Popom-Kalçam Çok Büyük !

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
ben 16 yaşındayım ve çok zayıfım. 48 kiloyum 160 boyum var. görseniz bir deri bir kemiğim. arkadaslarım herkes aynı şeyi söylüyor çöp gibisin :) bi ara hap vitamin felan kullandım balık yağı felan onlarla biraz kilo aldım. 44 kilo falandım haplar sayesinde 5 6 ayda 48 oldum yani :)
özellikle bileklerim olmak üzerim kolum bacaklarım hatta yüzüm çok zayıf tutup sıksanız et gelmiyo öyle söylüyüm size. ama buna ragmen popom kalçam basenlerim çok büyük. ben zayıfım kalçarımda büyük olunca sinirimi bozuyo çok kötü görünüyor arkadan. ne yapmam gerek benim?sadece yüzüm dolgunlaşşsın kollarım biraz kilo alsın ama popom küçülsün ne yapmam gerek? benimle aynı sorunu olanlar var mı? yardım edin lütfen..
NOT: baş parmağınız ile orta parmağınızı birleştirip yuvarlak halka şeklinde tutun. benim bileğimin kalınlığını bulabilirsiniz. inanın bana öyle yapınca bileğim tam otuyor !

Ahh canım benimmm :) annen yada halalrınında eminim böyledir. ırsi biraz bu olay. Bendede 1.70 boy var 58-60 arası gidip geliyordum. Kalçam yok, bacaklar çöp gbi, göğüz tam normal ama gel gelelimki bendedekarın var, göbek var malesef. Bölgesel zayıflamak için hem diyet hemde jimnastikler, platesler yaptım çok işe yaradı ama çok düzenli yaptım. o kadar düenli yapıyordumki platesteki top hareketleri bana çocuk oyuncağı geliyordu. Bir program yetmiyor günde iki program yapıyordum. hatta bir ara her gün karnıma jimnastikten sonra 10 dk. kese yapıyordum, bi kaç inceltici yağ sürüp on dk. masaj yapıyordum banyoda. Ciddi anlamda bir ayda 4-5 cm felan küçüldü.

ama şöyle bir negatif yönü var. bu jimnastikleri bi kere bırakırsan daha beter oluyor. ben sonradan bırakmak zorunda kaldım. karnım eskisinden dahada çok büyüdü.

kızkardeşim var. liseye giden. Dediğin gibi bir deri bir kemik ama ırsi bizde göbeği var :D az bişey yemek yese pörtleyiveriyr :9:

malesef ben pek tedavisini bulamadım. hayat boyu jimnastik yaparım dersen, bölgesel jimnastikle küçültebilirsin:34:

annemde öyleee :) annemde kısacık boyu var ama kalçaları kocamaann :) psikoljim bozuldu ama yaa zayıfım rejime girsem bir dert girmesem bir dert :)

annemde öyleee :) annemde kısacık boyu var ama kalçaları kocamaann :) psikoljim bozuldu ama yaa zayıfım rejime girsem bir dert girmesem bir dert :)

ırsi dediğim gibi apacak çokda bişey yok.

Bölgesel zayıflama hareketleri yapabilirsin anca. Netten araştır bulursun canım. Senin vücut tipin armut tipi oluyor :D bende elmayım orta geniş :D

Aynen ben ya ama nasıl ben 65 kiloyum el bileğim,kollarım zayıf hatta dedin ya baş parmak ve orta parmakla tut o kadar die aynen bnmde o kadar,belim zayıf..ama gel gelelim bacaklar kalın 40 beden giyorum hatta kalıba göre 42 basen yok armut görüntüsü gibi deil vücudum bacaklarımı eritemiyorum ne yaptıysam..:( yapımı bu ?

Back
X