popomu elleyip 4 aylik bebegimin yuzunu yikadi.

O zaman kalemi elledi, telefonu elledi dememiz lazim ama kaleme elledi telefona elledi diyoruz dogrusu oyle degil.
Kaleme dokundu diyebilirsiniz ama ellemek fiiini kullanırken kalemi demeniz gerekiyor.Fiilin nesne alıp alamamasıyla ilgili bir durum bu😃

Arkadaşlar sizden kaç kişi poposuna dokunup da elini yıkamadan cocuguna dokunuyor? Bacağımı kaşısam bile gider yıkarım elimi. Şahsen ben yapmıyorum. Yapan varsa da yapmasın yaa minicik şey ses çıkartamıyor diye nedir o öyle? . Dalga geçilecek bir durum değil bu.

Beni elledi mi bana elledi mi dersiniz bunun gibi bir sey. Burda soru soran bir insana ilkokulda bik bik demeniz de cok alakasiz gayet medenice soru sordum ayip.
Bana elledi diye bir kullanım olamaz.Beni elledi demeniz gerekiyor.

Beni elledi mi bana elledi mi dersiniz bunun gibi bir sey. Burda soru soran bir insana ilkokulda bik bik demeniz de cok alakasiz gayet medenice soru sordum ayip.

Beni elledi deriz tabiki. İ eki belirtme yani neyi e eki ise yönelme yani neye ekidir. Mesela neyi elledi? Beni elledi.

e yanlış mı söyledim i e ekleri ilkokulda öğreniliyor.
bık bık lamadım zira zorunlu eğitim kapsamında.
bık bık lamakta ne ise artık..

Arkadaşlar sizden kaç kişi poposuna dokunup da elini yıkamadan cocuguna dokunuyor? Bacağımı kaşısam bile gider yıkarım elimi. Şahsen ben yapmıyorum. Yapan varsa da yapmasın yaa minicik şey ses çıkartamıyor diye nedir o öyle? . Dalga geçilecek bir durum değil bu.
Allah razi olsuj ya iste yorum.budur.

Allah razi olsuj ya iste yorum.budur.
Insan kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi ağzı dili olmayan kimseye yapma deyip karşı koyamayan bebise yapmasın bir zahmet. Günahtır.

Dokunma kısmında da haklısın. Tartışma olsa aranızda anlarım seni haksız bulurdum ama boşanmak isteyen adamın elinin ne işi var orada?

Insan kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi ağzı dili olmayan kimseye yapma deyip karşı koyamayan bebise yapmasın bir zahmet. Günahtır.

Dokunma kısmında da haklısın. Tartışma olsa aranızda anlarım seni haksız bulurdum ama boşanmak isteyen adamın elinin ne işi var orada?
ya dusunsene o zaman ben de popomu elleyip distan gelip sizle tokalasayim ya da elimi yanagibiza vurayim ozellikle konunun dalga oldugunu dusunenele gelin bana misafir popomu elleyim elimi yikamadan size cay yapacak icer misoniz?ya o benim popomu elleyip elini yikamadan bebegimin yUunu yikadi dusunun artik.bebek malum organimdan cikiyor diye elimi vurup vurup sureyim yuzune o zmaan.

O kadar evhamlanacaginiza çocuğu hızlıca yikasaydiniz daha iyi olmaz mıydı? Evden çıkıp gitmek falan ne bileyim aşırı bir tepki bence. Bir dahakine önleminizi alırsınız. Bazı şeyleri dramatize etmeye bayılıyoruz. Doktoru da değiştirin illa ki tedavisi vardır. Doğru ilacı bulana kadar birkaç tedavi deneniyor ama çözümü bulunur illa ki.

O kadar evhamlanacaginiza çocuğu hızlıca yikasaydiniz daha iyi olmaz mıydı? Evden çıkıp gitmek falan ne bileyim aşırı bir tepki bence. Bir dahakine önleminizi alırsınız. Bazı şeyleri dramatize etmeye bayılıyoruz. Doktoru da değiştirin illa ki tedavisi vardır. Doğru ilacı bulana kadar birkaç tedavi deneniyor ama çözümü bulunur illa ki.
haklisiniz o an dusunemedim sinirden.

Back
X