle limonla kremle geçeceğine inancım yok bi çok şey denedim kahve limonu 6 hafta denedm ama hiçbi değişilkil olmadı.oluşacakları önlesem benm için kar ama bünyem çok müsait çatlamaya ne pacağm bilmiyorm
çatlağın çözümü yok biliosunuz zatenn.. sadece yenileri çıkmasın die uğraşabiliriz. ben dermaroller kullnaıyorum bence bu tek çözüm gibi.. içten bişiler yapmadan kremle yağla geçmezzz maleseff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?